PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت بانک پاسارگاد دو مرحله ای

emdserver.com
January 5th, 2018, 18:45
با درود و احترام خدمت همکاران گرامی عزیز
دوستان متاسفانه من درگاه پرداخت بانک پاسارگاد را دارم و قبلا از نسخه قدیمی بدون هیچ مشکلی استفاده می کردم اما با توجه به سیاست هایی که صورت گرفته و پرداخت را دو مرحله ایی کردند و باید تایید شود ماژول whmcs من قدیمی می باشد ایا این امکان واسه همکاران وجود دارد ان هایی که درگاه پرداخت را دارند برای من ایمیل کنند یا در ارتباط باشند و به صورت رایگان در اختیارم قرار دهند
از همکاری دوستانی که کمکم کنند پیشاپیش تشکر می کنم
منتظر پیام های شما هستم با تشکر

emdserver.com
January 6th, 2018, 12:14
از دوستان یا همکاران شخصی نیست که بتواند به ما کمکی کند یا ماژول 20 هزار تومانی را در اختیار ما قرار دهد که هزینه دیگه نکنیم

GOD
January 6th, 2018, 12:19
شما که نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی دارید.بهتر هست هزینه کنید و ماژول رو خریداری کنید که اگر بعدا 3 مرحله ای هم شد دوباره نیاز نباشه دنبال ماژول رایگان و.... بگردید

emdserver.com
January 6th, 2018, 12:23
شما که نامی نیک در ارائه کلیه خدمات سرور اختصاصی و مجازی دارید.بهتر هست هزینه کنید و ماژول رو خریداری کنید که اگر بعدا 3 مرحله ای هم شد دوباره نیاز نباشه دنبال ماژول رایگان و.... بگردید

تشکر از راهنمایی کاملتون در هر صورت اگر کسی داشته باشد به نظرم هزینه کردن اشتباه می باشد ما باید به هم دیگر کمک کنیم تا این که فقط هزینه کنیم در هر صورت مچکر هستم

Farid Saadat
January 6th, 2018, 18:28
سلام،
شما دوست دارید ماژول بنویسید تا ازش درآمد کسب کنید بعد بقیه رایگان منتشر کنند؟ یک موضوع بسیار پیش پا افتاده وجود داره که حداقل اصول حرفه ای هست اونم اسمش کپی رایت هست... خریداری کنید استفاده کنید هم مشکتون حل میشه هم ساپورت مالی برای سازنده اون هست.

با احترام.