ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نویسنده جهت وردپرس

mibfa
December 9th, 2017, 16:33
با سلام
دوستانی که توانایی دارند مدیریت وبلاگ تحت وردپرس را انجام دهند با توجه به شرایط ذیل اعلام کنند

قیمت پیشنهادی خودشان را هم اعلام کنند . قابل ذکر است پرداخت هزینه در زمان اتمام کار و بعد از رویت انجام میشود

محتوا و عکس مورد نیاز که باید در وبلاگ درج شود را خودمان مشخص میکنیم و مدیر میبایست بر اساس محتوا و استاندارد تعریف شده ما برای هر محتوا Yoast SEO Premium و ابزار کلمات کلیدی گوگل و .. را بهینه سازی کند همچنین تمام ماژول نصب شده است

هدف : ایجاد محتوا فروشگاه اصلی و نمایش در صفحه اول گوگل

کل محصولات حدود 35 عدد است که به مرور اضافه میشه چون فرصت این کار را نداریم برون سپاری میکنیم

دوستان هزینه اعلام کنند

highschoolatcana
December 20th, 2017, 16:05
با سلام
دوستانی که توانایی دارند مدیریت وبلاگ تحت وردپرس را انجام دهند با توجه به شرایط ذیل اعلام کنند

قیمت پیشنهادی خودشان را هم اعلام کنند . قابل ذکر است پرداخت هزینه در زمان اتمام کار و بعد از رویت انجام میشود

محتوا و عکس مورد نیاز که باید در وبلاگ درج شود را خودمان مشخص میکنیم و مدیر میبایست بر اساس محتوا و استاندارد تعریف شده ما برای هر محتوا Yoast SEO Premium و ابزار کلمات کلیدی گوگل و .. را بهینه سازی کند همچنین تمام ماژول نصب شده است

هدف : ایجاد محتوا فروشگاه اصلی و نمایش در صفحه اول گوگل

کل محصولات حدود 35 عدد است که به مرور اضافه میشه چون فرصت این کار را نداریم برون سپاری میکنیم

دوستان هزینه اعلام کنند
من برای تولید هر محتوای تخصصی 300 کلمه ای 4 هزار تومان دریافت می کنم نمونه کار هم دارم.
http://highschoolatcanada.com/تحصیل-در-دبیرستان-کانادا/تحصیل-در-کانادا/