PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات عجیب در سایت

chaishpish
December 13th, 2017, 03:06
سلام خسته نباشید من مشکل عجیبی با سایتم پیدام کردم

مشکل اول اینکه افزونه سئو Yoast SEO دیگه کار نمیکنه یعنی هر چی بهش بدم براش فرقی نداره و چراغ هاش خاکستری همیشه
مشکل دوم مطالبی که در سایت وارد میکنیم اصلا تو هیج جستجو گری نمیاد گوگل-یاهو البته مطالب قدیمیتر هست
مشکل سوم وقتی سایتو در گوگل به این روش سرچ میکنم site:sarvdl.ir به جای اینکه مطالب نشون بده صفحات نشون میده با دسته بندی ها رو
مشکل چهارم سایت با آمار گیر وردپرس مشکل داره قشنگ آمار نشون نمیده از آمارگیر اصلا نمیشه در قالب استفاده کرد کلمات کلیدی ورودی سایتو همش میزنه amazon
مشکل پنج در موبایل تصاویر نمایش داده نمیشه

دوستان شرکتی و یا سایت معتبری میشناسید که به ما کمک کنه تا مشکلاتمون رو بر طرف کنیم معرفی کنند ممنون میشیم

bakuryu
December 13th, 2017, 09:34
مشکل اول اینکه افزونه سئو Yoast SEO دیگه کار نمیکنه یعنی هر چی بهش بدم براش فرقی نداره و چراغ هاش خاکستری همیشه

از چه ورژنی استفاده میکنید دوست عزیز

Farid Saadat
December 13th, 2017, 10:40
سلام،
به ترتیب:
افزونه یوآست رو مجدد نصب کنید ( البته قبلش مرحله بعدی رو انجام بدید اگر گفتم مجدد نصب کنید ).
از بخش تنظیمات > خواندن عکس بدید لطفا.
سه مورد اول احتمالا منشعشون یک جا باشن.
مورد چهارم باگ wp-satistics هست و برای ما هم همین مشکل رو داره.
مورد پنجم نیاز به بررسی ریسپانسیو قالب داره. شاید از جای دیگری هم باشه که نیاز به بررسی داره.
پ.خ در ارتباط باشید جهت اعلام راه ارتباطی و رفع مشکلات سایتتون.

با احترام.

chaishpish
December 13th, 2017, 10:43

از چه ورژنی استفاده میکنید دوست عزیز

سلام نه این مشکل برای سایت های وردپرسی جدید نصب میشه نیست ما رو یک دامنه وردپرس جدید نصب کردیم درست کار میکنه
آخرین ورژن

- - - Updated - - -

سلام،
به ترتیب:
افزونه یوآست رو مجدد نصب کنید ( البته قبلش مرحله بعدی رو انجام بدید اگر گفتم مجدد نصب کنید ).
از بخش تنظیمات > خواندن عکس بدید لطفا.
سه مورد اول احتمالا منشعشون یک جا باشن.
مورد چهارم باگ wp-satistics هست و برای ما هم همین مشکل رو داره.
مورد پنجم نیاز به بررسی ریسپانسیو قالب داره. شاید از جای دیگری هم باشه که نیاز به بررسی داره.
پ.خ در ارتباط باشید جهت اعلام راه ارتباطی و رفع مشکلات سایتتون.

با احترام.

سلام چندینم بار پاک کردیم و مجدد نصب کردیم بازم همونه
عکس از بخش خواندن

37254

قالب فعلی صحیفه هستش که قرار قالب جدید خریداری بشه

sazsaz
December 13th, 2017, 10:50
در صورتی که مشکل حل نشده با بنده در تلگرام در ارتباط باشید