PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات ویژه سرور مجازی - رم 1 فقط ماهانه 8.000 تومان

mohammadlover
December 14th, 2017, 12:32
با سلام و احترام

متاسفانه طی حدود 2 ماه گذشته موضوعات و مشکلاتی برای پرتو سرور به وجود آمده و باعث رنجش خاطر برخی از عزیزان و مشتریان شده بود که سرویس دهی رو مدتی مختل و ناممکن کرده بود. در حال حاظر و طبق خبر و اظلاعیه ای که برای کاربران سایت ارسال شده و توضیحات کامل داده شده، این مشکلات رفع شده و کاربران عزیز بدون دغدغه امکان سفارش را دارند که امیدواریم سرویس دهی همانند دوره اول، بدون هیچ مشکلی باشد و کاربران عزیز از سرویس خود رضایت کامل داشته باشند. عزیزانی که به هر دلیل و نحوی از این موضوع متضرر شده اند یا ارسال تیکت با ما در ارتباط باشند. لطفا از ارسال پست داخل تاپیک خودداری کنید. ما تا جبران ضرر شما در کنارتان هستیم.

مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.

37268

به جهت رضایت 100 درصدی و حفظ اعتماد مشتریان، مشتریان عزیز هر زمانی و به هر دلیلی که تمایل داشته باشند میتوانند نسبت به فسخ قرارداد و سرویس خود اقدام کنند.

================================================== ==

آفرهای جدید : تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=194403)

================================================== ==

آی دی تلگرام : partoserver_sup

ارسال تیکت : کلیک کنید (https://partoserver.com/portal/submitticket.php?step=2&deptid=1)

netfa
December 14th, 2017, 23:22
دوستان به هیچ عنوان تهیه نکنین. ایشون فقط برای فروش پیداش میشه و باز عده ای رو گول میزنه و بعد دوباره نه تنها جواب هیچ تیکتی رو نمیده! بلکه در تلگرام هم غیب میشه و از بیخ تلفن هم کار نمی کنه تو منطقشون گویا!!! کولا توصیه می کنم اول تحقیق کنین. اینجور آدمها با رویکرد جدیدی می خوان به بهانه ی جبران مجددا هزینه های مردم رو بالا بکشن.
سرورها تحویل آنی نیست. و پولتون می مونه رو هوا و تمام کارهاتون! بعد هر چقدر پیگیر میشی بعد از 10 روز میاد تو انجمن میگه مشکل از تخصیص سرور بوده که داریم رفع می کنیم. خوب برادر من اول حل کن بعد بیا پول جمع کن!

mohammadlover
December 15th, 2017, 00:09
دوستان به هیچ عنوان تهیه نکنین. ایشون فقط برای فروش پیداش میشه و باز عده ای رو گول میزنه و بعد دوباره نه تنها جواب هیچ تیکتی رو نمیده! بلکه در تلگرام هم غیب میشه و از بیخ تلفن هم کار نمی کنه تو منطقشون گویا!!! کولا توصیه می کنم اول تحقیق کنین. اینجور آدمها با رویکرد جدیدی می خوان به بهانه ی جبران مجددا هزینه های مردم رو بالا بکشن.
سرورها تحویل آنی نیست. و پولتون می مونه رو هوا و تمام کارهاتون! بعد هر چقدر پیگیر میشی بعد از 10 روز میاد تو انجمن میگه مشکل از تخصیص سرور بوده که داریم رفع می کنیم. خوب برادر من اول حل کن بعد بیا پول جمع کن!

سلام
در مورد مشکلاتی که فرمودید، فرمایش شما درست هست و منکر موضوع نیسیتیم. هم داخل تاپیک و هم دداخل اخبار سایت این موضوع رو اعلام کردیم و توضیح هم دادیم.
در حال حاظر مشکلات اعلامی تقریبا کامل رفع شده و به وضعیت نرمال رسیدیم و میتونیم در خدمتتون باشیم.
موفق باشید

sepandrayan
December 15th, 2017, 13:39
من به یکی از دوستانم معرفی کردم اینجا رو چند تا سرویس خریدن و از این معرفی پشیمون هستم
تحویل سرویس ها آنی نیست و پاسخ گویی تیکت ها مشکل داره
تیکت ها پاسخ داده نمیشه و قفل میشه تلفن جواب نمیدن و ...
به عنوان کسی که راضی نبوده از سرویس دهی ایشون گفتم اینجا بگم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس سرشون کلاه نره.

mohammadlover
December 15th, 2017, 14:56
من به یکی از دوستانم معرفی کردم اینجا رو چند تا سرویس خریدن و از این معرفی پشیمون هستم
تحویل سرویس ها آنی نیست و پاسخ گویی تیکت ها مشکل داره
تیکت ها پاسخ داده نمیشه و قفل میشه تلفن جواب نمیدن و ...
به عنوان کسی که راضی نبوده از سرویس دهی ایشون گفتم اینجا بگم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس سرشون کلاه نره.
سلام
ما تمامی سرویس هامون تحویل آنی نیستن و فقط مواردی که اعلام کردیم آنی هستش. البته تا چند وقت پیش مشکلاتی بود که الان رفع شده و میتونید با خیال راحت سفارش ثبت کنید.
البته اینو هم یادآور بشم که در زمان اعلامی، اگر یوزری قصد کنسل یا برگشت مبلغ رو داشته بدون هیچ معطلی انجام شده.
موفق باشید:53:

sepandrayan
December 15th, 2017, 15:48
سلام
ما تمامی سرویس هامون تحویل آنی نیستن و فقط مواردی که اعلام کردیم آنی هستش. البته تا چند وقت پیش مشکلاتی بود که الان رفع شده و میتونید با خیال راحت سفارش ثبت کنید.
البته اینو هم یادآور بشم که در زمان اعلامی، اگر یوزری قصد کنسل یا برگشت مبلغ رو داشته بدون هیچ معطلی انجام شده.
موفق باشید:53:
بلی کاملا مشخصه از اینکه حساب کاربری همکار من رو داخل وب سایت خودتون حذف کردید بعد از ارسال تیکت و سرویس ها هم قطع کردید :)) دوستان با توجه به اینکه اینجا هزینه کردم و از ایشون خرید داشتم دارم میگم از جای دیگه سرویس تهیه کنید :)) انتقادی به انجمن نیست و خودم باید توی خریدم دقت میکردم اما خب وظیفه خودم میدونم تجربه خودم رو در اختیار دوستان بزارم

mohammadlover
December 15th, 2017, 15:50
بلی کاملا مشخصه از اینکه حساب کاربری همکار من رو داخل وب سایت خودتون حذف کردید بعد از ارسال تیکت و سرویس ها هم قطع کردید :)) دوستان با توجه به اینکه اینجا هزینه کردم و از ایشون خرید داشتم دارم میگم از جای دیگه سرویس تهیه کنید :)) انتقادی به انجمن نیست و خودم باید توی خریدم دقت میکردم اما خب وظیفه خودم میدونم تجربه خودم رو در اختیار دوستان بزارم

هدف شما مشخصه. موفق باشید. :53:

sepandrayan
December 15th, 2017, 15:54
هدف شما مشخصه. موفق باشید. :53:
37275
:53::66:

Genral X2
December 15th, 2017, 16:16
تجربه کاری با ایشون

یک سرور گرفتیم دیدیم نسبت به اپلود به سرور های ایران سرعت پایینی داره بهشون اطلاع دادیم ده دقیقه بعد مبلغ رو برگشت زدن ضمن اینکه دو روز از سرور استفاده می کردیم !
حق نگهدار

sito
December 20th, 2017, 22:10
ایشون کلاهبرداره!
چند هفته پیش سفارش دادم نه سرویسی تحویل دادن نه تیکت جواب میدن.
نمی دونم چرا مدیران انجمن اجازه میدن امسال این، انجمن رو بدنام کنند........

mohammadlover
December 20th, 2017, 22:30
ایشون کلاهبرداره!
چند هفته پیش سفارش دادم نه سرویسی تحویل دادن نه تیکت جواب میدن.
نمی دونم چرا مدیران انجمن اجازه میدن امسال این، انجمن رو بدنام کنند........

کاملا صریح و به زبان فارسی ذکر شده "مجددا اعلام یکنم عزیزانی که بابت مشکلات قبلی متضرر شده اند با ارسال تیکت با ما در تماس باشند که مشکلشان رفع شود."

- - - Updated - - -

ظاهرا دوستان منتقد اولین پستشون رو تمایل دارند از اینجا شروع کنند. انشاالله که مولتی یوزر نباشن و قصد تخریب هم نباشه. انشاالله

sepandrayan
December 23rd, 2017, 21:39
کاملا صریح و به زبان فارسی ذکر شده "مجددا اعلام یکنم عزیزانی که بابت مشکلات قبلی متضرر شده اند با ارسال تیکت با ما در تماس باشند که مشکلشان رفع شود."

- - - Updated - - -

ظاهرا دوستان منتقد اولین پستشون رو تمایل دارند از اینجا شروع کنند. انشاالله که مولتی یوزر نباشن و قصد تخریب هم نباشه. انشاالله
شما یوزر رو سایت پاک نکن که بشه تیکت زد بعد بیا اینجا انشاالله ماشاالله کن :67:

ashkan 261
December 24th, 2017, 22:56
من کارم جوریه که برای بک آپ از وی پی اس استفاده میکنم و طبیعتا دنبال قیمت های پایین تر هستم چون بجز یه دانلود و آپلود کار دیگه ای ندارم باهاش .

این سرویس دهنده کارش خوبه و همیشه پاسخ میدن و توی این چند سال که من چند بار ازشون سرویس گرفتم مشکلی نداشته ، ای نماد و لوگو ارشاد هم که داره و تخفیفاش دائمیه و پایین بودن قیمت هاش به معنی بی کیفیت بودنش نیست چون من چند ساله سرویس هاشو دیدم و مربوط به یکی دو روز نیست ، زشته که بنویسید کلاه بردار هست و ...
حالا شاید یه مشکلی پیش اومده نمیشه اینو رو حساب بد بودن سرویس گذاشت

javadsat
December 28th, 2017, 14:41
سلام
یک سفارش دادم . کی تحویل میدید ؟
چون نوشتید آنی من خریدم چون عجله دارم
ممنون

mahdi9292
December 31st, 2017, 10:33
دوستان عزیز ایشون کلاهبرداره و هیچ پاسخگویی نه در تلگرام نه تیکت و نه حتی شماره تلفن رو نداره ، یک هفتس سرویس خریدم مبلغ کامل پرداخت شده اما هیچ چیزی به بنده تحویل داده نشده ، حالا اینکه مبلغی نیست و اهمیتی نداره ولی برای جلوگیری کلاهبرداری مجدد از بقیه دوستان اخر هفته موضوع رو از طریق قضایی پیگیری میکنم

از مدیران عزیز هم خواهشمندم پست ایشون رو پاک کنن تا این روند ادامه پیدا نکنه ( و البته اگه مدیران مدرک جهت اثبات کلاهبرداری ایشون خواستن بگن که در پیام خصوصی در اختیارشون قرار بدم )

mohammadlover
December 31st, 2017, 16:16
دوستان عزیز ایشون کلاهبرداره و هیچ پاسخگویی نه در تلگرام نه تیکت و نه حتی شماره تلفن رو نداره ، یک هفتس سرویس خریدم مبلغ کامل پرداخت شده اما هیچ چیزی به بنده تحویل داده نشده ، حالا اینکه مبلغی نیست و اهمیتی نداره ولی برای جلوگیری کلاهبرداری مجدد از بقیه دوستان اخر هفته موضوع رو از طریق قضایی پیگیری میکنم

از مدیران عزیز هم خواهشمندم پست ایشون رو پاک کنن تا این روند ادامه پیدا نکنه ( و البته اگه مدیران مدرک جهت اثبات کلاهبرداری ایشون خواستن بگن که در پیام خصوصی در اختیارشون قرار بدم )

سلام
شما ایمیلتون رو به صورت پ.خ برای بنده ارسال کنید.

parswebmanager
January 9th, 2018, 17:02
سلام من دیشب یکی خریدم هنوز فعال نشده تیکت هم دادم الان یک روزه جواب داده نشده جواب تلفنی هم که توی نماد اعتماده نمیدن لطفا پیگیری کنید اقا محمد عزیز