ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود فایل و هنگ سرور مجازی!!!

yossef
January 7th, 2018, 10:35
سلام
در وی پی اس همه چیز خوب کار میکنه به جز این که بخوام یه فایلی رو دانلود کنم سرور هنگ میکنه! این مشکل دو روز هست پیش اومده.
از دوستان درخواست راهنمایی دارم.
اسکریپتی وی ای پی روی سرور نصب هست که نمیخوام نصب مجدد ویندوز انجام بدم چون تنظیم کردنش سخت هست.
با تشکر

Mr-Pro
January 7th, 2018, 13:53
سلام شما باید بررسی کنید که چه سرویسی در ویندوز داره از منابع به صورت بیش از حد استفاده میکنه . برای شناسایی سرویس های پر مصرف از task manager استفاده کنید . اگر مصرف منابعتون نرمال هست و باز هم مشکل دارید ، مشکل میتونه از فشار بیش از حد روی هارد باشه و سرور اصلی read و write زیادی داشته باشه . بهتر است ابتدا از فروشنده سرویس استعلام بگیرید که وضعیت منابع سرور مجازی شما و سرور اختصاصی اصلی به چه صورت هست و اگه مشکلی از اون لحاظ دیده نشد ، به بررسی موارد داخل سیستم عامل بپردازید .

AfranetServer
January 7th, 2018, 14:16
سلام
در وی پی اس همه چیز خوب کار میکنه به جز این که بخوام یه فایلی رو دانلود کنم سرور هنگ میکنه! این مشکل دو روز هست پیش اومده.
از دوستان درخواست راهنمایی دارم.
اسکریپتی وی ای پی روی سرور نصب هست که نمیخوام نصب مجدد ویندوز انجام بدم چون تنظیم کردنش سخت هست.
با تشکر

با سلام

از سرویس دهنده تون درخواست بررسی کنید که مشکل چیه
شاید پورت و منابع سرور به مشکل خورده باشه

m.hack3r
January 7th, 2018, 18:07
به دلیل اینکه مشخص نیست دقیقا مشکل چی هست فقط باید از طریق سرویس دهنده پیگیری کنید.

a1994n1373
January 7th, 2018, 18:36
سلام .از قسمت system monitor پراسس های پر مصرف رو شناسایی کنید .
اگر همچنان حل نشد طبق گفته ی دوستان میتونه از هارد سرور اصلی باشه .

NicCloud
January 7th, 2018, 18:43
سلام چند دلیل میتونه داشته باشه
1.مشکل از هارد سرور باشه
2. درگیری منابع زیاد یا اورسل

slefx.ob
January 7th, 2018, 23:50
با سلام

بنده هم این مشکل رو روی سخت افزار سرور اختصاصیم داشتم.
چند نکته مهم رو باید برسی کنید :
1- هارد سرور
2- منابع اختصاص داده شده (رم ، سی پی یو )
3- (مهم تر از همه) مجازی ساز روی چه نوع ذخیره سازی نصب شده ! -- چون بعضا دیده میشه که مجازی ساز رو روی فلش usb یا حافظه مموری sd کارت نصب میکنن که این به دلیل عدم کشش آنها و اورلود بیش از حد، سرور هنگ میکنه --

موفق باشید