ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سیتم عامل!

badboysamir
January 11th, 2011, 12:23
با سلام

یک سوال فرق ویندوز و لینوکس با میکروتیک چیه ،

هرکودوم برای چی کاربرد دارن؟

با تشکر

javadk
January 13th, 2011, 10:51
بستگي داره شما چه استفاده اي ميخوايد بكنيد.

Arashdn
January 13th, 2011, 11:49
میکروتیک که فقط بره چیز پی ان و آی اس پی هست
در مورد فرق ویندوز و لینوکس:
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/#post93916

arix
January 13th, 2011, 22:14
ویندوز خب گویا تر و کاربر پسند تره.الان من از شما بپرسم لینوکس چه شکلیه می دونی؟نمی دونی که.تازه باید بری ببینی چی به چی هست.

ولی در وی پی اس ها و ... ویندوز بیشتر مصرف می کنه.پس قیمتش هم بالاتره.تازشم ویندوز مجانی نیست و لایسنس می خواد.ولی لینوکس مجانیه پس باز هم ارزون تره.

از همه ی این ها گذشته از لحاظ امنیتی جفتشون فوق العاده عمل می کنند و تقریبا کسی از طریق سیستم عامل سایتی رو هک نمی کنه.

ولی از لحاظ ویروس گرفتن لینوکس ویروس نداره.پس نیازی هم به آنتی ویروس هم نداره.پس باز هم هم ارزون تره و هم امن تر.فکر کن ویندوزت از این ویروس دو زاری های اتوران بگیره که الان همه کامپیوتر ها دارن.چه شود.نکنه به فکر این باشی که خب خراب شد ویندوز رو عوض می کنما.نمییییییییییییشه!

javadk
January 18th, 2011, 21:20
[QUOTE=arix;190520]

ولی در وی پی اس ها و ... ویندوز بیشتر مصرف می کنه.پس قیمتش هم بالاتره.تازشم ویندوز مجانی نیست و لایسنس می خواد.ولی لینوکس مجانیه پس باز هم ارزون تره.

البته كسي براي وي پي اس ويندوز نيازي به خريد لايسنس نداره. (2003)

arix
January 18th, 2011, 21:29
البته كسي براي وي پي اس ويندوز نيازي به خريد لايسنس نداره. (2003)

مرسی از تذکرتون.نمی دونستم.من اینجا گفتم لینوکس ویروس نمی گیره که اون اشتباه بود.مثل اینکه لینوکس هم ویروس می گیرهo:-)