توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه اول گوگل با اکانت گوگل .
behtash007
December 7th, 2017, 02:36
با درود
یه سوال داشتم چرا وقتی با اکانت گوگل لاگین هستم و سرچ میکنم صفحه اول گوگل هستم ولی با یک مرورگر دیگر بدون لاگین سرچ میکنم اصلا تو هیچ نتیجه ای نیستم اگرم باشم صفحه های بعدی هستم ، ایا این پیغامی از طرف گوگل هست که قراره ایندکس شوم 😅
- - - Updated - - -
یه مشکل دیگه هم دارم ، بیشتر از یک هفته هستش که سایت مپ را در گوگل ثبت کردم ولی بصورت pending مانده است .. درصورتی که سایت مپ هیچ مشکلی ندارد و در فایل ربات هم ثبت کردم
AfranetServer
December 7th, 2017, 10:24
با درود
یه سوال داشتم چرا وقتی با اکانت گوگل لاگین هستم و سرچ میکنم صفحه اول گوگل هستم ولی با یک مرورگر دیگر بدون لاگین سرچ میکنم اصلا تو هیچ نتیجه ای نیستم اگرم باشم صفحه های بعدی هستم ، ایا این پیغامی از طرف گوگل هست که قراره ایندکس شوم ������
سلام ؛ وقت بخیر
در صورت تمایل آدرس سایت رو جهت بررسی ارسال کنید
با احترام.
تورز پرس
December 9th, 2017, 10:53
برای اینکه دقیق بدونید ساییتون تو چه لینکیه بهتره در کروم ctrl+shift+nرو بزنید و اونجا سرچ کنید
:Hamed:
January 3rd, 2018, 22:48
سلام ؛ وقت بخیر
برای بررسی بهتره
یک بار ctrl+shift+delete رو بزنید
و بعد سرچ کنید
با احترام.
bestirani2
January 3rd, 2018, 23:17
سلام
بخاطر اینه که قبلا اون سایت رو چندین بار مشاهده کردید.
گوگل این مورد هم در نظر میگیره.
شما هر دفعه چند سایت خاص را باز کنید اون سایت ها برای اکانت شما میاد اول لیست.
N4vid12
January 18th, 2018, 12:43
این به خاطر این هست که اکانت خودتون وارد شدید و گوگل اول اکانت خودتون رو پیشنهاد میکنه برای بقیه به این صورت نیست