ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مدیریت سایت از ایران

shirin.gh
December 13th, 2017, 15:25
سلام دوستان.
میخواستم بدونم بهترین شرکت های ارایه دهنده هاست و دامین در آمریکا چه شرکت هایی هستند؟
تو مطالب سایت خوندم که اکثر شرکت ها ایران رو تحریم کردند. اگه اطلاعات رو غیر ایرانی ولی واقعی از شخص دیگری که ایرانی نیست وارد کنیم, میشه از ایران سایت رو مدیریت کرد؟ یا احتیاج به *****شکن داره؟

یک موردی هم مربوط به Ip خوندم. یعنی اگه با *****شکن هم با ip خاصی باید وارد شم؟

a1994n1373
December 13th, 2017, 18:06
با سلام و احترام . در هیچ چیزی بهترین وجود نداره . معیار بهترین از نظر هر شخص متفاوته .
در آمریکا به عنوان مثال میتونین از xlhost سرویس بگیرین .
بعضی سایت ها ای پی ایران رو مسدود کردن بعضی ها هم خیر .
بعضیا هم به محض اینکه میفهمن ایرانی هستین هاست رو ساسپند می کنن . هر کدوم سیاست خاص خودشون رو دارن .
در کل چرا از سرویس دهنده های داخلی سرویس نمیگیرید ؟

.Hamed.
December 13th, 2017, 19:02
سلام ؛ وقت بخیر
در تاپیک مشابه هم گفته بودم
هيچ شركتي خارجي با ايراني ها كار نمي كنه و ميگن ايران جزو شركت هاي ليست تحريمه
حتی يک شركت
حتی شركت هاي كوچيک
اگرم اين كارو كنند بعدا ...
پيشنهاد مي كنم خريد هارو با ادرس verify شده انجام بديد وگرنه بكند بيزنست كلا روي يک گلسه كه هر روز ممكنه از بين بره
با احترام

Farid Saadat
December 13th, 2017, 20:07
سلام،
از بلو هاست خرید کنید با ایرانی ها اوکی هست و اگر با آی پی ایران لاگین کنید مشکلی نداره ( این وضعیت همین لحظه هست. ده دقیقه دیگه مشخص نیست ).

با احترام.

shirin.gh
December 13th, 2017, 22:44
مرسی از دوستانی که جواب دادن.
دلیل اینکه از سرور داخلی استفاده نمی کنیم این هست که سایت برای کشور کانادا و کاربران کانادایی هست.
از لحاظ verify هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. چون از یک آدرس معتبر خارجی استفاده می کنیم. یعنی کلا سایت, شرکت و کاربران کانادایی هستند و تنها چیزی که مربوط به ایزان میشه این هست که من میخوام سایت رو از ایران بسازم و اون رو مدیریت کنم. مشکل من الان این هست که حتی اگه با *****شکن هم بخوام وارد شم, مشکلی پیش میاد؟
سایت godaddy چطور هست؟

سایت خوب منظورم یک سایت قابل اطمینان با پشتیبانی خوب هست؟ لطفا برای این مورد منو راهنمایی کنین چون اصلا شناختی از سایت های ارایه دهتده هاست و دامین آمریکایی و کانادایی ندارم.

a1994n1373
December 13th, 2017, 22:48
ترجیحا جهت اطمینان از یک وی پی اس استفاده کنید خیالتون راحت تر خواهد بود .

bakuryu
December 13th, 2017, 22:55
پیشنهاد میکنم حتما با مشخصات ایرانی خرید نکنید

در این صورت فرقی نمیکنه از کدوم سایت تهیه می کنید

persiangulf
December 17th, 2017, 01:58
با سلام خمت شما کاربر گرامی
پیشنهاد بنده به شما این است که با استفاده از سرور های مجازی ویندوز حساب هاست خود را مدیریت فرمایید.
تمامی شرکت های خارجی چه کوچک و چه بزرگ، ایران را تحریم کرده اند.
و درصورتی که به شما شک کنند که ایرانی هستید ممکن است که دسترسی شمارا به حساب هاستتان مسدود کنند.