ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقدار پیش فرض برای input نوع file

iroo
December 7th, 2017, 18:07
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپتی دارم که یه فرم داره یکسری اطلاعات رو میگره، و یه تصویر هم از کاربر میگیره و همراه فرم آپلود میکنه

من میخوام دیگه از کاربر تصویر نگیرم، ولی دستکاری قسمت های مختلف اسکریپت برام امکان پذیر نیست...

http://s9.picofile.com/file/8313682226/aaaaa.jpg

وقتی آپلود تصویر هم انجام نشه، خطا میده
برای همین میخوام یه مقدار پیش فرض باشه، و متد input تصویر رو توی html مخفی کنم، که کاربر متوجه نشه و اسکریپت به کار خودش ادامه بده، تصاویر آپلود شده هم خودم دستی پاک میکنم
یعنی فرم HTML که دکمه Choose file رو داره، ارسال بشه، با یک مقدار پیش فرض و یا یک فایل اما بدون اینکه کاربر تضویری رو معرفی کرده باشه....

امید وارم منظورم رو رسونده باشم

ممنون میشم راهنمائیم بکنید

AtrafNet
December 7th, 2017, 18:35
سلام
مقداری پیش فرضی نمیشه برای فیلد های آپلود html ایجاد کرد و همچنین با جاوا اسکریپت هم نمی تونید این کار رو انجام بدید چون جزو موارد امنیتی مرورگر ها هستش و اجازه نمیدن که یه سایت خودکار یه فایل از کامپیوتر شخص یا هر چیز دیگه ای برای آپلود توسط اینترنت کاربر انتخاب کنن.
می مونه فقط راه تحت سرور و ویرایش کدنویسی های اسکریپت مورد نظر.
اگر اسکریپت کد شده هستش و دسترسی به کد هاش ندارید که باید به کد نویسش بدید براتون درست کنن یا اینکه یکی رو پیدا کنید براتون فایل رو دیکدش کنن.
اما اگه اسکریپت متن بازه و صرفاً به خاطر شلوغی و زیادی کد هاش دوست ندارید بهش دست بزنید به نظرم فایل رو توی ++Notepad باز کنید و Ctrl+F بزنید تا بخش جستجو بیاد و واژه $_FILES (اینجا برعکس نشون میده) رو سرچ کنید تا جا هایی از کد که به فایل های آپلود شده دسترسی دارن رو پیدا کنید و اگر شرطی ( if ) پیدا کردید می تونید خودش و کاراکتر های باز و بسته شدن شرط { } رو حذف کنید اما اگر حذفش هم دنگ و فنگ داره می تونید شرط رو با یه شرط الکی مثل 1 === 1 تغییر بدید تا همیشه جوابش مثبت باشه و کد بعدی اجرا بشه.