توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی با سئو سایت آشنایی داره؟
highschoolatcana
January 2nd, 2018, 13:59
دوستان سئو یک سایت با کلمه ی کلیدی تحصیل در کانادا (http://highschoolatcanada.com/%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7/%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7/) دسته من هست و خیلی وقت هست که دارم روش کار میکنم ولی هنوز تو 10 صفحه هم نیمده تروخدا کسی میتونه به من کمک کنه؟
elan
January 2nd, 2018, 14:37
سلام
آدرس سایتتون رو بفرستید
elan
January 2nd, 2018, 14:54
اگر ادرس سایتتون همینی هست که بهش لینک کردید. خیلی سرعتش پایینه. تعداد درخواست ها به سمت سرور بالاست. و حجم اش هم زیاده.
1. یه پلاگین مناسب برای افزایش سرعت نصب کنید. که فایلهای اچ تی ام ال و سی اس اس و جی کوئری رو مینی فای کنه.
2. سایت های آنالیزور زیاد هستند. می تونید سایتتون رو توی این قبیل سایت ها چک کنید.
highschoolatcana
January 2nd, 2018, 15:31
اگر ادرس سایتتون همینی هست که بهش لینک کردید. خیلی سرعتش پایینه. تعداد درخواست ها به سمت سرور بالاست. و حجم اش هم زیاده.
1. یه پلاگین مناسب برای افزایش سرعت نصب کنید. که فایلهای اچ تی ام ال و سی اس اس و جی کوئری رو مینی فای کنه.
2. سایت های آنالیزور زیاد هستند. می تونید سایتتون رو توی این قبیل سایت ها چک کنید.
سایت ر منتقل کنید رو سرور بهتر!
لینک سازی کنید ، افزونه سئو نصب کنید و قالب هم بهینه سازی کنید
ability.angel
January 3rd, 2018, 01:14
از آی پی های مختلف کلمه کلیدی رو سرچ کن این کار رو یک هفته ادامه بدین در صحفه اول میبینی
با توجه به کارای مهمتر که دوستان با هزینه ، پیشنهادشون رو دادن
Geravand79
January 3rd, 2018, 11:22
سایت هایی هستن که ورودی گوگل ایرانی به طور کاملا طبیعی بهتون میدن
مثل سایت آی پی ایرانی
میتونید کار کنید باهاشون
نتیجه ش واقعا عالیه , چون گوگل میبینه ورودی زیاد دارید رتبه تون رو ارتقا میده و کم کم به صفحه های برتر میاین
:53:
:Hamed:
January 3rd, 2018, 11:41
سلام ؛ وقت بخیر
میتونید از لایف کلیک استفاده کنید
با احترام.