PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست اشتراکی و پارک دومین

behtash007
January 7th, 2018, 11:57
با درود خدمت اساتید
دوستان کسی میدونه چطوری میشه روی Addon Domain در هاست یه دامنه را پارک کرد

Mr-Pro
January 7th, 2018, 13:47
باید همانطور که Addon Domain رو اضافه میکنید عمل کنید فقط مسیر Addon Domain جدید رو موقع ساخت به Addon Domain قبلی تغییر بدید و مسیر فولدر قبلی رو بهش بدید .

behtash007
January 7th, 2018, 14:22
باید همانطور که Addon Domain رو اضافه میکنید عمل کنید فقط مسیر Addon Domain جدید رو موقع ساخت به Addon Domain قبلی تغییر بدید و مسیر فولدر قبلی رو بهش بدید .

فکر کنم درست نگفتم منظورم رو
فکر کنید یه دامنه اد کردید ، من میخوام یه دامنه دیگر روی دامنه ای که اد کردم رو پارک کنم چطوری میشه انجام داد ، در حالت عادی وقتی پارک میکنید روی دامنه اصلی پارک میشه نه روی اد دومین

pardazit.net
January 7th, 2018, 16:37
با سلام و عرض ادب

در بخش Aliases فقط بر روی مسیر public_html امکان پارک دامین وجود دارد

اما از همان بخش Addon Domain میتونید بر روی دامنه ادد شده یک دامنه پارک کنید

به این صورت که دامنه جدید را وارد می کنید و در بخش Document Root مسیر دامنه قبلی را می دهید به این روش دو دامنه به یک محتوا اشاره می کنند که در واقع اددون دامین دومی بر روی اددون دامین اولی پارک می شود.

behtash007
January 7th, 2018, 17:37
با سلام و عرض ادب

در بخش Aliases فقط بر روی مسیر public_html امکان پارک دامین وجود دارد

اما از همان بخش Addon Domain میتونید بر روی دامنه ادد شده یک دامنه پارک کنید

به این صورت که دامنه جدید را وارد می کنید و در بخش Document Root مسیر دامنه قبلی را می دهید به این روش دو دامنه به یک محتوا اشاره می کنند که در واقع اددون دامین دومی بر روی اددون دامین اولی پارک می شود.

Document Root این بخش در سی پنل موجود هست ؟

Mr-Pro
January 9th, 2018, 02:48
همانطور كه در بالا هم گفتم براي پارك دامنه روي addon domain بايد دامنه جديد هم به صورت addon domain بسازيد فقط به هنگام ساخت دامنه جديد ، بايد آدرس فولدر دامنه اول رو ، عينا براي addon domain جديد هم وارد كنيد .
مثلا اگر addon domain اول رو بر روي فولدر home/domain.com/ ساختيد ، addin domain دوم هم بايد روي همون مسير بسازيد .