ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایگزین مناسب برای whmcs

سرزمین
December 30th, 2017, 20:05
سلام و عرض ادب

به نظر شما جایگزین مناسب برای whmcs که از امنیت مناسب هم برخوردار باشه وجود داره؟

البته من دنبال سیستمی هستم که
1. تیکتینگ همانند whmcs باشه
2. قسمت مالی و صدور فاکتور هم داشته باشه و از درگاه های جهانی پشتیبانی و امنیت خوبی داشته باشه.

a1994n1373
December 30th, 2017, 20:46
سلام . مشکلتون با whmcs چیه ؟

AtrafNet
December 30th, 2017, 20:57
سلام

BoxBilling یه اسکریپت کوچک برای سایت های کوچک و دارای نسخه رایگان.
http://boxbilling.com

HostBill یه اسکریپت قدرتمند و قابل رقابت کامل با whmcs اما تحریم!
https://hostbillapp.com

سرزمین
December 31st, 2017, 02:02
سلام . مشکلتون با whmcs چیه ؟

قیمت جدید و بالای اون!

javadk
January 2nd, 2018, 01:22
hostbill
واقعا از whmcs قدرتمندتر هست.اما متاسفانه در ایران ناشناخته هست.
توجه داشته باشید که پلاگینهاش مثل whmcs تنوع نداره و شاید مجبور بشید هزینه زیادی بابت برنامه نویسی بدید.

:Hamed:
January 2nd, 2018, 23:51
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد میکنم از hostbill استفاده کنید
با احترام.

negarnovin
January 2nd, 2018, 23:53
تنها جایگزین whmcs در ایران هاست بیل هستش تو ایران هم کم کم داره جا میفته اونم خوبه اما به خوبی whmcs نیستش حتی دیتاسنترهای خفن خارجی هم خیلیاشون whmcs کاستم شده استفاده می کنن!

Al2ash
January 2nd, 2018, 23:59
من پیشنهاد میکنم اگر دنبال سیستم های خیلی پیشرفته نیستید یبار سیستم مدیریت هاستینگ سما رو هم تست کنید شاید جوابگوی شما باشه ، البته من خودم خیلی باهاش کار نکردم و فقط یکبار تست کردم و بدک نبود ، ولی در کل اگر بتونید با whmcs کنار بیاید از نظر پشتیبانی و همینطور رفع مشکلات توسط دوستان اینجا ، خیلی راحت تر هستید ، هاست بیل رو هم من تست کردم ولی از اونجایی که حیلی نتونستم باهاش کار کنم برگشتم سمت whmcs

snur
January 3rd, 2018, 11:30
اگر اسکریپت حرفه ای و مخصوص هاستینگ می خواهید whmcs بهترینه اما اسکریپت های زیادی برای ایجاد فروشگاه ها به صورت عمومی وجود داره
در قسمت softaculous کنترل پنل سی پنل هم تعداد زیادی اسکریپت برای شاپ وجود داره مثل
AbanteCart
PrestaShop
WHMCS
CubeCart
OpenCart
...
پیشنهاد من پرستا شاپ یا اپن کارت است کنترل پنل زیبا و افزونه های زیادی دارن که می تونید استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید