توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره- سرویس مستقیم vps از کدام دیتاسنتر؟
baran20
December 12th, 2017, 01:45
دوستانی که تجربه خرید vps از یک دیتاسنتر خارجی را مستقیم دارند،
کجا رو پیشنهاد می دهند و کجا رو رد میکنند؟
** من یک وی پی اس برای هاست یک دامنه لازم دارم، بنظرم حداقل 4 گیگ رم و 2 هسته ضروری باشه،
از سرویس های دوستان که با واسطه سرور گرفته اند پشیمان هستم!!
کجا حداقل قیمت را می توان گرفت با سرویس خوب؟
December 12th, 2017, 02:10
با سلام و احترام،
درصورتی که از یک هاستینگ معتبر و حرفه ای داخلی سرویس تهیه کنید فکر نمیکنم موردی باعث پشیمانی شود.
ارادت.
viasky
December 12th, 2017, 02:11
Hetzner - OVH
Farid Saadat
December 12th, 2017, 02:36
سلام، اگر بحپ سر کیفیت نباشه هتزنر. اگر کیفیت واستون مهمه رداستیشن ( با ایران کاملا اوکی هست ).
ضمنا علت نارضایتی شما احتمالا خرید از سرویس دهندگان با قیمت کم و کم تجربه بوده. کیفیت بسیار عالی هم در هاستینگ های ایرانی وجود دارد.
با احترام.
a1994n1373
December 12th, 2017, 05:58
با سلام و احترام .
پیشنهاد ما همون سرویس دهندگان داخلی هست و طبق فرمایشات همکاران عزیز احتمالا شما سر قیمت پایین کیفیت پایین دریافت کردین !
تلگرام : novinhost_org@ (https://telegram.me/novinhost_org)
ایمیل :admin@novinhost.org
کانال تلگرام : novinhost@ (https://telegram.me/novinhost)
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
Aria90
December 12th, 2017, 09:20
درود
اگر قصد خرید مستقیم دارید اینجا جای مناسبیه با قیمت مناسب .البته اگه واقعا بتونید سرویس دهنده داخلی خوب پیدا کنید که 30 تا مجازی بالا نیاره روی سرور ک بهتره
https://www.vultr.com/pricing/
baran20
December 12th, 2017, 11:27
تشکر از دوستان
مشکل اساسی دوستان داخلی، یکم غیر استاندارد کار کردنه!
بک اپ ها می پره!
بدون اعلام قبلی سرویس ها نابود میشه برای تغییر!
یکی ابیوز میاد بقیه به پاش می سوزند...
کنار هاست وی پی اسهای پر دردسر هم فروخته اند ...
باز هم بگم !!!چرا مستقیم می خواهم!
البته برای هاست خودم از داخل و شرکتهای خوب استفاده می کنم اما برای مجازی نه!!
این روزها سرورهای مجازی دوستان داخلی مثل یک آپارتمان 40 - 50 واحدیه که کسی برای آرامش هیچ وقت خونه اونجا اجاه نمی کنه!!
Farid Saadat
December 12th, 2017, 12:27
تشکر از دوستان
مشکل اساسی دوستان داخلی، یکم غیر استاندارد کار کردنه!
بک اپ ها می پره!
بدون اعلام قبلی سرویس ها نابود میشه برای تغییر!
یکی ابیوز میاد بقیه به پاش می سوزند...
کنار هاست وی پی اسهای پر دردسر هم فروخته اند ...
باز هم بگم !!!چرا مستقیم می خواهم!
البته برای هاست خودم از داخل و شرکتهای خوب استفاده می کنم اما برای مجازی نه!!
این روزها سرورهای مجازی دوستان داخلی مثل یک آپارتمان 40 - 50 واحدیه که کسی برای آرامش هیچ وقت خونه اونجا اجاه نمی کنه!!
سلام،
دقیقا مشکل خرید نکردن از جاهای غیر استاندارد و غیر حرفه ای هست!
بکاپ میپره یعنی مشکل دارن. زیرساختشون درست نیست.
کنار هاست وی پی اس میفروشن رو یک سرور یعنی بودجه ندارن! جای معتبر مشکل بودجه نداره...
بدون اطلاع قبلی اگر از جای معتبر خرید کنید پس از ساسپند شدن ۳ روز الی ۱ سال بکاپ هاتونو دارن و حذف نمی کنند...
همه این مشکلات خرید از جاهای غیر معتبر هست که کاملا اثبات شده هست.
پول خوب بدید سرویس خوب بگیرید! جز این به مشکل میخورید.
با احترام.
Optimus
December 12th, 2017, 12:57
باید به این دوستمون حق بدیم ، چون واقعا سرویس دهنده های داخلی تعدادی داخلشون پیدا می شن که این کارا می کنند و باعث تخریب همه می شوند
بستگی داره از چه لوکیشنی بخواید بخرید، آمریکا یا اروپا یا مثلا روسیه و چین و ...
دیداس پروتکت باشه یا نه
به طور مثال سرور مجازی مثلا 6 گیگ رم ما داریم 18 یورو می خریم و حدودا 100 هزار تومان هزینه خرید می شه
در صورتی که بتونید سرویس دهنده معتبر داخلی پیدا کنید این قیمت حدودا 60 هزار تومان در ماه می شه
serverstar.ir
December 12th, 2017, 13:45
از هرجا میگیرید از ارزونترین و آشغالترین دیتاسنتر دنیا بین ایرانیا هتزنر = خدای ابیوز سرور نگیرید .
baran20
December 12th, 2017, 14:47
از هرجا میگیرید از ارزونترین و آشغالترین دیتاسنتر دنیا بین ایرانیا هتزنر = خدای ابیوز سرور نگیرید .
خیلی ممنون
این رو چند نفر دیگه گفته بودن خودمان هم چند بار بهمون اعلام شده بود علت بسته شدن سرویس ها ابییوز هست!!
** در پاسخ به یک دوست عزیز:
ما کی گفتی اشغال و ارزان می خواهیم!!!
گرون هم گرفتیم حدود 300 400 به بالا ! خیر سرشون سرور بوده! اختصاصی!
اما کیفیت نیست!
یهو یه روز یه چیزی می ترکه کسی پاسخگو نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
ثبات سرویس ها و عدم نوسان هم علت مهی هست که از دیتا سنتر مستقیم می خواهیم بگیریم
منتظر پیشنهادات هستیم
راستی از ovh کسی مشتقیم مجازی داشته ؟
serverstar.ir
December 12th, 2017, 16:13
بنده نگفتم شما میخواید ارزون بگیرید
با ای دی تلگرام بنده در تماس باشید بهتر و بی دردسر تر از ovh بهتون لینک بدیم
او وی اچ هم سابقه در ابیوز کم نداره
https://t.me/serverstar
Farid Saadat
December 12th, 2017, 16:27
خیلی ممنون
این رو چند نفر دیگه گفته بودن خودمان هم چند بار بهمون اعلام شده بود علت بسته شدن سرویس ها ابییوز هست!!
اما کیفیت نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
ثبات سرویس ها و عدم نوسان هم علت مهی هست که از دیتا سنتر مستقیم می خواهیم بگیریم
منتظر پیشنهادات هستیم
سلام،
مشاور شما متخصص در حوزه کاریشون نبودن و یا شما خودتون خدمات نرم افزاری رو انجام دادید به مشکل خوردید! پایداری سرور چیزی هست که شما از دیتاسنتر های درجه یک می تونید به وضوح ببینید و این ثابت شده هست. سرور اختصاصی 300-400 با چه مشخصات بهتون دادن با این قیمت؟ رم 64 دادن یا 8؟ احتمالا رم بالا بوده و علت قیمت بالا، کیفیت نبوده و فکر شما نبودن. کیس مانند شما زیاد هست ولی پیشنهاد من به شما یک جمله هست: سرویس دهندگان معتبر و خوب که سال هاست دارن کار می کنند مشخص هستند. از اون ها سرویس تهیه کنید و نتیجه رو مشاهده بفرمایید. پایداری رو از هتزنر و امثال این دیتاسنتر انتظار نداشته باشید! برید سمت دیتاسنتر های درجه یک نه دیتاسنتر های الکی.
با احترام.
- - - Updated - - -
ضمنا یک مورد دیگه، اگر سرور اختصاصی داشتید و مشکل پایداری داشتید مشکل 100% از شماست چون این دیگه ربطی به سرویس دهنده شما نداره! باید راجع به دیتاسنتر تحقیق می کردید..
RoobinaServer
December 12th, 2017, 19:33
خیلی ممنون
اما کیفیت نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
منتظر پیشنهادات هستیم
با سلام
بهتر هست عدم مدیریت صحیح سرور ها و عدم توجه به ابیوز ها و نوع مشترکینی که بر روی سرور ها قرار میدهیم را گردن دیتاسنتر نندازیم تمام این موارد هزینه برای میزبان دارد (استخدام اپراتور و ...) که طبیعتا فروش سرور نیز با قیمت اصولی همراه هست.
دو تا عکس برای شما از یک سرور ضمیمه تیکت میکنیم :
عکس اول : http://uupload.ir/files/7zhl_1.png
عکس دوم : http://uupload.ir/files/fde8_2.png
که نشان میدهد یک سرور از 6/08/2013 تا 5/12/2017 (امروز 12/12/2017 میباشد) در دیتاسنتر هتزنر در پنل روبینا سرور بدون هیچ مشکلی در حال سرویس دهی میباشد.
مشکل اینجا هست که مشترکین قیمت سرور های هتزنر را بر رم هر سرور تقسیم میکنند و قیمت فروشنده سرور مجازی را خودشان مشخص میکنند و از مشکلات و پیگیری ها خبر ندارند که وقتی پیگیری نشود و ابیوز ها رسیدگی نشود دیتاسنتر نیز طبیعتا به فکر خود هست و به این مشترکین خود رحم نمیکند.
به نظر بنده از سرویس دهنده های داخلی تهیه کنید اما با قیمت درست و اصولی در غیر این صورت هتزنر را خدمت شما پیشنهاد میکنیم.
باتشکر
Aria90
December 12th, 2017, 22:35
سلام
بله من داشتم و راضی بودم هم VPS CLOUD و هم VPS معمولی و کیفیتش هم عالی بوده
اما بازم میگم سرویس دهنده داخلی معتبر واقعا مشکل نمیخورید.من الان یه سرور انگلیس دارم از همکار داخلی که کولو کردن و ماهانه 380-400 پول سرور اختصاصی میدم و مشکلیم نداشتم
طبعا بعد یک مدت خرید سرور اختصاصی دستتون میاد از کی بخرید از کی نخرید.یه موقع سرویس شما رو کسی نداره باید مستقیم بخرید.اینکه میگن هتزنر اشغاله قبول ندارم اما هتزنر سرور ضعیف و ارزان داره
سرور عالی هم داره ضمنا وقتی یک فروشنده داخلی میاد روی سرورهیا لاین EX مجازی سازی میکنه انتظار کیفیت نداشته باشید!! چون پردازنده های core i اصلا مناسب مجازی سازی نیستن اونم 15 تا مجازی !!!!
نمیشه اسم اورد اگرنه میشه چند سرویس دهنده داخلی خوب رو معرفی کرد
baran20
December 13th, 2017, 12:15
تشکر از Aria90 دوستان دیگه در مورد ovh نظر دارند ؟
** یک خواهش از دوستان :
لطفا به عنوان این پست توجه کنید!! لطفا تبلیغ و به زور فروختن سرویس های رو برای کسانی که درخواست دادن بفرستید!!
واقعا متاسفم از برخی نوشته ها که ندیده قضاوت می کنند!! " یا ارزون خریدی!! یا اشغال بهت انداختن!! یا 100% اشتباه از شما و مشاورانتون بوده!!!"
ببخشید شما خویبد همه بدند!
لطفا به عنوان این پست که نظر خواهی و مشورت برای انتخاب vps مستقیم از دیتا سنترهای خارجی هست توجه کنید!
صحبت های دیگه رو لطفا طرح نکنید.
** نکته بعد:
من هم بعد از مدتها سرویس از افراد مختلف موافقم که هتزنر رو کنار بگذارم.
اگر دوستان در مورد دیتاسنترهایدیگه تجربه یا پینهاد دارند اعلام کنند
همینجا هم بگید تا روش نظر داده بشه
December 13th, 2017, 12:24
من 5-6 ماه یه سرور مجازی از ovh داشتم و خیلی راضی بودم.
سرعتش واقعا عالی بود.
baran20
December 13th, 2017, 12:58
من 5-6 ماه یه سرور مجازی از ovh داشتم و خیلی راضی بودم.
سرعتش واقعا عالی بود.
تا الان 3 چراغ روشن برای ovh مجازی مستقیم
فقط بگید کدان نوع وی پی اس رو داشتید ؟ معمولی یا کلود ؟
baran20
December 14th, 2017, 11:20
من ovh رو انتخاب کردم
برای ساخت اکانت و یا برای اتصال به سرور و .. (پنل) مشکل با ای پی ایران دارند یا خیر؟
اگر توصیه ای دارید ممنون می شوم.
Meistero
December 15th, 2017, 03:22
https://turnkeyinternet.net/blackfriday/
samanmo
December 15th, 2017, 11:07
خیلی ممنون
اما کیفیت نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
منتظر پیشنهادات هستیم
سلام ، شما اگر کیفیت خیلی براتون مهمه از اینجا (http://hostdl.com/سرور_مجازی_ایران) تهیه کنید (دی.ال.هاست)
من فکر کنم حتی رقبا هم تاییدشون کنن
host-net
December 15th, 2017, 11:23
خیلی ممنون
اما کیفیت نیست!
بگذریم...
کیفیت یک حرفه
منتظر پیشنهادات هستیم
درود و احترام
مشکلات بر اساس بی تجربگی و برخی موارد ایجاد میشه
شما باید بر اساس نیسازتون سرویس خرید کنید
اگر بر اساس قیمت دیتا سنتر ovh هزینه کنید سرویس با همان کیفیت دیتا سنتر به شما ارائه میشود
مستقیم کار میکنیم
ولی باید مصرف شما برسی بشه
اینکه میفرمایید میترکه یا کیفیت خوب نبوده صد درصد از نوع کانفیگ بوده یا انتظار شما از اون سرور بیش از حد بوده
درصورت نیاز در ارتباط باشید برای مشاوره
موفق باشید
javadk
December 15th, 2017, 15:05
تا الان 3 چراغ روشن برای ovh مجازی مستقیم
فقط بگید کدان نوع وی پی اس رو داشتید ؟ معمولی یا کلود ؟