توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 10 - 15 گیگ نمایندگی از سرور ایران
davood1156
January 4th, 2018, 21:30
درود
حدود 10 الی 15 گیگ فضا جهت میزبانی تعدادی از سایتهام نیاز دارم فقط بصورت سالیانه و محل سرور ایران باشه برای سئو سایت ها بهتره سرویس قبلیم از کاربر همین انجمن تهیه شده متاسفانه تو این چند سال فقط اذیت شدم و بدلیل آپتایم نامناسب کاربرام ناراضی هستن دوستانی که نمایندگی ایران ارائه میدن لطفا آفر هاشون رو ارائه بدن ضمنا انتقال هاست ها بر عهده خودتون هست
H0sseiN
January 4th, 2018, 21:35
درود
از دیتاسنتر پارس آنلاین با کنترل پنل دایرکت ادمین و SSL رایگان در خدمتیم.
آپ تایم 99.9% تضمینی
7 روز گارانتی بازگشت وجه
کنترل پنل DirectAdmin
وب سرور پرقدرت NGINX
بک آپ گیری روزانه/هفتگی/ماهانه
7 سال تجربه در زمینه خدمات میزبانی وب و هاستینگ
دارای نماد اعتماد دوستاره و نماد ساماندهی
شروع قیمت از ماهانه 10هزار تومان
پلان های نمایندگی هاست لینوکس حرفه ای ایران (https://serveriran.net/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/)
negarnovin
January 4th, 2018, 21:40
درود
حدود 10 الی 15 گیگ فضا جهت میزبانی تعدادی از سایتهام نیاز دارم فقط بصورت سالیانه و محل سرور ایران باشه برای سئو سایت ها بهتره سرویس قبلیم از کاربر همین انجمن تهیه شده متاسفانه تو این چند سال فقط اذیت شدم و بدلیل آپتایم نامناسب کاربرام ناراضی هستن دوستانی که نمایندگی ایران ارائه میدن لطفا آفر هاشون رو ارائه بدن ضمنا انتقال هاست ها بر عهده خودتون هست
نمایندگی هاست سی پنل ایران
فضا : 15 گیگ
پهنای باند ترافیک نامحدود!
بقیه امکانات : ادد دامنه ، زیر دامنه ، دیتابیس ، اف تی پی ، ایمیل و ... نامحدود
بکاپ منظم روزانه ، هفتگی و ماهانه در سرور مجزا
پشتیبانی 24 ساعته و آپتایم 100%
دارای کلود لینوکس انتخاب ورژن پی اچ پی
انتقال بکاپ رایگان
نصب سیستم مدیریت محتوا رایگان
با سلام از دیتاسنتر تبیان در خدمت شما هستیم الان برروی همین سرور سایت های پر بازدید زیادی قرار داره الکسا زیر 1000 مایل بودین تلگرام در ارتباط باشید
حافظه nvme
cpu 2*e5-2670
ram 64gb ddr3 12800R
اپتایم نزدیک به 100
فایروال سخت افزاری
gharibion
January 4th, 2018, 23:27
درود
با سلام ،
نمایندگی هاست
۱۰ گیگابایت فضا
پهنای باند نامحدود
تعداد هاست نامحدود
Cpanel پنل هاست
محل سرور ایران
هزینه ماهیانه : 25 هزار تومان
به جهت مشاوره و ارائه سرویس مناسب در ارتباط باشید :
درود
با سلام و احترام
فضای 10 گیگابایتی
پهنای باند نامحدود منصفانه
پنل Whm/Cpanel
لوکیشن ایران
دیتاسنتر پارس
بکاپ گیری روزانه
امکانات نامحدود
سیستم عامل کلود لینوکس
وبسرور آپاچی انجیکس
درود
با سلام
ماهانه از 40 هزار تومان با 10 گیگ فضا قابل سرویس دهی میباشد :
http://www.roobinaserver.ir/Reseller-Host-Web.php
سرویس بر روی تجهیزات و زیرساخت شبکه روبینا سرور در مرکز داده پارس آنلاین تهران با بهترین آپتایم خدمت شما ارائه میگردد.
بکاب گیری - روزانه-هفتگی-ماهانه بر روی سرورهای جداگانه انجام میگردد.
همچنین بر روی سرویس ها کلاستر dns بین ایران و آلمان جهت بهترین پاسخ دهی خدمت شما تقدیم میگردد.