ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن سابنت جدید به سرور اختصاصی esxi هتزنر

web-master
December 26th, 2017, 15:17
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بر روی یک سرور اختصاصی هتزنر ، که روی آن ESXI 6.5 نصب است ، یک Subnet جدید سفارش دادم.

نحوه استفاده از این ساب نت و اختصاص آن به VM ها به چه صورت می باشد.

اگر لینک یا آموزش خاصی یا نکته ای هست بفرمایید ممنون میشم

با احترام

fireserver
December 26th, 2017, 22:37
بر روی یک سرور اختصاصی هتزنر ، که روی آن ESXI 6.5 نصب است ، یک Subnet جدید سفارش دادم.

با احترام

با سلام و عرض احترام

نیاز به روتر می باشد

ماشین مجازی روتر میکروتیک با 600 عدد رول امنیتی برای جلوگیری از ابیوز 150 هزار تومان، و کانفیگ ساده 50 هزار تومان

با ما در ارتباط باشید
http://FireServer.org

bakuryu
January 19th, 2018, 10:47

با احترام

ابتدا تیکت میزنید و به پشتیبانی هتزنر میگید که آی پی ها رو روی یکی از اَ پی های سرور اصلیتون روت کنند

بعد یک کارت شبکه جدید در وی ام ور میسازید
سپس یک میکروتیک نصب میکنید و آی پی های جدید رو از میکروتیک رد میکنید

starting
January 19th, 2018, 10:56
http://jee.ir/wvAVl

server4u
January 24th, 2018, 08:57
ابتدا تیکت میزنید و به پشتیبانی هتزنر میگید که آی پی ها رو روی یکی از اَ پی های سرور اصلیتون روت کنند

بعد یک کارت شبکه جدید در وی ام ور میسازید
سپس یک میکروتیک نصب میکنید و آی پی های جدید رو از میکروتیک رد میکنید

سلام
بنده یه ساب نت 28 رو میکروتیک داشتم، الان میخوم یه ساب نت 29 هم بگیرم . آیا نیازی به تیکت زدن مجدد به هتزنر هست ؟
چون برا ساب نت قبلی یه آی پی تک هم گرفته بودم، همون آی پی کافیه یا نیازی هست آی پی جدیدی برای ساب نت جدید بگیرم ؟
ممنون

starting
January 24th, 2018, 10:37
سلام
بنده یه ساب نت 28 رو میکروتیک داشتم، الان میخوم یه ساب نت 29 هم بگیرم . آیا نیازی به تیکت زدن مجدد به هتزنر هست ؟
چون برا ساب نت قبلی یه آی پی تک هم گرفته بودم، همون آی پی کافیه یا نیازی هست آی پی جدیدی برای ساب نت جدید بگیرم ؟
ممنون

فکر نمیکنم دو تا سابنت بهتون بدن باید سابت قبلی رو ارتقا بدید به آی پی بیشتر

razavihost
January 24th, 2018, 10:50
سلام
ممنون

مشکلی پیش نمیاد.میتونید سابنت جدید بگیرین و بگین روی همون ip قبلی براتون روت کنن.فقط بیشتر از 32 تا نمیتونید بگیرین مثلا دوتا /28 یا چهار تا /29
سابنت رو با چه مسکی ست کردین؟

- - - Updated - - -

فکر نمیکنم دو تا سابنت بهتون بدن باید سابت قبلی رو ارتقا بدید به آی پی بیشتر

خیر مشکلی نداره و سابنت جدید میدن.

bakuryu
January 27th, 2018, 09:48
سلام
ممنون

تیکت خیر
در قسمت ای پی میتونید سفارش بدید
در تب اول هست IP
سپس در پایین order additional ip

djdj99
March 21st, 2018, 18:47
سلام
ممنون

با سلام و احترام سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک.
اگر یک آی پی سینگل دارید و روتر نصب شده میتونید از میکروتیک ساب نت جدید رو Add کنید و نیازی به سفارش ای پی تکی مجدد نیست.