توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره خرید ریسلری دومین از Directi
WebArts
January 11th, 2011, 15:41
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
قصد دارم نرم افزار WHMCS برای خدمات هاست و دامنه نصب کنم.
این سیستم بررسی موجود بودن دامنه و افزودن آن به سبد خرید از ماجول های WHMCS است یا ماجولی است که شرکت Directi در اختیارمان می گذارد ؟(برای نصب روی whmcs)
Arashdn
January 11th, 2011, 16:05
ماژولی که چک میکنه دومین آزاده یا نه (اولین مرحله سفارش)
مال خود whmcs هست
alavi71
January 11th, 2011, 16:50
سرچ مال خوده whmcs هست
شما ميتونيد پنل دايركت اي خودتون را به سيستم متصل كنيد تا بعد از خريد دامنه دامنه ثبت بشد
WebArts
January 12th, 2011, 11:31
سرچ مال خوده whmcs هست
شما ميتونيد پنل دايركت اي خودتون را به سيستم متصل كنيد تا بعد از خريد دامنه دامنه ثبت بشد
یعنی پنل دایرکت ای قابل اتصال به whmcs هست؟
NET
January 12th, 2011, 15:39
به وسیله API ای که شرکت DirectI در اختیار شما قرار میده این کار امکان پذیر هست.
شرکت Directi از جزو همکارهای WHMCS هست
amiri113
January 12th, 2011, 15:48
برای داشتن api شما ميتونيد يا ريسلر اصلی باشيد يا ساب ريسلر باشيد و تفاوتی نميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
WebArts
January 17th, 2011, 19:10
این قیمتهای ریسلرکلاب دایرکت ای چگونه حساب میشه؟
Pricing | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/pricing)
آیا یکبار که 1499دلار بریزیم تا به آخر که حساب صفر دلار بشه دات کام 8.89دلاره یا وقتی حساب کم شد به 499دلار رسید دات کام به 9.39 تغییر می کنه؟
آیا 199 دلار بریزیم می تونیم بفروشیم تا موجودی صفر بشه؟
packsaft
January 18th, 2011, 00:08
هرچقدر هزینه کنید ارزونتر حساب میکنه قیمت هر دومین رو شما میتونی از اولین slab شروع کنی
WebArts
January 18th, 2011, 00:26
هرچقدر هزینه کنید ارزونتر حساب میکنه قیمت هر دومین رو شما میتونی از اولین slab شروع کنی
آیا یکبار که 1499دلار بریزیم تا به آخر که حساب صفر دلار بشه دات کام 8.89دلاره یا وقتی حساب کم شد به 499دلار رسید دات کام به 9.39 تغییر می کنه؟
WebArts
February 9th, 2011, 19:59
دوستان، آیا با خرید whmcs و اتصال api دایرکتن ای میتوانم به صورت اتوماتیک دامنه ثبت کنم؟ یعنی مشتری خودش دامنه را انتخاب کند و از طریق درگاه بانکی پرداخت کند و بعد از پرداخت بدون دخالت من دامنه برای مشتری توسط whmcs ثبت بشه؟
nimafire
February 9th, 2011, 20:05
دوست عزیز شما باید پیشپرداخت کنید البته به همان میزان هم میتوانید دامنه ثبت کنید
من به شما پیشنهاد میکنم که از ما ریسلری بگیرید و با همان قیمت در اسلب های ما دامنه ثبت کنید.
تبدیلات ارزی راحت تری هم خواهید داشت
در زمنیه api.
خود whmcs ماژول مربوزه را دارد و به صورت اتوماتیک دامنه را ثبت شارژ میکند
WebArts
February 9th, 2011, 20:14
دوست عزیز شما باید پیشپرداخت کنید البته به همان میزان هم میتوانید دامنه ثبت کنید
من به شما پیشنهاد میکنم که از ما ریسلری بگیرید و با همان قیمت در اسلب های ما دامنه ثبت کنید.
تبدیلات ارزی راحت تری هم خواهید داشت
در زمنیه api.
خود whmcs ماژول مربوزه را دارد و به صورت اتوماتیک دامنه را ثبت شارژ میکند
مرسی دوست عزیز
من کارت اعتباری سفارش دادم ولی یکماهی طول می کشه بدستم برسه. قبلا تو دایرکت ای ثبت نام کردم ولی هنوز به حد کافی پول به حساب دایرکت ای نریختم.
راستی من هنگام ثبت نام در دایرکت ای پول را در سیستم دلار انتخاب کردم مثل اینکه ریال ایران هم داشت آیا برای برپاسازی سیستم اتوماتیک whmcs باید درسایت ریسلرکلاب ارز را از دلاربه ریال تغییر بدم؟
nimafire
February 9th, 2011, 20:23
نه نیازی نیست
om!d-D
February 13th, 2011, 21:32
اگر پول را به ریال انتخاب کرده باشیم و الان بخواهیم به دلار شود راهی هست؟ فکر میکنم ریال مشکلاتی را بعدا پیش خواهد آورد.آیا بهتر نیست که دلار باشد؟ بر حسب تجربه احساس میکنم دلار بهتر باشد