توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور مجازی
Peugeot
January 4th, 2018, 13:45
درود.
من از یک شرکتی سرور مجازی (KVM) دارم که متأسفانه آیپی اون در سرویسهای SnapChat و Pinterest به عنوان *بات* شناخته شده و از لیستشون خارجش نمیکنن.
حالا به این نتیجه رسیدم که باید آیپی رو عوض کنم ولی شرکتی که از اون تهیه کردم میگه تغییر آیپی امکانپذیر نیست و فقط میتونید سرویس جدید سفارش بدید.
پرسیدم سرویس جدید سفارش بدم اطلاعات این سرور رو به سرور جدید انتقال میدید؟ گفتن خیر فقط میتونیم سرور رو روشن بذاریم خودتون انتقال رو انجام بدید.
مسئلهی اصلی حالا اینه: روی سرور من (CentOS 7) کلی سرویس و پکیج و.. نصب شده که حداقل 2 هفته زمان من رو گرفته. وقتش رو ندارم یکی یکی دوباره کانفیگشون کنم روی سرور جدید.
راهی هست که بتونم تمام سرورم رو (سرویسهای نصب شده، فایلهای موجود و..) به سرور جدید انتقال بدم؟ آیا سرویسدهندهی من میتونه کاری انجام بده و فقط داره شونه خالی میکنه؟
ممنون.
a1994n1373
January 4th, 2018, 14:11
سلام دوست عزیز .
تغییر آی پی در سرور به راحتی امکان پذیر هست و شرکت سرویس دهنده به نحوی دارن از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنن !!!
AfranetServer
January 4th, 2018, 14:15
درود.
من از یک شرکتی سرور مجازی (KVM) دارم که متأسفانه آیپی اون در سرویسهای SnapChat و Pinterest به عنوان *بات* شناخته شده و از لیستشون خارجش نمیکنن.
حالا به این نتیجه رسیدم که باید آیپی رو عوض کنم ولی شرکتی که از اون تهیه کردم میگه تغییر آیپی امکانپذیر نیست و فقط میتونید سرویس جدید سفارش بدید.
پرسیدم سرویس جدید سفارش بدم اطلاعات این سرور رو به سرور جدید انتقال میدید؟ گفتن خیر فقط میتونیم سرور رو روشن بذاریم خودتون انتقال رو انجام بدید.
مسئلهی اصلی حالا اینه: روی سرور من (CentOS 7) کلی سرویس و پکیج و.. نصب شده که حداقل 2 هفته زمان من رو گرفته. وقتش رو ندارم یکی یکی دوباره کانفیگشون کنم روی سرور جدید.
راهی هست که بتونم تمام سرورم رو (سرویسهای نصب شده، فایلهای موجود و..) به سرور جدید انتقال بدم؟ آیا سرویسدهندهی من میتونه کاری انجام بده و فقط داره شونه خالی میکنه؟
ممنون.
با سلام
تغییر آیپی امکان پذیر هست دوست عزیز حالا شاید هزینه ی اندکی داشته باشد.
arminkit1
January 4th, 2018, 15:09
درود.
ممنون.
سلام
یه آی پی اضافه بخرید ازشون، یا اصلا بگید هزینه تغییر آی پی رو هم میپردازید، باید انجام بدن!
Farid Saadat
January 4th, 2018, 16:13
سلام،
در اصول حرفه ای وقتی شما یک آی پی برای یک سرور خریداری می کنید، سرویس دهنده حرفه ای بدون مشاهده مشکل بر روی آی پی براتون آی پی رو عوض نمیکنه چراکه اون آی پی حساب و کتاب داره، ممکنه ابیوز بیاد، ممکنه تریال لایسنس فعال کرده باشید و... این کار در سطح کوچک انجام میشه براتون ولی وقتی با یک جای بزرگ و معتبر که روی اصول پیش میره کار کنید، آی پی رو براتون عوض نمی کنند به یک آی پی دیگر.
برای این کار شما آی پی اضافه خریداری کنید و همه چیز ست بشه روی آی پی جدید.
در مورد بکاپ هم در 99.9999999999% سرویس دهنده ها، تحت هیچ شرایطی از سرویس شما بکاپ نمی گیرند. این مورد در قوانین اون ها باید قید شده باشه احتمالا. اگر قید شده باشه حرفشون کاملا منطقی هست و این حق رو دارند که بکاپ نگیرند. هرچند گاها جاهای بسیار بزرگ حتی برای مشتری مداری، بکاپ می گیرند و در سرور جدید براتون ریستور می کنند ولی این کار لطف اون ها به شماست و شما نمی تونید ادعایی یا درخواستی داشته باشید.
با احترام.
Peugeot
January 6th, 2018, 15:14
درود مجدد.
سرویسدهندهی ما میگه چون سرور رو توی آفر (با تخفیف) خریداری کردید خدمات حرفهای (تعویض آیپی، آیپی اضافه و..) روش ارائه نمیدیم!
راهی هست که من بتونم از تمامی پکیجها و اطلاعات بکاپ بگیرم و روی یه سرور جدید پیادهسازی کنم؟
m.hack3r
January 7th, 2018, 18:15
درود مجدد.
سرویسدهندهی ما میگه چون سرور رو توی آفر (با تخفیف) خریداری کردید خدمات حرفهای (تعویض آیپی، آیپی اضافه و..) روش ارائه نمیدیم!
راهی هست که من بتونم از تمامی پکیجها و اطلاعات بکاپ بگیرم و روی یه سرور جدید پیادهسازی کنم؟
راه خرید آیپی هست و ست کردن روی آیپی جدید .
فک کنم گوگل کنید چطوری میتونید از centos بصوزت کامل بک آپ بگیرید بهتر نتیجه میگیرید.
اما خوب همونطور که همکاران هم فرمودند بک آپ گیری در صورتی که جز قوانینشون باشه میتونن خودشون بک آپ و ریستور براتون انجام بدن.