امروز بعد از مدتی تصمیم گرفتم برای یکی از پروژه های قبلیم تاپیک فروش بزنم همانگونه که از عنوان معلومه این سورس مربوط به تلگرام غیر رسمی هست ( تلگرام با امکانات بیشتر) که بیشتر شما نمونه های اون رو در مارکت های ایرانی دیدین مثل موبوگرام ، لیمو گرام ، تلگرام نارنجی و ده ها نمونه دیگه که به دلیل بالا بودن کاربران تلگرام همشون موفق بودن و هستن ...
برخی از امکانات فایل apk ( یا همان تلگرام ) :
تماس صوتی (پرطرفدار)
حالت روح (فعال و قابل استفاده )
مخفی کردن وضعیت درحال تایپ
مخفی کردن تیک دوم
مخفی کردن و رمز گذاشتن روی چت ها
قابلیت کپی کردن بخشی از متن
بازگشت به گروه حذف شده
قابلیت عملیات چندگانه گفتگو
قابلیت همه پیام ها خوانده شود
قابلیت تغییر مکان تب ها به بالا و یا حذف آن به شکلی جدید
قابلیت پاک کردن فایل های موقت و افزایش سرعت
قابلیت گرفتن تاییدیه از شما قبل از ارسال استیکر یا پیام صوتی
قابلیت قفل گذاری روی تلگرام خود
مخفی کردن شماره تلفن ها
حذف پیام دو طرفه
دارای ایدی یاب و دوست یابی
دارای تقویم
نمایش اعضای کانال
کشیدن و پاسخ دادن دو طرفه
نمایش افراد آنلاین
دارای فونت های زیبا
قابلیت رفتن به اولین پیام
لیست مخفی
قابلیت نشانه گذاری پیام های خصوصی
فوروارد چندگانه
فوروارد بدون نقل قول
مخاطبین خاص
تم های زیبا و متنوع
تفکیک و مرتب سازی کانال ها و گروه ها و ربات ها و..
رنگ بندی نامحدود
و ...
قابلیت های پنل ادمین نیز که به زبان php نوشته شده :
sdk اختصاصی برای دریافت برخی از اطلاعات کاربر مانند : ورژن اندروید ، مدل گوشی ، شماره تلفن ، وضعیت انلاین و یا افلاین بودن
امار کاملا دقیق از فعالیت ها و تعداد افراد انلاین و یوزر های نصب کننده
قابلیت ارسال پوش نوتیفکشن
قابلیت ارسال نوتیفکشن
قابلیت عضویت اجباری در کانال
اضافه کردن مدیر
دسته بندی های متعدد
ارسال اپدیت از طریق پنل
نمایش کاربرانی که از اخرین ورژن استفاده میکنند
امکان جلوگیری از خروج یوزر بعد از جویین اجباری در کانال
و چند امکان جزعی دیگر ...
سورس به صورت کاملا متن باز میباشد و هیچ گونه کدشدگی در ان وجود ندارد...
برای راحتی کار شما از سیستم نوتیفکشن پوشه و سیستم گوگل فایربیس ( پیشنهادی ) استفاده شده که به راحتی میتوانید طبق نیازتون از ان ها استفاده کنید...
قیمت سورس های مشابه در وب سایت ها بین 1/100 الی 1/700 میلیون تومان میباشد ( میتوانید جستجو کنید ) که با تخفیف ویژه فقط به قیمت 700 هزار تومان فقط به 2 نفر فروخته میشود! ( همراه با راهنمایی های لازم در صورتی که سوالی در زمان خروجی گرفتن داشتین )
برای خرید میتوانید با اطلاعات درج شده در امضا تماس بگیرید...
با آرزوی موفقت برای شما
Mr.Pouria
December 28th, 2017, 20:46
آپدیت سورس :
فونت ایران سنس به صورت دیفالت قرار گرفت ( چه در نسخه وب چه در نسخه اپلیکیشن )
almandata
December 28th, 2017, 21:09
سلام شات از نرم افزار دارید؟
اگه دارید برای من بفرستید هم تحت وب هم اندروید
Mr.Pouria
December 28th, 2017, 21:13
سلام شات از نرم افزار دارید؟
اگه دارید برای من بفرستید هم تحت وب هم اندروید
سلام خدمت شما
خصوصی چک کنید
Jai
December 28th, 2017, 21:47
اسکرین شات ها رو زحمت میکشید
Mr.Pouria
December 28th, 2017, 21:58
اسکرین شات ها رو زحمت میکشید
سلام
خصوصیتون را برسی کنید
:Hamed:
December 28th, 2017, 23:05
سلام ؛ وقت بخیر
اسکرین شات هارو ارسال کنید
با احترام.
Mr.Pouria
December 28th, 2017, 23:17
سلام ؛ وقت بخیر
اسکرین شات هارو ارسال کنید
با احترام.
لطفا تصاویر اکسرین شات برنامه رو برای بنده ارسال کنید
kamran_b
January 3rd, 2018, 01:06
سلام
برای من هم ارسال کنید با تشکر
karjoo
January 3rd, 2018, 11:14
اطلاعات و شات هاو قیمت نهایی لطفا
androidgsm
February 5th, 2018, 00:31
باسلام
سورس مربوطه خریداری شد.
منتهی از امکاناتی که فرمودن چند ده مورد اصلا وجود خارجی نداره
سورس تلگرام هم نسخه بسیار قدیمی هستش
مشکلات فراوانی داره که پاسخ ایشون در قبال مشکلات فقط اینه آپدیت کنید به نسخه جدید تلگرام که حرف بیخودی هست چون طبق بررسی برنامه نویس ما از ریشه هیچ کدوم از امکانات وجود نداره .
طبق گفته ایشون اصلا سورس پشتیبانی نمیشه یعنی اگر سورس رو بخرید و مشکل داشته باشه چون توانایی حل ندارن در اثر فشار اززیر بار پشتیبانی در میرن.
این سورس طبق بررسی ها و برخی مشاهدات سورس مربوط به سایت سیب روید هست که ایشون تاجایی که ما اطلاع داریم بدون اجازه درحال فروش هستن.
این نسخه از برنامه بیش از حد قدیمی و مبتدیانه هست و به درد ما نخورد عزیزانی که تمایل دارند سورسرو بررسی کنن به ایدی تلگرام androidgsmir پیام بدن تا اونها هم بررسی کنن ببین مشکل از کجاست
از ایشون درخواست عودت وجه شد اما متاسفانه زیر بار نرفتن و ما مجبور شدیم پست بزنیم و سورس رو جهت بررسی در اختیار دوستان قرار بدیم.
البته در آینده نزدیک با ایشون حضوری ملاقات میکنیم.
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 01:49
باسلام
سورس مربوطه خریداری شد.
منتهی از امکاناتی که فرمودن چند ده مورد اصلا وجود خارجی نداره
سورس تلگرام هم نسخه بسیار قدیمی هستش
مشکلات فراوانی داره که پاسخ ایشون در قبال مشکلات فقط اینه آپدیت کنید به نسخه جدید تلگرام که حرف بیخودی هست چون طبق بررسی برنامه نویس ما از ریشه هیچ کدوم از امکانات وجود نداره .
طبق گفته ایشون اصلا سورس پشتیبانی نمیشه یعنی اگر سورس رو بخرید و مشکل داشته باشه چون توانایی حل ندارن در اثر فشار اززیر بار پشتیبانی در میرن.
این سورس طبق بررسی ها و برخی مشاهدات سورس مربوط به سایت سیب روید هست که ایشون تاجایی که ما اطلاع داریم بدون اجازه درحال فروش هستن.
این نسخه از برنامه بیش از حد قدیمی و مبتدیانه هست و به درد ما نخورد عزیزانی که تمایل دارند سورسرو بررسی کنن به ایدی تلگرام androidgsmir پیام بدن تا اونها هم بررسی کنن ببین مشکل از کجاست
از ایشون درخواست عودت وجه شد اما متاسفانه زیر بار نرفتن و ما مجبور شدیم پست بزنیم و سورس رو جهت بررسی در اختیار دوستان قرار بدیم.
البته در آینده نزدیک با ایشون حضوری ملاقات میکنیم.
همچنان خدمت شما اعلام میکنیم که سورس دارای کامل و بدون هیچ گونه ایرادی میباشد ( بجز منشی)
مواردی که شما بیان کردین نیاز مند بروز رسانی سورس میباشد و با توجه به اینکه هزینه دریافتی و فقط و فقط جهت ارائه سورس میباشد هیچ گونه پشتیبانی و اپدیتی ارائه نمیگردد.
در صورت نیاز به آپدیت و پشتیبانی جهت رفع ایرادات کار شما باید هزینه مربوط به ان نیز پرداخت گردد
ورژن سورس همان گونه که نیز گفته شد خدمت شما چون پروژه برای پارسال میباشلد با همان ورژن نوشلته شده و فقط مشتریانی که درخواست سفارشی سازی داده اند براشون آپدیت گردیده...
* طبق قوانین فروش محصولات دانلودی، محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد تنها در صورتی وجه بازگشت داده میشود که سورس و یا محصول خریداری شده غیر واقعی و یا خراب باشد.
همچنین تهدیدات تلگرامی شما نیز ذخیره گردیده و در صورت لزوم خدمت مقامات مربوطه ارائه میگردد...
مجدد برای شما آرزوی موفقیت میکنیم.
Amlaaki
February 5th, 2018, 01:55
همچنان خدمت شما اعلام میکنیم که سورس دارای کامل و بدون هیچ گونه ایرادی میباشد ( بجز منشی)
مواردی که شما بیان کردین نیاز مند بروز رسانی سورس میباشد و با توجه به اینکه هزینه دریافتی و فقط و فقط جهت ارائه سورس میباشد هیچ گونه پشتیبانی و اپدیتی ارائه نمیگردد.
در صورت نیاز به آپدیت و پشتیبانی جهت رفع ایرادات کار شما باید هزینه مربوط به ان نیز پرداخت گردد
ورژن سورس همان گونه که نیز گفته شد خدمت شما چون پروژه برای پارسال میباشلد با همان ورژن نوشلته شده و فقط مشتریانی که درخواست سفارشی سازی داده اند براشون آپدیت گردیده...
* طبق قوانین فروش محصولات دانلودی، محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد تنها در صورتی وجه بازگشت داده میشود که سورس و یا محصول خریداری شده غیر واقعی و یا خراب باشد.
همچنین تهدیدات تلگرامی شما نیز ذخیره گردیده و در صورت لزوم خدمت مقامات مربوطه ارائه میگردد...
اگر با شما سر آپدیت صحبتی نداشتند صحبت شما کاملا صحیح می باشد ولی انسانی تر این هست تاریخی که خریداری کردند تا به اون روز آپدیت باشه . فکر کنم حالت به اصطلاح روح کلا باید برداشته میشد و ...
البته با این قیمتی شما فروختین خوب نمیشه انتظار آپدیت و ... داشت ( طراح / برنامه نویس که نمیتونه چند سال واسه یک کار قدیمی وقتشو صرف کنه ... ) .
:53:
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 02:04
اگر با شما سر آپدیت صحبتی نداشتند صحبت شما کاملا صحیح می باشد ولی انسانی تر این هست تاریخی که خریداری کردند تا به اون روز آپدیت باشه . فکر کنم حالت به اصطلاح روح کلا باید برداشته میشد و ...
البته با این قیمتی شما فروختین خوب نمیشه انتظار آپدیت و ... داشت ( طراح / برنامه نویس که نمیتونه چند سال واسه یک کار قدیمی وقتشو صرف کنه ... ) .
سلام خدمت شما
بله صحبت شما کامبا صحیح میباشد.
بنده هم به هر شخصی که برای خرید سورس میامد بهش در رابطه با تاریخ سورس اطلاع میدادم ایشتن هم چون از یه تبلیغ در گروه اومدن و خرید کردن چون ما توی همون تبلیغ گفته بودیم مربوط به سال 95 میباشد دیگه با ایشون سر اپدیت صحبتی نشد ( فرض ما این این بود که کل اطلاعات را خوانده اند؛ حالا چون نخونده اند به صورت کامل ماهم مقصر نیستیم و کم کاری از سمت خودشون بوده)
در رابطه با قیمت سورس هم به دلیل درخواست مکرر خریداران سورس به4 نفر با قیمت 350 هزار تومان فروخته شد! در رابطه با ارزش وقت گذاشتن برای اپدیت و... دیگه صحبتی ندارم!
androidgsm
February 5th, 2018, 08:12
این پیامی هست که برای شما ارسال شده
سلام
سورس تقریبا بررسی شد
۱.تماس صوتی
۲.کپیکردن بخشی از متن
۳.عملیات چندگانه گفتگو
۴.قابلیت حذف فایل های موقت
۵.قابلیت گرفتن تاییدیه قبل از ارسال استیکر و پیام صوتی
۶.مخفی کردن شماره تلفن ها
۷.حذف پیام دوطرفه
۸.نمایش اعضای کانال
۹.کشیدن و پاسخ دادن دوطرفه
۱۰.رفتن به اولین پیام
۱۱. قابلیت قفل گذاشتن روی خود تلگرام
۱۲.مخاطبین خاص
مواردی که در بالا ذکر شد وجود ندارند
و این جواب های شما :
سلام
1 - تماس صوتی با اپدیت سورس تلگرام فعال میشه
2 - کپی کردن بخشی ازمتن : برای استفاده از این قابلیت متن را کپی کرده در بخش ادیتور خود و سپس بخش مرود نظر را انتخواب و کپی کنید .
4- برای این کار به تنظیمات برید و از اونجا کش تلگرام را تخلیه کنید ( کش مربوط به فایل های موقت )
5 - از تنظیمات باید فعال شود ( در صورتی که بخشش نیست برسی میشه )
6 - این بخش منظور شماره تلفن شما میباشد که فرد مقابل نیز باید از برنامه شما استفاده کنه تا قابل استفاده باشه
7 - بر روی پیام نگر دارید و حذف بزنید ( تیک حذف گیرنده فعال باشه ) از پیام ها نباید بیشتر از 48 ساعت گذشته باشه
8 - نمایش تعداد اعضا منظور هست که میتویند در بخش Info ببینید
9 - به سمت چپ بکشید پیام مورد نظر رو اگه فعال نیست اعلام کنید برسی بشه
10 - گزینه این دستور دقیقا یادم نیست
11 - قفل گذاشتن روی خود تلگرام که از بخش امنیت قابل استفاده است
12 - مخاطبین خاص هم با ورود به بخش دفترجه تلفن یک ستاره ( اگه اشتباه نکنم ) براتون میاره بزنید
مورد ۱ قبول
مورد ۲ اصلا اینطوری نیست وقتی روی متن نگه میداریم کادری باز میشه و بدون نیاز به کپی پست در جایی امکان انتخاب متن وجود داره.
مورد ۳ که کلا جواب ندادید چون نیست تو برنامه اینم یک نوار کناری هست که در داخل چت نشون داده میشه و برای جابجایی بین چت های مختلف نیازی به برگشت به عقب نیست
مورد۴ تاحدودی مورد قبل منتهی میبایست یک دکمه دسترسی مستقیم در نوار کناری باید باشد.
مورد۵ اصلا وجود خارجی ندارد
مورد ۶ اصلا اینطوری نیست مخاطبینی که شماره شمارو دارن رو نشون میده
مورد ۷ اصلا وجود نداره
مورد ۸ تاحدودی مورد قبول
مورد۹ وجود ندارد
مورد ۱۰ وجود ندارد نیازی به توضیحم نیست چون کابردش واضح هست
مورد ۱۱ تاحدودی قابل قبول اما نیاز به یک دسترسی در نوارکناری
مورد ۱۲ وجود ندارد
در هیچ جای تایپک فروش ذکر نکردید برای امکاناتی که توشتید نیاز به آپدیت نسخه تلگرام هست با این حال پاسخ شما برای همه موارد تقریبا نیاز به آپدیت هست بنده حاضرم سورس هردو نرم افزار کامل و ناقص رو بدیم بررسی کنن حتی برنامه نویس حرفه ای نه هااا یک آماتور تا وقتی با کلاس ها و اکتیویتی های تخصصی برای هر امکانی که ذکر شد بگه ببینم نیاز به آپدیت سورس برای فعال شدن هست یا نه .
درکل سورس اصلی تلگرام رو تغییر بدیم امکاناتش بیشتر از مال شماست.
اما در پاسخ به شما عزیز بنده از طریق جستجو و پیدا کردن همین تایپک با شما اشنا شدم و اگر خاطرتون باشه بهتون گفتم توی تایپک گفتید تماس صوتی داره ولی نداره گفتید آپدیت کنید به نسخه اخر تلگرام
الان توی این دوره زمونه حتی تخم مرغ هم پشتیبانی داره چه برسه به یک سورس ۳۵۰ هزارتومانی همچنین اگر از اول پشتیبانی نداشت شما باید میگفتید اگر نگفتید دچار تخلف در فرایند فروش شدید میتونید کمی در این باره جستجو کنید
همچنین با بررسی سورس در مواردی به sibroid خوردیم که بعداز بررسی متوجه شدیم سورس متعلق به sibroid.com هست و ایشون بدون اجازه دارن سورس رو میفروشن با بررسی که انجام شده نسخه فوق آپدیت هایی دریافت کرده که برای خریداران رایگان ارسال شده اگر ایشون هم قبلا خریداری کردن درنتیجه باید اپدیت رو دریافت کرده باشن و ملزم هستن آپدیت رو دراختیار ما قرار بدن.
تمامی مواردی که شما بعنوان تهدید تلقی میکنید به هیچ عنوان تهدید از سوی مقامات به حساب نمیان.
نیازی به آرزوی موفقیت فردی مثل شما نیست.
شما در جایی که بنده باشما آشنا شدم یعنی این تایپک هیچگونه حرفی درباره نسخه تلگرام برنامه و اینکه پشتیبانی ندارد حرفی نزدید.(قابل اثبات از طریق isp با ای پی زمان حضور بنده قبل از تماس باشما)
بازهم سرحرف خودم هستم غرور بیش از حدتون باعث مشکل میشه
میتونم از خیر بخشی از مبلغ بگذرم.
راستی بهتره متن امضاتون رو هم تغییر بدید خنده داره
- - - Updated - - -
قضیه اصلا آپدیت نیست !
قضیه اینه مواردی از لیست امکانات وجود خارجی ندارن و اگر دارن درست کار نمیکنن که توضیحاتشون در پست قبلی ذکر شد!
ایشون در جواب تمام پرسش ها فقط یه جمله میگن نسخه تلگرام برنامه قدیمیه آپدیت کنید به نسخه جدید یعنی از نسخه فک کنم ۳.۱ باید بیاریم روی ۴.۷ !!! چون ایشون میدونن در این مورد نمیتونیم هزینه کنیم هربار این مورد رو میگن منتهی نمیدونن طرف خام نیست قبول کنه با کمی بررسی سورس درست میشه فهمید چی به چیه.
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 09:12
.
همچنان شما دعوت میکنم پاسخ هایی که قبلا بهتان داده شد را مرور نمایید، بنده مثل شما وقت خالی ندارم بخوابم مجدد از اول توضیح بدم..
androidgsm
February 5th, 2018, 09:21
همچنان شما دعوت میکنم پاسخ هایی که قبلا بهتان داده شد را مرور نمایید، بنده مثل شما وقت خالی ندارم بخوابم مجدد از اول توضیح بدم..
والا اینطوری کارکردن زمان زیادی نمیخواد و فقط قوه تخیل میخواد که شما داری
بنده میگم سورس مشکل داره دلیل هاش روهم با جزئیات گفتم اگر شما قبول نداری میگم سورس رو به یک برنامه نویس نشون بدیم اگر گفت بعله تمام مشکلات با آمدیت به نسخه جدید حل میشه بنده مبلغی رو هم جهت جبران خسارت شما می پردازم.
اگر از زیر این کار در برید یعنی خودتون هم واقف هستید که سورس مشکل داره و فقط دارید از زیرش در میرید.
کسی از عزیزان که این پست رو میخونن اگر با اندروید آشنایی دارن اعلام کنن.
February 5th, 2018, 09:27
والا اینطوری کارکردن زمان زیادی نمیخواد و فقط قوه تخیل میخواد که شما داری
بنده میگم سورس مشکل داره دلیل هاش روهم با جزئیات گفتم اگر شما قبول نداری میگم سورس رو به یک برنامه نویس نشون بدیم اگر گفت بعله تمام مشکلات با آمدیت به نسخه جدید حل میشه بنده مبلغی رو هم جهت جبران خسارت شما می پردازم.
اگر از زیر این کار در برید یعنی خودتون هم واقف هستید که سورس مشکل داره و فقط دارید از زیرش در میرید.
کسی از عزیزان که این پست رو میخونن اگر با اندروید آشنایی دارن اعلام کنن.
میتونید سورس رو به همکاران مورد اعتماد در همین انجمن که برنامه نویس اندروید هستن ارسال و درخواست برسی نمایید. در این رابطه هیچ مشکلی نمیباشد.
allowmahdi
February 5th, 2018, 13:57
سایت سیبروید sibroid.com تنها فروشنده این سورس هست و خرید و فروش اون به هیچ عنوان چه از لحاظ قانونی و چه از لحاظ شرعی مجاز نیست و مشکل داره !
شما سورس کامل همین تلگرام غیر رسمی رو ماه پیش از سایت خود ما خریداری کردید, با این که میدونستید فروش اون به غیر , به هیچ عنوان مجاز نیست الان با نصف قیمت دارید به جماعت بی خبر میفروشید؟!
ما این مورد رو 100درصد از طریق قانون پیگیری میکنیم , هم شما و هم اونایی که از شما خریداری کردن باید پاسخ گو باشید!
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 14:53
سایت سیبروید sibroid.com تنها فروشنده این سورس هست و خرید و فروش اون به هیچ عنوان چه از لحاظ قانونی و چه از لحاظ شرعی مجاز نیست و مشکل داره !
شما سورس کامل همین تلگرام غیر رسمی رو ماه پیش از سایت خود ما خریداری کردید, با این که میدونستید فروش اون به غیر , به هیچ عنوان مجاز نیست الان با نصف قیمت دارید به جماعت بی خبر میفروشید؟!
ما این مورد رو 100درصد از طریق قانون پیگیری میکنیم , هم شما و هم اونایی که از شما خریداری کردن باید پاسخ گو باشید!
سلام خدمت شما آقای اکبری !
در تلگرام نیز در پاسختان اعلام شد و مجدد در همین جا نیز اعلام میگردد ...
ما حدود 2 ماه پیش از شما یک سورس خریداری کردیم ( تلگرام ) که صحیح هست ... و در این مورد بحثی نیست
اما طبق قوانین سایت شما فروش سورس شما غیر قانونی هست ( که البته به دلیل اپن سورس بودن نمیتونه باشه ) که البته ما هم این مورد را رعایت کردیم و یک نسخه توسعه داده شده ( اعمال تغییرات و ترکیب یک سورس دیگر ) نسخه ای شبیه نسخه مال شما را به وجود اورده است ... پس هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی سورسی که ما در حال فروش آن بودیم کاملا متعلق به خود ما میباشد ...
allowmahdi
February 5th, 2018, 15:07
بله در همون تلگرام پاسختون هم گرفتین!
شکایت نامه برای شما تنظیم شده و ما 100درصد پیگیر این قضیه خواهیم بود! در نهایت مشخص میشه همه چیز!
البته شما اولین نفر نیستی و ما تا حالا چندین مورد داشتیم که از طریق قانون برخورد کردیم باهاشون , بلف هم نمیزنیم تو همون تلگرام خواستین پیام بدید تصاویری از شکایت نامه های قبلی ارسال کنم براتون!
ما چندین ماه زحمت نمیکشیم برای ساخت و تولید یک برنامه که در آخر امسال شما بیان اون رو از ما بخرن بعد برن سورس 1.5 میلیونی رو با قیمت 350 تومن بفروشن !
در مورد اوپن سورس بودن سورس هم به عرض شما برسونم که سورس خام خود تلگرام اپن سورس و کاملا رایگان هست نه اون سورسی که شما از ما خریدی , ما چندین ماه برای تولید اون برنامه و پنل مدیریت اون زحمت کشیدیم شما اومدی میگی با یه برنامه دیگه مخلوطش کردم؟! شما ظاهرا هیچی از قوانین کپی رایت نمیدونی و از لحاظ شرعی هم یه جورایی کلاه سر خودتون دارید میذارید!
فروش 1 خط از اون کدهایی که ما نوشتیم و زحمت کشیدیم براش به هیچ وجه حلال نیست ! همین امسال شما جلوی پیشرفت جامعه رو میگیرن, هیچ برنامه نویسی دیگه دلش نمیخواد برای یه پروژه زحمت بکشه چون تو همون فروش اول میبینه که برنامش به 10 نفر دیگه فروخته شده و پولش تو جیب یکی دیگه رفته!
منتظر ابلاغیه دادسرا باشید فقط! خدانگهدار
androidgsm
February 5th, 2018, 21:26
درخواست عودت وجه داریم جناب همونطور که خودتون هم میبینید طراح اصلی هم نظرشون رو ثبت کردند.
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 22:32
درخواست عودت وجه داریم جناب همونطور که خودتون هم میبینید طراح اصلی هم نظرشون رو ثبت کردند.
آقای اکبری نظرشان را نسبت به نسخه خودشان دادن و چون شباهت زیادی هم بین دو سورس وجود داره ممکنه به اشتباه افتاده باشند که در این رابطه بنده جناب اکبری طرف حساب هستم ...
در رابطه با بازگشت هزینه هم همانگونه که 100 ها بار در تلگرام به شما گفته شد محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد .
androidgsm
February 5th, 2018, 22:59
آقای اکبری نظرشان را نسبت به نسخه خودشان دادن و چون شباهت زیادی هم بین دو سورس وجود داره ممکنه به اشتباه افتاده باشند که در این رابطه بنده جناب اکبری طرف حساب هستم ...
در رابطه با بازگشت هزینه هم همانگونه که 100 ها بار در تلگرام به شما گفته شد محصولات دانلودی شامل گارانتی بازگشت وجه نمیگردد .
سورس برای ایشون ارسال شده و تایید کردن که سورس خودشون هست
ازشون درخواست کردم به جواب غیر منطقی شما که فقط آپدیت آپدیت هست پاسخ بدن فکر میکنم صلاحیت دارن که سورس رو بررسی کنن چون هرچی باشه سورس خودشون هست. اینکه سورس مشکل داره و قدیمی هست ثابت شده هست هم برای ما هم برای شما منتهی برای اینکه از زیرش نتونید در برید نیاز به تایید آقای اکبری هم هست .
طبق قانون خودتون اگر مشکل سورس و ناقص بودنش اثبات بشه مجبور به عودت وجه هستید چه دانلودی چه غیر دانلودی.
Mr.Pouria
February 5th, 2018, 23:10
طبق قانون خودتون اگر مشکل سورس و ناقص بودنش اثبات بشه مجبور به عودت وجه هستید چه دانلودی چه غیر دانلودی.
مجدد خدمتتان اعلام میشود اگر شما نتونستین به درستی اجرا بگیرید دلیل بر مشکل داشتن سورس نمیباشد چندین بار به شما گفته شد اگر مشکل دارد لاگ ارسال کنید تا راهنمایی کنیمتون اما شما هیچ گونه فایلی برای ما ارسال نکردید .
همچنان به صورت کاملا واضح اعلام میکنم سورس کاملا سالم و بدون مشکل میباشد .
پ.ن : در صورت ادامه بحث پاسخی به صحبت های شما ارسال نمیگردد ...
androidgsm
February 5th, 2018, 23:20
مجدد خدمتتان اعلام میشود اگر شما نتونستین به درستی اجرا بگیرید دلیل بر مشکل داشتن سورس نمیباشد چندین بار به شما گفته شد اگر مشکل دارد لاگ ارسال کنید تا راهنمایی کنیمتون اما شما هیچ گونه فایلی برای ما ارسال نکردید .
همچنان به صورت کاملا واضح اعلام میکنم سورس کاملا سالم و بدون مشکل میباشد .
پ.ن : در صورت ادامه بحث پاسخی به صحبت های شما ارسال نمیگردد ...
پررویی هم حدی داره
جناب لیست ۱۲ موردی خدمتتون با جزئیات ارسال شد و درخواست رفع مشکلات فوق هم داده شد ولی شما هیچ پاسخ منطقی ندادید!
وقتی سورس سالم باشه بنده مثل شما مشکل ندارم که بیخودی برای نگه داشتن چیزی که طرف مقابل رصایتی تداره تلاش کنم.اگر سورستون ارزش داشت ارزش اینهمه بحث روونداشت
شما لیست امکانات رو گذاشتی توی تایپک فروش براساس همان موارد مشکلات سورس استخراج و با جزئیات تمام ارسال شده و منتظر رفع هرچه سریعتر توسط شما هستیم.
بدون هیجگونه هزینه ای باید صورت بگیرد چون برنامه برمبنای لیست امکانات تایپک خریداری شده و تحویل سورسی بجز این تخلف محسوب می شود.
بازهم میگم سورس امکاناتی که در تایپک ذکر شده رو نداره و شما با پاسخ های عیر منطقی سعی در قانع کردن خودتون دارید.
بنده هیچ رضایتی درقبال هزینه دریافتی برای سورس فوق ندارم.
و درخواست عودت وجه دارم.
androidgsm
February 6th, 2018, 17:54
منتظر رفع مواردی که گفته شد از طرف شما هستیم.
سورس بطور کامل امکانات گفته شده توسط شما رو نداره . اگر داره و ما بلدنیستیم خروجی بگیریم یک خروجی خودتون بگیرید ارسال کنید اگر حق با شما بود بنده جبران خسارت میکنم.
vistaix
February 7th, 2018, 00:55
منتظر رفع مواردی که گفته شد از طرف شما هستیم.
سورس بطور کامل امکانات گفته شده توسط شما رو نداره . اگر داره و ما بلدنیستیم خروجی بگیریم یک خروجی خودتون بگیرید ارسال کنید اگر حق با شما بود بنده جبران خسارت میکنم.
دوست عزیز
اینجور جماعت رو باید ادب کرد.
سورس رو به 10 نفر با قیمت یک دهم بفروشی هم به پولت میرسی هم اون شخصی که ار اعتماد شما استفاده میکنه ادب میشه.
البته من جای شما بودم قبلا یه همچین موردی بود کلشو آپ کردم همه جا هم جار زدم ملت اومدم همه دانلود کردن.
androidgsm
February 7th, 2018, 08:24
دوست عزیز
اینجور جماعت رو باید ادب کرد.
سورس رو به 10 نفر با قیمت یک دهم بفروشی هم به پولت میرسی هم اون شخصی که ار اعتماد شما استفاده میکنه ادب میشه.
البته من جای شما بودم قبلا یه همچین موردی بود کلشو آپ کردم همه جا هم جار زدم ملت اومدم همه دانلود کردن.
والا سورس ارزشی نداره که بخوام بفروشم هم از لحاظ انسانی درست نیست هم نمیتونم بخاطر جبران خسارت خودم به چن نفر دیگه خسارت بزنم.
من بهشون چن تا پیشنهاد دادم ولی غرورشون اجازه قبول کردن نداد منم مجبورم از روش دیگه ای که نیازه اقدام کنم که از هرگونه شکایتی سریعتر جواب میده بقیه اش رو خدامیدونه
sarac110
July 4th, 2018, 14:33
من در مورد این سورس ندیم نظری نمی توانم بدهم
ولی مشخصه ایرادی دارد و در خرید اعلام نشده
این داستان جند ماه پیش برای بنده خدایی که بعد ها با هاش دوست شدم را یادم انداخت
یک نرم افزاری شخصی اگر اشتباه نکنم درویشی بیرون داد که تلگرام را دستکاری کرده بود و میشد به نرم افزا صد ها لینک داد و به ادعای سازنده که جالب هم فیلم گذاشته بودو هم راهنمای تاکید کرده بود در هر دو سه دقیقه نرم افزار وار گروهای که بهش دادی می شد و و در مرجله دوم طبق فیلمی در هنگام فروش گذاشته بودو راهنمای تنظیم می کنید هر 5 و شش دقیقه خودکار نرم افزار تبلیغ می کنه گروها
این فیلم و نوشته و عکس را همین بنده خدایی که ازش نرم افزار را با توجه به مشخصاتی که در سایتش گذاشته بود جمع کرده و در گروهی صحبت شد جند تایی بیرون داد و خود منم هم دیدم که سازنده در فیلم و توضیحات سایتش هم قبل خرید مشخصات نرم اقزارش را داده
میاد خرید می کنه و همان 10 دقیقه اول ده تا شماره اش دلت میشه و بر می گرده بعد ده دقیقه پیام می ده این جیه به من دادی و مگر قبل خرید صحبت نکردیم و فیلم و ... دادی نگاه کردم و طبق ان خرید کردم ؟ یارو بر می گرده می گه سیساست تلگرام فرق کرده باید روزی یک دو تا گروه بدی عضو بشه و یک بار در 24 ساعت تبلیغ کنی !!!
جالبه هر کاربر یک ای گرام هم نصب کنه راحت می تونه روزی 30 تا گروه عضو بشه و راحت هم می تونه روزی 50 ارسال کند و موبگرام و... ولی دلت نشه . نرم اقزار گرفته که در ده دقیقه جندین شماره اش دلت میشه و روزی هم فقط یک بار باید تنظیم کنی بفرسته . خنده دار نیست ؟؟
بعد ده دقیقه گفته پول منو پس بده می گه نصف اش را می تونم بدم نرم افزار کار می کند :^o مشکلی ندارد و در واقع درست می گفته کار می کندو مشکلی ندارد ولی نرم افزاری که هر دو دقیقه وارد گروه میشد و هر 5 دقیقه باید میفرستاد الان باید روزی دو گروه عضو بشه و ض بار هم بفرسته . خخخخ
جوابش هم سیاست تلگرام فرق کرده !!
بنده خدا از حرض اش گریه اش گرفت . بلاک اش کرده بود .
این موضع منو یاد داستان انداخت که شیره نرم افزار را میکشندو می دونند یک مشکلی دارد و دیکه کار نمی کند میندازنند برای فروش . بهانه های و هزار یک متمم میارودن و که خریدار را قانع کنند . در واقه 100 درصد ودشان هم می دانند پولی گه گرفتند حرام و حرام و حرام است و خود خدا هم در حقالناس کاری نمی تونه بکند
نکنید این کار ها را . پولی که می گیرید یک روزه می ره ولی الان یک سال از ان ماجرا گذشته و حال و روز اون بنده خدا ده - هزار تومان - هزار تومان از خیاطی جمع کرده بود داده برای تبلیغ جنس های که میدوزد تو تلگرام گی میاد این طور بالا می کشد . بخدا عاقبت ندارد. انجیزی که هست نهان و اشکار و در فروش بگین و اپدیت می خواد ؟ بگین . مشکلی در حایی دارد بگین
بدتر انقسمت که کار نمی کند را هم در مشخصات نرم اقزار می نویسید . بعد پول که امد به حسابتان و شروع میشه هزار و یک بهانه بی خود. که کی می فهمید و کی و کجا عاقبت کار خود را می بینند تعدادی خدا عالم است .
Mr.Pouria
July 4th, 2018, 14:57
وای خدا اینقدر بدم میاد از جماعتی که دنبال یک بهانه هستند وبه هر طریق مردم را نادان و احمق جساب کنند .
ببخشید من نمی دونم چی هست ولی خریدار شما حرف منظقی می زند اگر در برنامه ای را در تاریخ مشخص ارایه می دهید و امکانات می نویسید باید همان امکانات درست و کامل کار کند
اگر نیاز اپدیت و مشکلی است خب اعلام کنید اول این برای جند سال قبل است و فلان قسمت اپدیت می خواهد و باید هزینه بدهید
1 ماه پیش یک گروهی یک دو تا بنده خدا از muad سورسی گرفتند برای تبلیغات خودکار در تلگرام و نسخه ای از تلگرام را ظاهرا دستکاری کردنند که لیست گروه می دهید خودکار وارد کروه ها میشود و بعد زمان می دهید خودکار ارسال می کند
یکی از اینها تمام عکسو فیلم و صحبت و معرفی شخصی که مهندس معرفی کرده فکر کنم درویشی نام همه را جمع کرده بود
نرم افزار را می خرد و لیست گروه می ده تا وارد گروه ها بشود بعد 4 دقیقه شماره اش دلت میشه
بر می گرده اینطرف می خواد گروه های تبلیغ کنه باز شماره اش دلت میشه
یک لیست 30 شماره دلت شده که خریده بود را گروه گذاشت که همش در یک روز دلت شده
بر گشته بعد 1- دقیقه به فروشنده گفته اقا این جیه اینکه برا من معرفی کردی نیست
یارو با کمال پر رویی نوشته سیسات تلگرام فرق کرده و شماره ها را دلت می کند و باید روزی یک بار فقط تبلیغ کنی و گروه ها را خودت تک تک عضو بشی و این حرف ها
تفلی از حرض داشت گریه می کرد و اخرش فروشنده بلاک اش کرده
بنده خدا خیاطی خونه کار می کرد و می دوخت برای تبلیغ نرم افزار را خریده بود
این موضوع را دیدم ان داستان یادم افتاد و باهاش دوست هم شدم و الان یک ساله ازش گذشته هر بار نفرینش می کند .
حرف من اینه بخدا این کار ها عاقبت نداره هر جی هست حق الناس روشه که خود خدا هم در این مورد کاری نمی تونه بکنه
نکنید این کار ها را _ هزار تومان هزار تومان جمع می کنند و میان یک چیزی می خرند بعد 1000 تا متمم و بهانه و کار می کندو مشکل شما است و اپدیت می خواهد و ...
خب اقا اینو اول بگو ، بگو اول این اپدیت می خواهد باید هزینه کنی و اینکه می نویسید و معرفی می کنید را در هنگام تحویل هم همین طور به مشتری بدهید .
ئقتی شیره یک نرم افزار را می کشند و کارشون راه می افته و میندازند آت اشغال هاشو برای فروش . با هزار بهانه فنی و غیر فنی هم توجیح می کنند و کاربر عادی با توجه به توضیحات شما خرید می کند و جه بدونه این جه مشکلی دارد . سحبت این سورس نیست و صحبت کلی که انجه نوشتید همونو سالم بدید دست مردم ،بخدا پول یک روزه می ره و اخرو عاقبت نداره این کارا.
اول از همه سلام خدمت شما
نمیدونم مولتی یوزر هستید یا هرچیز دیگه ای به صورت کاملا خلاصه جواب میدم چون کل صحبت های شما مربوط به چیز دیگه ای بود....
در زمان خرید به خریدار جزئیات کامل داده شده بود و با اگاهی خریداری کردند و بار ها بار ها بهشون توضیح داده شد...
ایشون فکر کرده بودن اگر بیان توی این انجمن هوار هوار کنند میتونند بیشتر از چیزی که خریداری کردن گیرشون بیاد، که خب اینجوری هم نشد ما دقیقا همون سورسی که ایشان دادیم تو تاپیک جزئیاتش ذکر کرده بودیم و قبل از خرید نیز توضیحات کاملی هم بهشون دادیم و حتی گفته شد اپدیت و تغییرات شامل هزینه است..
حالا ایشون تو خرید دقت نکرده یا خواسته زرنگ بازی در بیاره بحثش جداست...