PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتمال تحریم فراگیر رسانه ملی توسط آمریکا

Raymvnd
January 9th, 2018, 19:15
دولت کنونی آمریکا قصد دارد طی روزهای آینده به بهانه «مجازات عواملِ سرکوب اعتراضات اخیر در ایران (!)»، تحریمهای وضع شده علیه «سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» را مجدداً برقرار کند.
به گزارش مهر به نقل از روزنامه گاردین، منابع آگاه اعلام کردند که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا قصد دارد به بهانه «مجازات عوامل سرکوب اعتراضات اخیر در ایران (!)»، تحریمهای پیشتر وضع شده علیه «سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» را مجدداً اجرایی کند.
شایان ذکر است که سازمان صدا و سیمای ایران از سال ۲۰۱۳ تحت تحریمهای آمریکا قرار گرفت؛ اما هم «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین آمریکا و هم دونالد ترامپ جمهوریخواه هر ۱۸۰ روز یکبار فرمان «تمدیدِ تعلیق تحریمها علیه صدا و سیمای ایران» را امضاء کرده اند.
روزنامه گاردین به نقل از این منابع آگاه اعلام کرد که دونالد ترامپ قصد دارد در پایان ماه ژانویه، حکم تمدید تعلیق تحریمهای صدا و سیمای ایران را امضاء نکند.
یک منبع آگاه و نزدیک به حلقه تصمیم گیری در واشنگتن در ارتباط با تحریمهای صدا و سیمای ایران گفت که «ترامپ متقاعد شده است که تحریمهایی علیه بانک مرکزی ایران وضع نکند؛ اما در عوض سازمانهای معینی همچون شبکه رادیو و تلویزیون دولتی ایران را مشمول تحریم قرار دهد».
این منبع آگاه ادعا کرد: «این یک اقدام نمادین است و حامل پیامی قدرتمند به [حکومت] ایران بدون تحمیل مشقات بیشتر بر مردم ایران است!»
گفتنی است که با امتناع ترامپ از امضای فرمان تمدید تعلیق تحریمها علیه صدا وسیما، فعالیت این سازمان دولتی در خارج از مرزهای ایران از جمله فعالیت دفاتر آن در خارج از کشور، امکان خرید برنامه های تلویزیونی خارجی و همچنین پخش زنده و ماهواره ای برنامه ها با محدودیت مواجه خواهد شد.
به نقل از این منبع آگاه، «این احتمال نیز وجود دارد که تمام افراد وابسته به سازمان صدا و سیما که در خارج از ایران ساکن هستند، مشمول این تحریم قرار گرفته و حسابهای بانکی آنها به حالت تعلیق درآید».

لینک : http://tabnak.ir/fa/news/762729

geniune
January 9th, 2018, 21:09
تاثیر تحریم بر صداسیما چیست ؟

Raymvnd
January 9th, 2018, 21:28

درود...تمام کانال های شبکه صدا و سیما بر روی ماهواره های خارجی بسته میشه و قابل پخش نخواهد بود...

delta
January 9th, 2018, 21:34
درود...تمام کانال های شبکه صدا و سیما بر روی ماهواره های خارجی بسته میشه و قابل پخش نخواهد بود...

تو ایرانش کسی نگاه نمیکنه چه برسه خارجی ها!! تی وی ما که صبح تا شب رو جم داره میچرخه :71:
این ترامپ عقل نداره که..کافی بود کانالای جم رو میبست یه اختشاشی میشد تو ایران که!! :))

Raymvnd
January 9th, 2018, 21:41
تو ایرانش کسی نگاه نمیکنه چه برسه خارجی ها!! تی وی ما که صبح تا شب رو جم داره میچرخه :71:
این ترامپ عقل نداره که..کافی بود کانالای جم رو میبست یه اختشاشی میشد تو ایران که!! :))

خخخ...صبح تا شب برنامه آخوند پخش می کنه و برنامه درست حسابی نداره...:-&
حالا شبکه جم برنامه ها متنوع هستش...:)) نیازی به تحریم نیست...:52:

Amlaaki
January 9th, 2018, 21:50
ترامپ اگر .... باباشه و مرد هست بیاد ای پی های ایرانو کلا ببنده همه جا اینطوری شاید واقعا مردونگیشو نشون بده به همه دنیا .

جوری باشه اکثر دیتاسنترای جهان کلا ای پیای ایرانو ببندن . اگرم کلا از رایپ ای پیای ایرانو بگیرن چه بهتر .

تلویزیون ایرانو 1 درصد مردم خود ایرانم نگا نمیکنن مگه اونوریا خدا زدتشون نگاه این جفنگیات کنن اخه .

تازه کار
January 9th, 2018, 23:13
همیشه کار های بزرگ نزد عوام کم سواد مورد سرکوب قرار می گیرد چون اساسا عقل وقایع بزرگتر از خود را درک نمی کند!

عوام ترامپ رو دیوانه میخونن در حالی که این شخص باید کامل مطالعه شود.

NicCloud
January 10th, 2018, 00:22
بسته شدن شبکه های ایرانی چه سودی برای دولت آمریکا داره؟؟؟
خود بنده 2 سال هست تلویزیون ایران رو ندیدم!! به قول دوستمون ترامپ اگه جهت های هاتبرد ، یاه ست رو ببنده
کشور مارو رسما فلج روحی راونی اقتصادی کرده :78:

MJmoonwalk
January 10th, 2018, 00:52
با اینکار احتمال فشار دولت و سپا برای حذف ماهواره از خانه های مردم بیشتر میشه و ارتباط مردم رو با دنیای خارج قطع میکنن. دولت کاری که به نفع خودش باشه انجام میشه نفع مردم هیچوقت در نظر نبوده و نخواهد بود.

Mr.Pouria
January 10th, 2018, 00:58
وقتی صدا سیمای ایران تحریم میشه یعنی شبکه Ifilm که برای عرب ها گذاشتن دیگه وجود نداره که یعنی یه منبع درامدشون از بیین میره
شبکه خبری Press Tv که اخبار خارجی پخش میکنه دیگه نمیتونه فعالیت بکنه و ده ها شبکه دیگه که صدا سیما از اون ها در حال درامدزایی هست ...

درسته یه ضربه سنگین به تلویزیون ایران وارد میشه و ضرر های مالی زیادی میکنه صدا سیما اما به شخصه از این کار آمریکا خوشحال هستم ! ( حق رسانه های دروغ گو همینه ... )

اینجارو هم میتونید نگاه کنید

http://tabnak.ir/fa/news/761701/%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8 C-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AF

OMIDTU5
January 10th, 2018, 01:03

کمپانی های ماهواره ای از ارائه هرگونه خدمات به جمهوری اسلامی منع خواهند شد

تمام شبکه های irib در ماهواره های بدر و اینتلست و هاتبرد و ... قطع خواهند شد

سایر خدمات انتقال تصویر از طریق ماهواره مانند پخش زنده فوتبال و یا گفتگوهای زنده تلویزیونی که از طریق ماهواره انجام میشود غیر ممکن خواهد شد

جمهوری اسلامی حق خرید هیچ برنامه دارای حق کپی رایت ( از جمله فوتبال های جام جهانی و یا لیگ های اروپا ) را نخواهد داشت و هر گونه داد و ستد تچهیزات یا صوت و تصویر با irib منوع میشود

بطور کلی این تحریم ها کمر رسانه میلی را خواهد شکست .

Kian
January 10th, 2018, 01:07
من هم از تلوزیون ایران خوشم نمی یاد ولی بهتره بصورت فنی به مساله نگاه کنید که آیا بلوف های آقای ترامپ یانکی تا چه حدی قابل اجرا هست ؟!
اولا که همه ماهواره های تجاری موجود، مال آمریکا نیست و ایران در حال حاضر از ماهواره های اروپایی و آسیایی داره استفاده می کنه
و دوما اینکه در بدترین حالت و بر فرض بسته شدن کامل ماهواره های همه دنیا برای صداوسیمای ایران میتونه با اتصال نقطه به نقطه (مثل قدیما) ، اکثر مناطق کشور رو دوباره پوشش بدهد.

و سوما اینکه ماهواره های روسیه و چین و ... تحریم های آمریکار رو انجام نخواهند داد.

OMIDTU5
January 10th, 2018, 01:19
من هم از تلوزیون ایران خوشم نمی یاد ولی بهتره بصورت فنی به مساله نگاه کنید که آیا بلوف های آقای ترامپ یانکی تا چه حدی قابل اجرا هست ؟!
اولا که همه ماهواره های تجاری موجود، مال آمریکا نیست و ایران در حال حاضر از ماهواره های اروپایی و آسیایی داره استفاده می کنه
و دوما اینکه در بدترین حالت و بر فرض بسته شدن کامل ماهواره های همه دنیا برای صداوسیمای ایران میتونه با اتصال نقطه به نقطه (مثل قدیما) ، اکثر مناطق کشور رو دوباره پوشش بدهد.

و سوما اینکه ماهواره های روسیه و چین و ... تحریم های آمریکار ور انجاتم نخواهند داد.

دوست عزیز ایا الان بانکهای ترکیه ای مال امریکاست ؟ و یا حتی بانکهای چینی ؟ اینا دیگه به ظاهر دوستان ایران هستن ولی بدون مشکل با ایران کار میکنن ؟

چرا هیچ بانک اروپایی حاضر ب همکاری با ایران نیست ؟

امریکا به دنیا اعلام کرده یا ایران رو انتخاب کنید یا رابطه با امریکا رو . قطعا هیچ شرکتی نمیاد بازار امریکا رو بخاطر بازار ابگوشتی ایران از دست بده .

emdserver.com
January 10th, 2018, 01:24
به حال ما فرقی نمی کنه

gdfire
January 10th, 2018, 04:01
به من چه ببنده(:|

kiavaco
January 10th, 2018, 04:28
وقتی تحریم بشیم قطعا مثل خرید برنامه های زنده فوتبال هم تحریم میشیم شبکه های مثل ifilm ,... بسته میشه و فشار بزرگی هست برای صدا سیما و ....

امکان خرید برنامه های تلویزیونی خارجی و همچنین پخش زنده و ماهواره ای برنامه ها با محدودیت مواجه خواهد شد. به نقل از این منبع آگاه، «این احتمال نیز وجود دارد که تمام افراد وابسته به سازمان صدا و سیما که در خارج از ایران ساکن هستند، مشمول این تحریم قرار گرفته و حسابهای بانکی آنها به حالت تعلیق درآید».

سیدرضا بازیار
January 10th, 2018, 08:07
نظرم عوض شد و حرفم رو پس میگیرم...

همین الان انتن های دیجیتال منطقه ما قطع شدند :| نمیدونم موقتی هست یا...

k-pax
January 10th, 2018, 10:15
بنظرم من که خیلی خوب میشه

صدا و سیما یاد میگیره که دروغ نگه (البته امیداورم)

و سوما اینکه ماهواره های روسیه و چین و ... تحریم های آمریکار رو انجام نخواهند داد.

چین و روسیه دو کشوری که به ایران مثل یه برده نگاه میکنن . باید هم ایران دفاع کنن . مثل دفاع مورچه از شته
خیلی ها برده این دو کشورن

1eng.ir
January 10th, 2018, 10:31
صبح تا شب برنامه آخوند پخش می کنه
آخوند چشه مگه؟ :105:

Kian
January 10th, 2018, 11:09
بنظرم من که خیلی خوب میشه

صدا و سیما یاد میگیره که دروغ نگه (البته امیداورم)

چین و روسیه دو کشوری که به ایران مثل یه برده نگاه میکنن . باید هم ایران دفاع کنن . مثل دفاع مورچه از شته
خیلی ها برده این دو کشورن

1- یعنی همه اون شبکه هایی که بهشون اعتماد دارید و حرفشون رو با جون و دل قبول می کنید راستگو هستند، مثلا از دروغ های شبکه من و تو بی بی سی: سپاه از راه دریا شهر ایذه را آزاد کرد و یا دروغ های سی ان ان و همه شبکه های آمریکایی و انگلیسی و... که گفتند صدام بمب اتم داره و هزاران دروغی که هر روز به خورد مردم ساده لوح دنیا میدهند و همه هم آنها را به راحتی قبول می کنند بدون اینکه کوچکترین تحقیقی در مورد صداقتشون انجام بدهند.

2- روسیه و چین با هر نگاهی که به ایران داشتشه باشند بدجوری حال غربی های قلدر رو می گیرند و تحریم صداوسیما هم مثل بقیه زورگویی هاشون به جایی نمیرسه،
یه مشت یانکی بی ریشه - بی تمدن و متکبر، فکر می کنند صاحب همه کشورها هستند و هرکس حرفشون رو گوش نکرد باید بزنند توو سرش.

تازه کار
January 10th, 2018, 11:34
1- یعنی همه اون شبکه هایی که بهشون اعتماد دارید و حرفشون رو با جون و دل قبول می کنید راستگو هستند، مثلا از دروغ های شبکه من و تو بی بی سی: سپاه از راه دریا شهر ایذه را آزاد کرد و یا دروغ های سی ان ان و همه شبکه های آمریکایی و انگلیسی و... که گفتند صدام بمب اتم داره و هزاران دروغی که هر روز به خورد مردم ساده لوح دنیا میدهند و همه هم آنها را به راحتی قبول می کنند بدون اینکه کوچکترین تحقیقی در مورد صداقتشون انجام بدهند.

2- روسیه و چین با هر نگاهی که به ایران داشتشه باشند بدجوری حال غربی های قلدر رو می گیرند و تحریم صداوسیما هم مثل بقیه زورگویی هاشون به جایی نمیرسه،
یه مشت یانکی بی ریشه - بی تمدن و متکبر، فکر می کنند صاحب همه کشورها هستند و هرکس حرفشون رو گوش نکرد باید بزنند توو سرش.

شما جز اون عوامی هستید که در پست های قبلی عرض کردم!

Kian
January 10th, 2018, 11:36
شما جز اون عوامی هستید که در پست های قبلی عرض کردم!

من جزء هیچ عواملی نیستم و هیچ نفعی هم در این حکومت ندارم،
ولی ساده لوح و دلباخته غرب هم نیستم که حرف یه مشت غرب زده و مزدور و جاسوس (منظورم شما نیستید بطور کلی میگم) رو به سادگی قبول کنم !

k-pax
January 10th, 2018, 11:48

البته دوست عزیز توجه داشته باشید دروغ گو خواندن صداو سیما دال بر راستگو دانستن بقیه نیست و من اصلا نگفتم بقیه راست گو هستن . اما ...

شما فعلا با همین خیال خوش باش برادر ...

آن کسی که خودش به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد

Raymvnd
January 10th, 2018, 12:07

دوست عزیز..ما کلا به هیچ رسانه جهانی ملی اعتماد نداریم...

خود رسانه آمریکا با رییس جهمور آمریکا ترامپ سر جنگ دارند...

ولی اتفاقات اخیر رسانه ملی آنقدر دورغ به خورد مردم دادند حقه تنبیه بشه...

توی رسانه ملی چی پخش می کنه شما بهش نیاز دارید؟

ما خودمون خبرهای جهانی از اینترنت دریافت می کنیم نیازی به رسانه خارجی و ایرانی نداریم...

در قدیم رسانه های خبری که اونموقع تلویزیون روی بورس بود و مردم رو شستشوی مغزی می داد ولی الان دیگه فرق کرده بیشتر مردم از تلویزیون فیلم تماشا می کنن تا تماشای رسانه ملی یا خارجی...

برای آگاهی از اتفاقات جهانی از اینترنت استفاده می کنیم و جالبه خود مردم آمریکا رسانه ملی خودشون اعتماد ندارن...

cheapmizban
January 10th, 2018, 19:08
فقط در ایران است که مردم از تحریم شدنشان توسط دشمنان خارجی ابراز خوشحالی میکنند .
شک نکنید این تحریم ها دودش فقط به چشم صدا و سیما نخواهد رفت و ما را هم شامل خواهد شد و فاجعه بار خواهد بود !
مخصوصا حالا که جام جهانی هم نزدیکه !!

mandana32
January 10th, 2018, 19:29
اخی یعنی دیگه حمید معصومی نژاد ررررررررم نداریم ؟! :d:-

mizban97
January 10th, 2018, 19:48
این که کاری نداره اونا ببندن ایران هم یه ماهواره میده هوا دوباره شبکه ها تو کل جهان وصل میشه.
فقط یه ماهواره باید بفرستن فضا.

hostorder
January 10th, 2018, 20:01
اگر انجام شه یعنی تلویزیون ایران نمیتونه فوتبال های لیگ های اروپا و جام جهان رو پخش کنه

Geravand79
January 10th, 2018, 20:06
خدایی کدوم شما اخبار رسانه ملی رو دنبال میکنید ؟
کاری با راست یا دروغ بودنشون ندارم
پس در این مورد مشکل خاصی واسه اکثر ما وجود نداره
اما خداکنه واسه مسابقات فوتبال هم که شده , صدا و سیما تحریم نشه !
:53:

hostorder
January 10th, 2018, 20:10
اخه صدا سیما کدوم برنامش خوبه که ادم بشینه نگاه کنه ما که فقط فوتبال میبینیم فیلم هم خواستیم ببینیم نایت مویی و ایران فیلم است

AtrafNet
January 10th, 2018, 20:20
این که کاری نداره اونا ببندن ایران هم یه ماهواره میده هوا دوباره شبکه ها تو کل جهان وصل میشه.
فقط یه ماهواره باید بفرستن فضا.

مگه کشکیه هر کشوری بیاد تو فضا ماهواره بفرسته؟

همه ماهواره های تو فضا تحت نظارت ایستگاه های فضایی بین الملل هستش و ایران هم اگه بخواد فعالیت فضایی کنه باید از این سازمان ها اجازه داشته باشه.

وگرنه جنگ فضایی هم پیش میاد و این یکی ماهواره های اونو میزنه و اون یکی ماهواره های اینو :d

بحث فضا و کره زمین هم بچه بازی نیستش که مثل رهبر کره شمالی محض سرگرمی بخواد موشک اتمی تست کنه یه اشتباه کوچیک تو فضا ممکنه مصادف با نابودی کل زمین و بشریت بشه.

ali0000
May 6th, 2018, 11:23
درود، متاسفانه بحث مشکلات و تهدیدهای برون مرزی یکطرف بحث چند دستگی داخلی یکطرف، الان موضوع تلگرام رو دنبال میکردم خیلی ها کاسبی و درآمدشون قطع شد!!! خیلی ها نا امید و نا امیدتر شدن ، از همه بدتر چوپان دروغگو زیاد داریم من زمانی که ظریف و روحانی رو اون اوایل انتخابات دیدم گفتم شاید اوضاع بهتر بشه شاید وعده ها عملی بشه ... نشد! چون چوپان دروغگو زیاد داریم. :->
پ ن : فکر نمیکنم رهبر ایران ترسی داشته باشه از اینکه بیاد تو یک سخنرانی اعلام کنه دستور بستن تلگرام رو من صادر کردم ، آدرس غلط دادن این بنفش ها ، مشکل جای دیگس دوستان :-b

hemolz
May 10th, 2018, 09:52
بسته شدن شبکه های داخلی ایران چه سودی میتونه برا امریکا داشته باشه
بعد این اتفاق ها من فقط نگران بیمارا هستم,وقتی تحریم دارو بشیم با این وضع دلار اینایی که داروهای خاص مصرف میکنن خیلی سخت میشه براشون
و اینجا پر میشه از داروی تقلبی و قیمت های سربه فلک رسیده :(

Oscar
May 10th, 2018, 13:56
صدا و سیما فقط برنامه های ورزشیش خوبه اونم چون گزارشگر فارسی حرف میزنه :76: اگه تحریم بشه حق پخش مسابقات رو هم از ایران میگیرن
اگه یادتون باشه قبلا هم صدا سیما تحریم بود فوتبال رو یا بصورت اینترنتی پخش میکرد (آنلاین از سایتی جایی میگرفت میبرد رو آنتن) که همیشه تصاویر لگ داشت یا اینکه از شبکه های عربی میدز دید لوگو شبکه رو محو میکرد که ما نفهمیم بعد پخش میکرد