ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت فولدر بدون نام در هاست

iroo
December 17th, 2017, 10:31
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپت استفاده میکنم
themes/xxxxx/layout/home/no-content.html
که فایل های قالب رو از آدرس فوق در یافت میکنه.... الان سیستم به مشکل خورده و اسم قالب رو نمیاره و یه خطایی میده به شکل زیر:
File not Exists : ./themes//layout/home/no-content.html

یعنی فولدر اسم قالب که فرضا xxxx هست رو نمیاره

من نمی خوام توی هسته سیستم دستکاری انجام بدم
میخوام یه فولدر بدون نام توی دایرکتوری themes ایجاد کنم تا در آدرس دهی // درست در بیاد
امید وارم متوجه منظورم شده باشید...

AtrafNet
December 17th, 2017, 10:41
سلام
والا تا جایی که من می دونم مرورگر ها شما هر چند تا کاراکتر اسلش (Slash) پشت سر هم بذارید رو همون یکی تلقی میکنن.
مثلاً این لینک رو خودتون باز کنید ببینید:

http://www.webhostingtalk.ir//////images/////////misc/////////////////////////////vbulletin4_logo.png

لینک لوگوی بالای صفحه همین انجمن هستش.
برای همین اگه صرفاً به خاطر چند تا اسلش اضافی خطای 404 Not Found میگیرید یعنی واقعاً اون فایل وجود نداره و ربطی به اسلش ها نداره.

درباره پوشه با اسم خالی هم تا اونجا که می دونم ممکن نیست حتی اگه ممکن باشه با توجه به مطلبی که گفتم یعنی بی ارزش شمرده شدن تعداد اسلش ها اصلاً پوشه خالی دیده نمیشه.
بهترین کار همون پیدا کردن منشاء مشکل در سیستم هستش ولی اگر منشاء رو نتونستید پیدا کنید شاید با Rule های Rewrite آپاچی و فایل htaccess. بتونید یه کاریش کنید.

iroo
December 17th, 2017, 11:18
سلام
والا تا جایی که من می دونم مرورگر ها شما هر چند تا کاراکتر اسلش (Slash) پشت سر هم بذارید رو همون یکی تلقی میکنن.
مثلاً این لینک رو خودتون باز کنید ببینید:

http://www.webhostingtalk.ir//////images/////////misc/////////////////////////////vbulletin4_logo.png

لینک لوگوی بالای صفحه همین انجمن هستش.
برای همین اگه صرفاً به خاطر چند تا اسلش اضافی خطای 404 Not Found میگیرید یعنی واقعاً اون فایل وجود نداره و ربطی به اسلش ها نداره.

درباره پوشه با اسم خالی هم تا اونجا که می دونم ممکن نیست حتی اگه ممکن باشه با توجه به مطلبی که گفتم یعنی بی ارزش شمرده شدن تعداد اسلش ها اصلاً پوشه خالی دیده نمیشه.
بهترین کار همون پیدا کردن منشاء مشکل در سیستم هستش ولی اگر منشاء رو نتونستید پیدا کنید شاید با Rule های Rewrite آپاچی و فایل htaccess. بتونید یه کاریش کنید.

حل شد
روش شما کار ساز بود
ممنونم از شما

AtrafNet
December 17th, 2017, 11:23
حل شد
روش شما کار ساز بود
ممنونم از شما

چه روشی؟ من که راه حلشو نگفتم :)
اگه میشه بگید چطوری حل شد شاید بعداً به درد کسی خورد.

iroo
December 17th, 2017, 11:24
چه روشی؟ من که راه حلشو نگفتم :)
اگه میشه بگید چطوری حل شد شاید بعداً به درد کسی خورد.

من یه فولدر داشتم به نام defualt محتویات اون رو خارج کردم یک دایرکتوری قبلش درست شد
در واقع // نیاز نیست یک پوشه بی نام باشه، همون دایرکتوری حساب میشه دیگه