PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین com یا ای ار

hamedalizadeh
January 3rd, 2018, 10:21
سلام و خسته نباشید دوستان ما یه سایت در زمینه مطالعاتی و ... راه اندازی کردیم به نظر شما دامین .com تو صیه میشه یا .ir و آیا این دو در ایندکس شدن مطالب و .... تاثیر دارن یا فرقی نداره

Geravand79
January 3rd, 2018, 10:51
سلام و خسته نباشید دوستان ما یه سایت در زمینه مطالعاتی و ... راه اندازی کردیم به نظر شما دامین .com تو صیه میشه یا .ir و آیا این دو در ایندکس شدن مطالب و .... تاثیر دارن یا فرقی نداره
سلام :)
هیچ فرقی در ایندکس شدن ندارن این دو
البته اگه بخواید تبلیغات کلیکی گوگل فعال کنید نباید دامنه ir باشه
به عنوان یک کاربر هم باید بگم که به شخصه به سایتی که دامنش com باشه اعتماد بیشتری دارم و اکثرا اینطورن ! و به نوعی نمایش دهنده ی کیفیت کار هستش .
به هر حال توصیه میکنم هم دامنه com و هم ir رو تهیه کنید و دامنه ir رو روی اون ریدایرکت کنید .
موفق باشید :53:

hamedalizadeh
January 3rd, 2018, 11:00
خیلی ممنون از راهنمایییتون دوستان دیگه هم اگه نظری داشته باشند خوشحال میشم

snur
January 3rd, 2018, 11:11
سلام
اگر می خواهید سایتتون جهانی باشه و می دونید از کشور های دیگری هم بازدید دارید .com توصیه میشه چون الکسا برای سایتتون به عنوان یک سایت بین المللی نگاه میشه و بازدیدهای سایتتون به تفکیک کشور های مختلف میذاره و در رتبه الکسای جهانی ارتقا می یابید
اما اگر .ir باشه رتبه جهانی الکساتون شاید کاهش رتبه نداشته باشه.
موفق باشید

a1994n1373
January 3rd, 2018, 11:28
سلام دوست عزیز .
اول از همه به موقعیت جغرافیایی بازدید کنندگان و کاربران توجه کنید .
مورد دوم به تحریم ها و ... .
مورد سوم تاثیری در سئو نخواهد داشت .

:Hamed:
January 3rd, 2018, 11:38
سلام ؛ وقت بخیر
اگر کاربران سایت خارجی هم خواهند بود .
اگر از تبلیغات گوگل میخواید استفاده کنید .
پیشنهاد میکنم از com استفاده کنید
خیر تاثیری در ایندکس شدن ندارند
با احترام.

cloudu
January 3rd, 2018, 13:54
سلام تاثیری در ایندکس شدن نخواهد داشت!
مورد تحریم گوگل رو باید در نظر گرفت!
سطح اعتماد کاربر به .com به .ir خیلی بهتر هست