PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با بیت لاکر bit locker (فوق العاده ضروری و مهم )

navidbayat73
January 8th, 2018, 19:56
با سلام
بنده روی یکی از درایوهای لپ تاپ به صورتی تستی یک رمز bit locker با ویندوز گذاشتم (فایل ریکاوری کی recovery key رو پاک کردم همون موقع چون فقط می خواستم تست کنم و بعدش رمز رو بردارم)
و یک مدتی هم باهاش کاری نداشتم.

الان هرکاری می کنم درایوم باز نمیشه
تمام رمز هایی که تو زندگیم استفاده کردم رو بهش زدم و ارور incorect password گرفتم
فقط ی رمز که احتمال میدم هم همون باشه که میزنم ارور an i/o erorr یا همچین چیزی میده.
پ.ن(مهم ترین درایوم و تمام فایل های شخصیم از کودکی تا الان رمز شده و نمی خوام فرمت کنم)

لطفا راه حل ارائه بدید . ممنون

goldenhost.org
January 9th, 2018, 13:10
سلام و درود خدمت شما
دوست عزیز بنده یه مشتری دارم که همین الان سیستمش رو آورده پیش من و همین مشکل رو داره
اگر فایل recovery key باشه مشکلی نیست و میشه درایو رو اوکی کرد اما اگر فایل recovery key رو نداشته باشید کارتون خیلی سخت میشه
بنده خیلی سرچ کردم و راه های مختلف رو تست کردم نشد شما هم الکی خودتون رو خسته نکنین
بنده زنگ زدم مرکز تعمیر و ریکاوری هارد بهم گفتن که اگر رمزش رو یادت رفته از 5 میلیون تا 15 میلیون هزینه بازیابیش هست اما اگر رمز رو بدونی از 50 تا 200 هزار تومان

Amlaaki
January 9th, 2018, 22:07
سلام و درود خدمت شما
دوست عزیز بنده یه مشتری دارم که همین الان سیستمش رو آورده پیش من و همین مشکل رو داره
اگر فایل recovery key باشه مشکلی نیست و میشه درایو رو اوکی کرد اما اگر فایل recovery key رو نداشته باشید کارتون خیلی سخت میشه
بنده خیلی سرچ کردم و راه های مختلف رو تست کردم نشد شما هم الکی خودتون رو خسته نکنین
بنده زنگ زدم مرکز تعمیر و ریکاوری هارد بهم گفتن که اگر رمزش رو یادت رفته از 5 میلیون تا 15 میلیون هزینه بازیابیش هست اما اگر رمز رو بدونی از 50 تا 200 هزار تومان

عزیز بیت لاکر از انکریپشن AES استفاده میکنه که بیت به بیت محتوا کدگذاری میشه و بدون رمز قاطی پاتی خروجی میده و غیرقابل استفاده .

تنها راهی که میشه برات فورس هست که اینم 50 - 50 هست باید با پردازنده های دوال 40 کور یعنی 80 کور بیوفتی به جونش شاید بتونه پیدا کنه شاید شاید شاید این جمعه بشود شاید ...

در ضمن شما گفتین تستی بوده و صد در صد هم تستی چیز مهمی توش نیست بزنین با MiniTool یا ... کلا پارتیشن رو پاک و از نو بسازین .

یا فایل text با حجم زیر دو کیلوبایت رو اقدام به ریکاوری کنید صد در صد پیداش میکنین .

متاسفانه بزرگترین باگ ویندوز واسه بیت لاکر همین ساخت اجباری فایل txt هست که اگر روی مموری جداگانه یا ... نزنین با ریکاوری تو هاردتون میتونن ریکاوری کی رو پیدا کنن .

farhadhelix
January 9th, 2018, 22:14
آگر رمز یادتون نیست متاسفانه راهی وجود نداره ...

navidbayat73
January 9th, 2018, 22:37
اگر فرمت کنم و ریکاوری کنم راهی نداره ؟
فایل هام عکس و فیلم هستند | که فیلم ها هر کدام زیر 100 مگ هست

farhadhelix
January 9th, 2018, 22:39
فایل ها کد شده هستند . ریکاوری هم بشن درهم بهتون فایل تحویل میده که هیچ کدوم بدرد نمیخوره

OMIDTU5
January 10th, 2018, 01:35
بدون فرمت هارد رو ریکاوری کنید فایل txt رو پیدا کنید