PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد جساب پی پال

saman9074
December 9th, 2017, 01:58
سلام وقتی توی گوگل سرج میکنی افتتاح حساب پی پال صد تا سایت میاد که هر کدوم یه چیزی میگن! و هر کدوم یه قیمتی از 50 هزار تا یک میلیون! یکی میگه ما از اروپا باز میکنیم یکی میگه امارات یکی هم گرجستان، کلی سرویس جانبی هم هست یکی حساب باز میکنه مثلا 100 تومن بعد یک آدرس هم اضافه میشه قیمتش میشه 200 یک سیم کارت بین المللی هم اضافه شه میشه 500، تنها چیزی که تو همه مشترکه اگر حساب تون بن شد ما تعهدی نداریم :(

میخوام بدونم چه کشوری خوبه و چه فرقی داره؟
ایا این سرویس های جانبی لازمه؟ کارت اقامت، سیم کارت، قبض و...؟
هزینه ها به چه شکله؟ چرا این قدر تفاوت داره؟

من برای درآمد میخوام درآمدی که از خارج دارم رو میخوام بریزیم به پی پال و بعد تبدیل کنم به ریال یا خرید انجام بدم.

با تشکر

kiavaco
December 9th, 2017, 02:30
قاعدتا ایران تحریمه و شما نیاز به اطلاعات غیر حقیقی که خودتون نمیتونه باشه دارید
نیاز به ادرس درست دارید نیاز به قبض برق یا تلفن قطعا دارید برای وریفای در صورت لیمیت شدن

کردیت کارت و ... برای وریفای پنل هست

از هر کشوری میشه ایجاد کرد دوستان دیگه تواناییشون کمتره از فیلیپین و ... امارات ایجاد میکنند دوستانی که خودشون داخل ایران نیستن میتونن کشور های امریکا ایجاد کنند

ما هم برای کاربر خودمون از امریکا کالیفرنیا ایجاد میکنیم

قطعا سخت گیری توی هر کشور سخت تره و اگرم شما کاری کنید پیپال مشکوک بشه مسئولیتش با شماست تنها مسئولیت فرد اینه مدارک رو بهتون ارسال کنه

و قطعا سیم کارتی نیاز دارید که اگر ازتون کد خواست همیشه دریافت کنید

معمولا از 150 شروع میشه تا 500 تومان

مدارک بخواید در خدمتیم و اگرم افتتاحی بخواید میتونید در ارتباط باشید راهنمایی کنم قاعدتا پیشنهاد میشه از افراد معتبر تهیه کنید