PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت زبان انگلیسی با دامین ir

تازه کار
January 2nd, 2018, 21:26
سلام

من قصد دارم با یک دامین ir یک سایت زبان انگلیسی بالا بیارم سایت زیاد مهمی نخواهدبود بیشتر شبیه وبلاگ خواهد بود به نظر شما با دامین ir خوبه میشه یا دات کام تهیه کنم؟

hadiroohi
January 2nd, 2018, 21:55
سلام
خوب معلومه بستگی به خودتون داره، آی آر محدودیت های از جمله تبلیغات گوگل و ... داره که com نداره. ضمن اینکه وقتی شما زبان سایتتون انگلسی هست و وقتی کاربراتون خارجی هست غیر آی آر بهتر خواهد بود

:Hamed:
January 2nd, 2018, 22:47
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد میکنم از com استفاده کنید
با احترام.

a1994n1373
January 2nd, 2018, 22:51
سلام . طبیعتا دامنه بین المللی بهتر خواهد بود .

AfranetServer
January 2nd, 2018, 23:53
سلام

من قصد دارم با یک دامین ir یک سایت زبان انگلیسی بالا بیارم سایت زیاد مهمی نخواهدبود بیشتر شبیه وبلاگ خواهد بود به نظر شما با دامین ir خوبه میشه یا دات کام تهیه کنم؟

سلام

دامنه های بین المللی به شما پیشنهاد میشود.

موفق باشید

k-h
January 3rd, 2018, 09:59
اگر کاربر خارج کشور دارید بین المللی باشه بهتر هست براتون

Geravand79
January 3rd, 2018, 10:59
سلام

اگه قصدتون جذب کاربر های خارجی هست مطمئنا دامنه com بهتره
:53:

snur
January 3rd, 2018, 11:18
همون جور که در تایپیک دیگر دوستمون عرض کردم

اگر می خواهید سایتتون جهانی باشه و می دونید از کشور های دیگری هم بازدید دارید .com توصیه میشه چون الکسا برای سایتتون به عنوان یک سایت بین المللی نگاه میشه و بازدیدهای سایتتون به تفکیک کشور های مختلف میذاره و در رتبه الکسای جهانی ارتقا می یابید
اما اگر .ir باشه رتبه جهانی الکساتون شاید کاهش رتبه نداشته باشه.
موفق باشید

cloudu
January 3rd, 2018, 13:58
سلام اگر کاربر خارجی دارید بهترین گزینه .com هست از نظر بین اللمللی هم نگاه ویژه ایی از سمت رنک الکسا دارید
اگر فقط بازدید کننده داخلی بخواید تو سایت بیاد و جهانیی فعالیت ندارید .ir میتونید خرید کنید
ولی به نظر بنده د امین بین اللمللی برای کار شما مناسب هست