ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امنیت دایرکت ادمین؟؟؟

AriyaDownload
January 11th, 2011, 23:13
سلام دوستان
چهارتا تا سوال داشتم
1) میخواستم بدونم باین امنیت دایرکت ادمین چطوره؟؟؟

2) از 20 نمره به امنیتش چه نمره می دین؟؟؟

3) و اینکه از کجا باید بفهمم که این دایرکت ادمینی که نصب هست لایسنس شده هست یا نال شده؟؟؟

4) و اینکه من الان دامینم رو یه جایه دیگه ثبت کردم و فضایه وب رو هم از یه جایه دیگه گرفتم (نت افراز)
الان بیش از 7-8 ساعت هست که دی ان اس ها رو وارد کردم، ولی وقتی آدرس سایت رو می زنم
برای بعضی از آی اس پی ها سایت بالا می یاد و برای بعضی از آی اس پی ها سایت بالا نمی یاد
مشکلش از کجاست؟؟؟

الان نمی دونم چی کار کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

AriyaDownload
January 12th, 2011, 11:47
دوستان لطفا راهنماییم کنید:113:
ممنون

Arashdn
January 12th, 2011, 12:01
1) میخواستم بدونم باین امنیت دایرکت ادمین چطوره؟؟؟ اگه خوب کانفیگش کنید خیلی قویه

2) از 20 نمره به امنیتش چه نمره می دین؟؟؟ با کانفیگ خوب 19

3) و اینکه از کجا باید بفهمم که این دایرکت ادمینی که نصب هست لایسنس شده هست یا نال شده؟؟؟ تو قسمت های ادمین یه لایسنس منیجر هست ، در اونجا

4) و اینکه من الان دامینم رو یه جایه دیگه ثبت کردم و فضایه وب رو هم از یه جایه دیگه گرفتم (نت افراز)
الان بیش از 7-8 ساعت هست که دی ان اس ها رو وارد کردم، ولی وقتی آدرس سایت رو می زنم
برای بعضی از آی اس پی ها سایت بالا می یاد و برای بعضی از آی اس پی ها سایت بالا نمی یاد
مشکلش از کجاست؟؟؟مشکل آی اس پی های ایرانه
به مرور درست میشه

---
January 12th, 2011, 12:03
1) میخواستم بدونم باین امنیت دایرکت ادمین چطوره؟؟؟

در حالت پیشفرض زیاد جالب نیست بهتر از سی پنل بدتر از پلسک

2) از 20 نمره به امنیتش چه نمره می دین؟؟؟

در حالت پیشفرض 9

3) و اینکه از کجا باید بفهمم که این دایرکت ادمینی که نصب هست لایسنس شده هست یا نال شده؟؟؟

نال شده ندیدم تا حالا اما 5 هزار تومان یا نسخه 20 هزار تومانی دیگه نال کردن نداره
به سرور متصل میشه موقع نصب و اگه لایسنس آی دی و کلاینت آی دیتون درست نباشه نصب رو شروع نمی کنه در نتیجه وقتی استفاده می کنی یعنی لایسنس دار هست

و اینکه من الان دامینم رو یه جایه دیگه ثبت کردم و فضایه وب رو هم از یه جایه دیگه گرفتم (نت افراز)
مشکلش از کجاست؟؟؟

درست میشه به ثبت کننده دامین هم مربوط میشه .
نیم / آنلاین نیک / دایرکت آی و ....

الان نمی دونم چی کار کنم

شکر خدا

پ ن : منتظر انتقادات کوبنده ی شما هستم

با احترام

AriyaDownload
January 12th, 2011, 12:23
ممنون که جوابم رو دادین :53:>:d<

فقط یه سوال دیگه داشتم
خوب من الان از کجا باید بدون این نت افراز کانفینگش خوب بوده؟؟؟ :39:

hannah
January 12th, 2011, 12:46
تا حدی که من میدونم دایرکت ادمین از سیپنل خیلی امنیتش بالا تره !
نت افراز باش کار کرده بودم سرور هاش امنیتش خوبه یک شل نصب کردم زیاد نتونستم کاری کنم همه جاهاش بسته بود در کل امنیتش خوبه

Arashdn
January 12th, 2011, 12:48
خوب من الان از کجا باید بدون این نت افراز کانفینگش خوب بوده؟؟؟
خودتون نمیتونید ببنید
اگه شرکت حرفه ای باشن مطمعن باشید خوب کانفیگ میکنن
یادتون باش قبل کنترل پنل امنیت به عهده خودتونه که از پسوردتون مراقبت کنید

alavi71
January 12th, 2011, 14:02
دايركت ادمين امنيتش خيلي بهتره براي بقيه سوالاتونم اگه جواب دوستان براتون كافي نبود پ خ بديد

zoghal
January 14th, 2011, 02:37
من هم در ادامه پاسخ دوستان به امنیت دایرکت ادمین نمره 20 میدم. اما از نظر امکانات ، مخصوصا ظاهری به پای سی پنل نمیرسه. اما سبک و راحت.

Masoud.B
January 14th, 2011, 10:31
من هم در ادامه پاسخ دوستان به امنیت دایرکت ادمین نمره 20 میدم. اما از نظر امکانات ، مخصوصا ظاهری به پای سی پنل نمیرسه. اما سبک و راحت.

فکر کنم 2-3 تا پست دیگه نمرش به 30-40 هم برسه !! خوب عزیزان من همینجوری به چی نمره میدین ؟ دلیل بیارید که میگین از cpanel بهتره ! اگر بدون کانفیگ باشه که نمره دادن نمیخواد ، اگر به کانفیگ باشه که بستگی داره بازم ، من امنیت Cpanel کانفیگ شده را خیلی بیشتر از Da قبول دارم