ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس دار کردن قالب وردپرس

iroo
December 24th, 2017, 16:33
سلام و خسته نباشید

قالبی رو طراحی کردم که میخوام منتشرش کنم

میخوام روش لایسنس بذارم، ممنون میشم راهنمائیم کنید
wapmaster
December 24th, 2017, 16:57
سلام ,
وقتی ایرانیا میان قالب های تم فارست و کدکنیون رو کرک میکنن بنظرت محصول شما کرک نمیشه ؟
منتشر کن و از کسانی که سواستفاده میکنن شکایت کن .

iroo
December 24th, 2017, 16:58
سلام ,
وقتی ایرانیا میان قالب های تم فارست و کدکنیون رو کرک میکنن بنظرت محصول شما کرک نمیشه ؟
منتشر کن و از کسانی که سواستفاده میکنن شکایت کن .

اره درسته ولی خوب از چند نفر شکایت کنم؟ هستند نفراتی که میان قالب رو از ژاکت میخرن 50 تومن میان میذارن تو سایتشون واسه فروش 10 تومن!
ولی خوب میشه فایل Function.php رو کد کرد

wapmaster
December 24th, 2017, 17:44
اره درسته ولی خوب از چند نفر شکایت کنم؟ هستند نفراتی که میان قالب رو از ژاکت میخرن 50 تومن میان میذارن تو سایتشون واسه فروش 10 تومن!
ولی خوب میشه فایل Function.php رو کد کرد

api ایجاد کنید .

iroo
December 24th, 2017, 17:46
api ایجاد کنید .
خودم هم به این فکر افتادم، اما باز قسمتی باید کد بشه، چون کد نشه دسترسی آزادانه تری به کدها دارن و میشه دستکاری کرد
نمونه میتونید بهم بدین؟

wapmaster
December 24th, 2017, 17:48
خودم هم به این فکر افتادم، اما باز قسمتی باید کد بشه، چون کد نشه دسترسی آزادانه تری به کدها دارن و میشه دستکاری کرد
نمونه میتونید بهم بدین؟

وقتی api ایجاد کنید و یکی از فایلها از سرور شما بارگذاری شه مشتری نمیتونه پاکش کنه . اگه پاک کنه قالب کار نمیکنه و امکان دور زدنش هم نیس .
نمونه های بنده برای اسکریپتهام هستن .

iroo
December 24th, 2017, 17:49
وقتی api ایجاد کنید و یکی از فایلها از سرور شما بارگذاری شه مشتری نمیتونه پاکش کنه . اگه پاک کنه قالب کار نمیکنه و امکان دور زدنش هم نیس .
نمونه های بنده برای اسکریپتهام هستن .

ایجاد api برای قالب وردپرس مقداری مشکل ساز هست

wapmaster
December 24th, 2017, 17:52
ایجاد api برای قالب وردپرس مقداری مشکل ساز هست

خیلی از طراحان معروف دارن قالب منتشر میکنن بدون لایسنس . کسی قالب رو ده تومن بفروشه خریدار ازش نمیخره و شک میکنه و بخاطر یکم گرون بودن میاد از طراح میخره و خیالش کاملا راحته . شمام همینکارو کنید .

nikrasam
January 9th, 2018, 20:22
شاید سیستم ما به کار شما بیاد :

http://manage.nikrasam.com

با نام کاربری : admin
و رمز عبور :‌ 123456

Amlaaki
January 9th, 2018, 21:46
الکی نه کاربرای خودتو اذیت بکن نه خودتو .

یکی از دوستان ظاهرا با تجربه فرموده اند که api راه اندازی کنید و فایل از طریق سایت شما بازخوانی بشه : خوب این 2 حالت داره : یا فایل واسه هر درخواست همون لحظه دانلود بشه یا فایل دانلود بشه و کش بشه : اگر هر لحظه بخواد دانلود و اجرا بشه که نشدنی هست و اگر هم سایت خیلی کم بازدید باشه با یک اتک خودکار ( توسط خیلی از بات های مزاحم و ... انجام میشه ) سایت به فنا میره اگرم کش بشه که قابل دسترسی هست راحت حتی اگر بازم اینو کد کنید دوباره راه دکریپتش هست و ...

در مجموع تاپیک مزخرفی زدین .

پیشنهاد من به شما اینه در کل قالب رو به یک نفر بفروشین یا رایگان منتشر کنید و از این راه اگر قالبتون خوب و با ارزش باشه شهرت کسب میکنید و کار های بعدیتون رو به یک نفر با قیمت بالاتری بفروشین .

shabgard2018
February 20th, 2018, 23:21
سایت ژاکت سیستم گارد و راست چین apiداره میتونید برای لایسنس دار کردن محصول خودتون استفاده کنید
گارد ژاکت بهتره البته