PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهمترین تگ های کاربردی سئو در قالب چه هستند ؟

devinar
December 25th, 2017, 04:14
سئو و باز هم سئو یکی از مهمترین عناصر ما در دنیای وبمستری زیرا این عنصر باعث می شود تا کاربران بتوانند ما را از میان میلیون ها وب سایت از طریق موتور جستجو پیدا نمایند پس حتما باید رعایت عناصر مهم رو انجام دهید.
اما مهمترین عنصر سئو تگ های متنی h1 , h2 , h3 , h4 , h5 , h6 هستند که شیوه استفاده از این تگ ها به صورت زیر می باشد.

<h1> متن مورد نظر شما </h1>

<h2> متن مورد نظر شما </h2>

<h3> متن مورد نظر شما </h3>

<h4> متن مورد نظر شما </h4>

<h5> متن مورد نظر شما </h5>

<h6> متن مورد نظر شما </h6>

دق کنید موتور های جستجو پس از ورود به وب سایت ابتداعا دنبال کلمات و جملاتی هستند که بین این تگ ها قرار دارند و این کلمات و جملات را حساس می نمایند و کاربران اگر قرار است با کلمه ای وارد سایت شما شوند باید ان را بین این تگ ها بنویسید.

مهم : شما نمی توانید از هر تگ بی نهایت در قالب استفاده کنید و این کار باعث می شود موتور جستجو هیچ تاثیری برای شما در نظر نگیرد زیرا در هر برگه فقط بعضی عناصر مهم هستند نه تمام عناصر پس لطفا از هر تگ در قالب حداکثر 2 عدد استفاده بشه و اینکه کلمات و جملات بر اساس مهم بودن برای شما باید در تگ مورد نظر باشن مثلا مهمترین کلمه یا جمله در تگ h1 و همینطور ارزش کمتر در تگ پایین تر قرار بگیرد.

در تمام برگات نوشته ها پست ها باید تمام این تگ ها را قرار دهید و در هر برگه و نوشته باید این نگ ها دارای متون مختلف باشند تا سایت شما با تمام متون مختلف سئو خوبی را در بر بگیرد.

Geravand79
December 25th, 2017, 19:05
از همه ی این تگ ها میتونیم به طور همزمان در یک صفخه استفاده کنیم ؟
یعنی اهمیت این تگ ها حتی از تگی مثل meta description هم بیشتره ؟؟

devinar
December 25th, 2017, 22:10
باید بگم متا تگی هستش که توضیحات وب سایت رو در موتور جستجو به کاربر نمایش میده ولی این تگ بسیار مهم هستش و حتی بیشتر از اهمیت متا رو بعضا می تونتم بگم داره چون 6 تا تگ هستش هر کدوم 2 بار می تونید استفاده کنید و تو هر تگ هم حداقل می تونید بیش از 40 کاراکتر بذارید و یا چندین کلمه و یا یک جمله خیلی مهم یعنی موتور جستجو بسیار حساس هستش و در صفحات هر صفحه از تمام این تگ ها می تونیسد استفاده کنید مهمترین تگ h1 بعد h2 و بعد h3 و همینطور به سمت پایین. یعنی هر کلمه یا جمله مهم بر اساس اولویت شما توی تگ مخصوص قرار می گیره. الان یک آموزش ساده دیگه نحوه استفاده از این تگ ه رو می ذارم برای سئو نامحسوس ولی فوق پیشرفته.

arminkit1
December 25th, 2017, 22:45
توی هر صفحه حتما از تگ هدر 1 h1 برای سرتیتر استفاده کنید . اهمیتش نصبت به بقیه بیشتر هست.
اگر هم فونت بزرگ باشه راحت میشه بهش استایل داد یا توی css فونت و اندازه تعریف کرد

rasooul
December 27th, 2017, 18:09
بهتره در هر صفحه ای h1 و h2 جتما باشه اگر h3 هم باشه که عالی میشه . بقیه رو دیگه نیازی نیست.
من سایت جی پی اس گارمین (http://gps4sat.com/) رو با استایندارد هایی که تو اینترنت یادگرفتم و تجربه هایی که دارم بهینه سازی کردم الان چند روزه استارت زدم و واقعا از رشدش راضی هستم.

یکی از تجربه هایی که دارم این هست اگر سایت دارای هدینگ ها نباشه مشکلی خاصی پیش نمیاد . اگه باشه نمره + هست براتون

qaplan
December 27th, 2017, 19:42
تگ‌های به مراتب مهم‌تر از هدینگ وجود داره... مثل متاتگ‌ها و...

Geravand79
December 28th, 2017, 17:31
راستی یه سوال دیگه از استارتر بزرگوار
شنیدم توی الگوریتم جدید گوگل اهمیت کلمات کلیدی به شدت کم شده و به صفر نزدیک شده ... درسته ؟

:Hamed:
December 28th, 2017, 17:47
راستی یه سوال دیگه از استارتر بزرگوار
شنیدم توی الگوریتم جدید گوگل اهمیت کلمات کلیدی به شدت کم شده و به صفر نزدیک شده ... درسته ؟

سلام ؛ وقت بخیر
بله کلمات کلیدی تاثیر چندانی دیگه نداره
با احترام.