توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک اتفاق عجیب در حمله ddos
sms118
December 17th, 2017, 10:24
با سلام
دوستان عزیز چندوقتی است که تحت حملات شدید DDOS قرار گرفتم
و مدام دارم IP ها را توی بلک لیست قرار میدم
واقعا دیگه خسته شدم
فقط یک مسئله عجیب برام پیش اومده
وقتی که دستور زیر را میزنم
دو مورد هست که ذهنم را درگیر کرده
و اون اینه که وقتی دستور بالا را میزنم که تعداد کانکشن هر IP رو ببینم همیشه دو تا IP بیشتر از همه کانکت هست
یک اینکه یک IP هست به صورت 0.0.0.0
و مورد بعدی اینکه IP سرور خودم رو نیز نشون میده که بالای 200 تا کانکشن داره
باید چیکار کنم؟
ممنون
bakuryu
December 18th, 2017, 10:16
سیستم عامل بفرمایید
و اینکه در چه دیتاسنتری هستید
و آیا حدودا میزان حملات رو میدونید ؟
rahyarco
December 18th, 2017, 11:14
با سلام
دوستان عزیز چندوقتی است که تحت حملات شدید DDOS قرار گرفتم
و مدام دارم IP ها را توی بلک لیست قرار میدم
واقعا دیگه خسته شدم
فقط یک مسئله عجیب برام پیش اومده
وقتی که دستور زیر را میزنم
دو مورد هست که ذهنم را درگیر کرده
و اون اینه که وقتی دستور بالا را میزنم که تعداد کانکشن هر IP رو ببینم همیشه دو تا IP بیشتر از همه کانکت هست
یک اینکه یک IP هست به صورت 0.0.0.0
و مورد بعدی اینکه IP سرور خودم رو نیز نشون میده که بالای 200 تا کانکشن داره
باید چیکار کنم؟
ممنون
این مورد کاملاً طبیعی هست بستگی به نوع و کانفیگ وب سرور شما آی پی 0.0.0.0 , 127.0.0.1 و آی پی سرور بیشترین تعداد کانکشن را دارد . بلک لیست کردن دستی آی پی ها برای این مورد فایده ای ندارد. شما باید با توجه به نوع وب سرور خود تعداد کانکشن های مجاز هر آی پی متصل به سرور را محدود کنید و در کنار آن از فایروال های تحت وب مانند cloudflare و arvandcloud و ... روی وب سایت های مورد حمله استفاده نمایید .
biriyaa
December 18th, 2017, 23:23
سلام
دوست عزیز وقتی سرور مورد حمله قرار میگیره کانکشن ای پی خود سرور میره بالا.منم این مشکلو دارم که با بلاک کردن رنج ای پی های مورد نظر درست میشه و کانکشن میاد پایین
تعداد کانکشن های سرور هم در فایروال کم کنید خیلی تاثیر داره
persiangulf
December 19th, 2017, 02:24
با سلام خدمت شما دوست عزیز
درصورتی که سرور مورد حملات شدید قرارگیرد، کانکشن های ای پی سرور افزایش پیدا میکند. که میتوانید با مسدود کردن ای پی ها این مشکل رو تقریبی حل کنید.