PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت محصولات

alikiani
December 26th, 2017, 18:52
سلام خدمت همه عزیزان

در سیستم whmcs

میخواستم بدونم چجوری میتونم یه محصول رو ک مشتری میخره یه محصول دیگه هم در کنارش بیاد

برای مثال من محصول طراحی سایت خبری دارم

میخوام وقتی مشتری میزنه که محصول رو بخره برای مثال 50 هزار تومانه

خب وقتی 50 تومن رو پرداخت میکنه واسه طراحی سایته و به صورت یک بار پرداخت انجام میشه
من اگه بخوام بصورت ماهانه ازش یه پولی رو بگیرم واسه هاست سایتش برای مثال هزار تومان
چجوری میتونم وقتی اون محصول رو سفارش میده و 50 تومن پرداخت میکنه ماه اول پول هاست ازش نگیره
ولی سرویس هاست و سرویس طراحی سایت تو لیست سرویس هاش باشه

از ماه بعدی واسش فاکتور بزنه ک پول هاست ماهانشو بده

در واقع یه محصولیه ک مشتری برای مثال میخواد یه سایت خبری بزنه ک ماه اول هاستش رایگانه و از ماه های بعد پرداخت میکنه و توی پرتال کاربریش دو تا محصول داره یکیش سایت خبری و یکیش هاست

منتظر پاسختون هستم

payamhost
December 26th, 2017, 23:45
سلام خدمت همه عزیزان

در سیستم whmcs

میخواستم بدونم چجوری میتونم یه محصول رو ک مشتری میخره یه محصول دیگه هم در کنارش بیاد

برای مثال من محصول طراحی سایت خبری دارم

میخوام وقتی مشتری میزنه که محصول رو بخره برای مثال 50 هزار تومانه

خب وقتی 50 تومن رو پرداخت میکنه واسه طراحی سایته و به صورت یک بار پرداخت انجام میشه
من اگه بخوام بصورت ماهانه ازش یه پولی رو بگیرم واسه هاست سایتش برای مثال هزار تومان
چجوری میتونم وقتی اون محصول رو سفارش میده و 50 تومن پرداخت میکنه ماه اول پول هاست ازش نگیره
ولی سرویس هاست و سرویس طراحی سایت تو لیست سرویس هاش باشه

از ماه بعدی واسش فاکتور بزنه ک پول هاست ماهانشو بده

در واقع یه محصولیه ک مشتری برای مثال میخواد یه سایت خبری بزنه ک ماه اول هاستش رایگانه و از ماه های بعد پرداخت میکنه و توی پرتال کاربریش دو تا محصول داره یکیش سایت خبری و یکیش هاست

منتظر پاسختون هستم

با سلام می تونید بک سروس با عنوان طراحی + هاست بزنید دوره پرداخت هم ماهانه قیمت سفارش همان قیمت ماه اول رو به مبلع هاست + طراحی بزنید و مبلغ تمدید رو فقط هاست بزنید اینطوری هر ماه براش فاکتور صادر میشه موارد یک بار پرداخت مثل دامنه و پنل پیامک و ssl و بهینه سازی و غیره را به صورت افزونه ای برای محصول بزنید که فقط بار اول گرفته بشه

alikiani
January 19th, 2018, 18:49
با سلام می تونید بک سروس با عنوان طراحی + هاست بزنید دوره پرداخت هم ماهانه قیمت سفارش همان قیمت ماه اول رو به مبلع هاست + طراحی بزنید و مبلغ تمدید رو فقط هاست بزنید اینطوری هر ماه براش فاکتور صادر میشه موارد یک بار پرداخت مثل دامنه و پنل پیامک و ssl و بهینه سازی و غیره را به صورت افزونه ای برای محصول بزنید که فقط بار اول گرفته بشه

دوستان کسی راه بهتری داره من منظورم این نبود منظورم این بود که فرم ثبت محصول رو ویرایش کنم دیدین وقتی میخوای هاست بخری ازت دامنه میخواد که سه تا گزینه داره هاست دارین میخواین انتقال بدین یا ثبت کنید میخوام پایینش یه گزینه هاست اضافه کنم
که وقتی سایت رو سفارش میده هم دامنه ازش بگیره هم پلن هاست انتخاب کنه بعد بره تو مرحله بعد لطفا یکی تو کد نویسیش بهم کمک کنه بعد از سفارش اگه دیده باشین یه دامنه داره و یه سرویس حالا من میخوام بعد از ثبت یه محصول سایت داشته باشه یه محصول هاست و یه دامنه ممنون میشم لطفا جواب بدین منتظرم