PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی لوگوی اختصاصی با قیمت مناسب

سرزمین
December 17th, 2017, 15:26
سلام و عرض ادب

به تازگی سایتی تأسیس کردیم جهت انجام کارهای گرافیکی و طراحی

اما فعلاً در ابتدای کار، طراحی لوگو به صورت حرفه ای و با قیمت مناسب صورت میگیره تا ان شاءالله خدمات طراحی دیگه هم اضافه بشه.

لینک مستقیم جهت سفارش طراحی لوگو

http://tarhstudio.com/login/cart.php?a=add&pid=1

یک تخفیف 50 هزار تومانی برای 10 نفر اول کاربران محترم انجمن در نظر گرفته شده که با توجه به پروژه درخواستی این تخفیف در انتهای پروژه و تحویل لحاظ میشه لطفاً از کد زیر جهت تخفیف استفاده کنید (این کد در ابتدای سفارش از مبلغ اولیه کسر نمیکنه ولی در انتها هر میزان مبلغ باشه از اون کسر میکنیم)

50off

almandata
December 17th, 2017, 23:07
نمونه کار ؟

سرزمین
December 18th, 2017, 11:17
نمونه کار ؟

عرض کردم سایت به تازگی راه اندازی شده نمونه کاری فعلاً موجود نیست تنها نمونه کاری که میتونم ارائه کنم کاری هست که بعد از پروژه تحویل میگیرید.

fanix
December 18th, 2017, 12:20
تو چه سبکی کار میکنید؟

سرزمین
December 18th, 2017, 12:29
تو چه سبکی کار میکنید؟

شما درخواستتون رو تیکت کنید فکر نمیکنم محدودیتی داشته باشه، چون بنده طراح نیستم تیکت کنید با بخش طراحی.

اگر ثبت نام کنید که بهتره وگرنه از این قسمت درخواست ارسال کنید:
http://login.tarhstudio.com/submitticket.php?step=2&deptid=3

razmjo
December 19th, 2017, 22:18
سلام
خوبید، اگه نمونه کاری آماده شد ارسال کنید

iraniam2000
December 20th, 2017, 00:11
سلام و عرض ادب

به تازگی سایتی تأسیس کردیم جهت انجام کارهای گرافیکی و طراحی

اما فعلاً در ابتدای کار، طراحی لوگو به صورت حرفه ای و با قیمت مناسب صورت میگیره تا ان شاءالله خدمات طراحی دیگه هم اضافه بشه.

لینک مستقیم جهت سفارش طراحی لوگو

http://tarhstudio.com/login/cart.php?a=add&pid=1

یک تخفیف 50 هزار تومانی برای 10 نفر اول کاربران محترم انجمن در نظر گرفته شده که با توجه به پروژه درخواستی این تخفیف در انتهای پروژه و تحویل لحاظ میشه لطفاً از کد زیر جهت تخفیف استفاده کنید (این کد در ابتدای سفارش از مبلغ اولیه کسر نمیکنه ولی در انتها هر میزان مبلغ باشه از اون کسر میکنیم)

50off

سلام
با آرزوی موفقیت برای شما تو کار طراحی که شروع کردید و تشکر بابت کد تخفیف ، ولی من دقیقا الان متوجه نشدم ، شما کلا هزینه طراحی را زدید 50 هزار تومان بعد کد تخفیف 50 هزار تومانی هم قرار دادید ؟ اینجوری رایگان نمیشه ؟
ضمنا پیشنهاد میکنم برای نمونه کار که ظاهرا برای همه مهم هست یک لوگو برای خودتان طراحی کنید و در اینجا قرار بدید هر چند مطمئنا توانایی شما زیاد هست
برای بنر و ... هم آفر و کد تخفیف قرار بدید مطمئنا استقبال خواهد شد

AHFgroup
December 20th, 2017, 09:15
درود ! من می خواستم سفارش بدم اما اول از همه دیدم شما برای سایت طراحی دارید از whmc استفاده می کنید ! کلی زمان میبره تا ثبت نام کنیم که آخر هم ارور داد فقط

مجدد کد تخفیف وتوضیحاتی که نوشتید نا مفهومه ! 50ت باید بدیم یا 50ت تخفیف خورده ! یا 50ت پول می دیم بیشتر شد تخفیف داره !؟

سرزمین
December 21st, 2017, 19:09
درود ! من می خواستم سفارش بدم اما اول از همه دیدم شما برای سایت طراحی دارید از whmc استفاده می کنید ! کلی زمان میبره تا ثبت نام کنیم که آخر هم ارور داد فقط

مجدد کد تخفیف وتوضیحاتی که نوشتید نا مفهومه ! 50ت باید بدیم یا 50ت تخفیف خورده ! یا 50ت پول می دیم بیشتر شد تخفیف داره !؟

سلام و عرض ادب و عذرخواهی به خاطر پاسخ دیر
چه اروری در سایت دریافت میکنید؟
لطفاً با شماره ی 09210945273 از طریق تلگرام پیگیر باشید.

شما 50 هزار تومان پیش پرداخت میکنید و بسته به پروژه ی شما و هزینه ای که میبره متفاوت خواهد بود و از مبیلغ کل 50 هزار تومان کسر میشه یک پروژه ی عادی که اتود نوشته و تصویر تلفیق باشه حدود 200 هزار تومان هزینه در برداره که با توجه به 50 تومان تخفیف 150 تومان برای شما لحاظ میشه.

- - - Updated - - -

سلام
با آرزوی موفقیت برای شما تو کار طراحی که شروع کردید و تشکر بابت کد تخفیف ، ولی من دقیقا الان متوجه نشدم ، شما کلا هزینه طراحی را زدید 50 هزار تومان بعد کد تخفیف 50 هزار تومانی هم قرار دادید ؟ اینجوری رایگان نمیشه ؟
ضمنا پیشنهاد میکنم برای نمونه کار که ظاهرا برای همه مهم هست یک لوگو برای خودتان طراحی کنید و در اینجا قرار بدید هر چند مطمئنا توانایی شما زیاد هست
برای بنر و ... هم آفر و کد تخفیف قرار بدید مطمئنا استقبال خواهد شد

سلام و عرض ادب و عرض پوزش بابت پاسخ دیر؛
توضیح بالا نیز برای شما صدق میکنه و لوگوی خودمون هم طراحی شده و به زودی رونمایی میشه.
برای اطلاعات بیشتر لطفاً با شماره ی 09210945273 از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

:Hamed:
December 21st, 2017, 19:13
سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد میکنم یک قالب برای سایتتون نصب کنید
اگر نمونه کاری دارید و یا اگر آماده شد ارسال کنید
با احترام.

سرزمین
December 21st, 2017, 20:48
سلام
خوبید، اگه نمونه کاری آماده شد ارسال کنید

لوگوی خودمون و یکی دیگه از دوستان در مرحله نهایی هست ولی کامل نشده کامل شد حتماً.

- - - Updated - - -

سلام ؛ وقت بخیر
پیشنهاد میکنم یک قالب برای سایتتون نصب کنید
اگر نمونه کاری دارید و یا اگر آماده شد ارسال کنید
با احترام.

بله حتماً.

- - - Updated - - -

طبق صحبتی که با طراح داشتم فقط لوگوهای ثبت شده قابلیت ارائه به صورت نمونه کار دارن و لوگوهای غیرثبتی رو نمیتونن به صورت نمونه کار نشون بدن.

لذا از دوستان تقاضا دارم در صورت نیاز به لوگو با خیال راحت اقدام به سفارش نمایند چون طراح حرفه ای هستن.

سرزمین
December 22nd, 2017, 20:59
طراحی لوگو با قیمت 150 هزار تومان برای کاربران محترم انجمن ادامه دارد، لطفاً از کد تخفیف استفاده نمایید؛
لازم به ذکر است یک اتود برای شما عزیزان ارائه میشود.

لطفاً در صورت امکان از طریق سایت اقدام به سفارش نمایید در غیر اینصورت با شماره ی 09981002364 از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

سرزمین
January 1st, 2018, 22:47
سلام و عرض ادب

لوگوی استودیوی طرح رونمایی شد.

37367

dynabanner.com
January 1st, 2018, 23:50
سلام و عرض ادب

لوگوی استودیوی طرح رونمایی شد.

37367

سلام.تعرفه تون برای چنین طرحی 150 هزار تومانه؟!...

سرزمین
January 2nd, 2018, 11:51
سلام.تعرفه تون برای چنین طرحی 150 هزار تومانه؟!...

سلام
نه صرفاً این نوع طراحی خودم من ترجیح دادم لوگو ساده باشه.
سؤالی دارید؟