PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جذب نویسنده (پست اختصاصی)

3enator
December 6th, 2017, 18:14
سلام و درود
ما به یک یا چند نویسنده سایت اسکریپت نیازمندیم که روزانه بین 3 الی 5 پست اختصاصی رو برامون قرار بدن.
- بابت پست های کپی مبلغ 300 تومان و بابت پست های اختصاصی (نسبت به کیفیت پست) بین مبلغ 400 الی 600 تومان پرداخت خواهد شد.
- تسویه حساب به صورت ماهیانه می باشد و تمامی پست ها توسط ادمین بررسی خواهد شد.
- سیستم مدیریت محتوا وردپرس هست و فرد مذکور باید توانایی کار کردن با سیستم وردپرس را داشته باشد.
- حسن انجام کار شرط موفقیت ما و نویسنده می باشد، در صورتی که ببینیم نویسنده برای سایت دل می سوزونه به صورت رندوم مبالغ تشویقی نیز برای فرد در نظر گرفته خواهد شد.
پل های ارتباطی :
- پ.خ وب هاستینگ تالک
- ایمیل : 3ekret@gmail.com

با تشکر از مدیران محترم وب هاستینگ تالک

تازه کار
December 6th, 2017, 18:34
ببخشید 600 تومان ؟!

3enator
December 6th, 2017, 19:22
بله، اختصاصی ۶۰۰ تومان
سوالتون ایهام داشت، منظورتون اینه که مبلغ کم هست یا زیاد؟

Farid Saadat
December 6th, 2017, 19:23
سلام،
نویسنده اختصاصی کامل با این قیمت اگر پیدا کردید من هم نیاز دارم.

با احترام.

3enator
December 6th, 2017, 19:26
خب، من نرخ دستم نیست، اما طبق محاسبا خودم، به نظرم میزان فعالیتی که می خواد انجام بده زیاد نیست و تقریبا مبلغ کافی هست..
مگر قیمت برای پست اختصاصی چقدر هست؟

تازه کار
December 6th, 2017, 20:00
خب، من نرخ دستم نیست، اما طبق محاسبا خودم، به نظرم میزان فعالیتی که می خواد انجام بده زیاد نیست و تقریبا مبلغ کافی هست..
مگر قیمت برای پست اختصاصی چقدر هست؟

کف کفش 5 هزار تومان برای هر روز هم کمتر از 3 تا 4 پست کمتر کسی کار میکنه

3enator
December 6th, 2017, 20:04
سلام،
نویسنده اختصاصی کامل با این قیمت اگر پیدا کردید من هم نیاز دارم.

با احترام.

به نظر بنده این قیمت برای یه سایت اسکریپت خیلی زیاد هست، من نمی خوام اسکریپت تولید کنه که، می خوام که پست های فارسی رو منتشر نکنه و کپی داخل نباشه
قیمتی که شما می فرمایید بسیار زیاد هست و از نظر بنده غیر معقول (حداقل برای چیزی که من نیاز دارم غیر معقول)
به هر حال قیمت بنده این هست.

Farid Saadat
December 6th, 2017, 20:08
به نظر بنده این قیمت برای یه سایت اسکریپت خیلی زیاد هست، من نمی خوام اسکریپت تولید کنه که، می خوام که پست های فارسی رو منتشر نکنه و کپی داخل نباشه
قیمتی که شما می فرمایید بسیار زیاد هست و از نظر بنده غیر معقول (حداقل برای چیزی که من نیاز دارم غیر معقول)
به هر حال قیمت بنده این هست.
سلام،
دوستانه پیشنهاد بخوام بکنم اینه که ۳-۴ تا پست رو کم کنید و یک پست اختصاصی بخوایید تا یک نویسنده نیمه حرفه ای بتونه انجام بده واستون.
تعرفه مد نظرتون بسیار کمه به نسبت عرف بازار. نرخ پست کپی ۵۰۰ الی ۷۵۰ هست. نرخ پست اختصاصی معمولا کلمه ای هست و از حداقل کلمه ای ۱۵ تومان به بالا اگر توسط بک نویسنده حرفه ای انجام بشه!
به هر حال امیدوارم موفق باشید و کارجو مورد نظر رو پیدا کنید.

با احترام.

Santourio
December 6th, 2017, 20:11
به نظرم برای سایت اسکریپت ، پست اختصاصی بین 5 تا 7 هزار تومان کافیه

hadizr
December 7th, 2017, 04:05
والا منم خواستم همینارو بگم بهشون ، گفتم شاید بهش بر بخوره . در هر صورت اگه خواستین من با 3000 تومن حداقل هم 600 واژه پست اختصاصی مینویسم .

3enator
December 7th, 2017, 08:19
سلام،
دوستانه پیشنهاد بخوام بکنم اینه که ۳-۴ تا پست رو کم کنید و یک پست اختصاصی بخوایید تا یک نویسنده نیمه حرفه ای بتونه انجام بده واستون.
تعرفه مد نظرتون بسیار کمه به نسبت عرف بازار. نرخ پست کپی ۵۰۰ الی ۷۵۰ هست. نرخ پست اختصاصی معمولا کلمه ای هست و از حداقل کلمه ای ۱۵ تومان به بالا اگر توسط بک نویسنده حرفه ای انجام بشه!
به هر حال امیدوارم موفق باشید و کارجو مورد نظر رو پیدا کنید.

با احترام.
من منظورتون رو از اختصاصی متوجه نمی شم، تعداد پست ها مشکلی نیست، اما اختصاصی بودنش هم چیز گنده ای نیست، آخه شما طوری دارید صحبت می کنید که انگار طرف می خواد اسکریپت رو خودش تولید کنه و به اشتراک بزاره ...
من منظورم از اختصاصی اینه که نمونه داخلی (فارسی) اون توی سایت های دالی وجود نداشته باشه (اگه باشه کپی تلقی میشه)

اگه بتونید نمونه کارهای نویسنده ها هم پست کپی و هم پست اختصاصی رو بهم نشون بدید ممنون میشم، شاید دید من نسبت به مطلب زیاد باز نیست، ممنون می شم از دوستانی هم چون شما مکم بگیرم.

- - - Updated - - -

به نظرم برای سایت اسکریپت ، پست اختصاصی بین 5 تا 7 هزار تومان کافیه

فکر نکنم قیمت معقولی باشه، خیلی زیاد هست.

- - - Updated - - -

والا منم خواستم همینارو بگم بهشون ، گفتم شاید بهش بر بخوره . در هر صورت اگه خواستین من با 3000 تومن حداقل هم 600 واژه پست اختصاصی مینویسم .

ما اینجا داریم گفتمان می کنیم بر سر یک مسئله مشخص، بنده آدمی نیستم که با گفتن مسائل اینچنینی بهم بر خوره و ...
اگه واقعاً قیمتم کم هست، باید خروجی کار طرفین رو ببینم اگه دیدم خروجی مناسبی داره با کمال میل قبول می کنم، اما فعلاً قیمتم همین هست.
شما نمونه کارهاتون رو برام بنده ارسال کنید تا خروجی کارتون رو ببینم، بعد در مورد قیمت با هم کنار میایم.

delta
December 7th, 2017, 10:00
برادر عزیز نرخ شما مال 10 سال پیش هست..احتمالا تازه سایت زدید یا تاحالا نویسنده استخدام نکردید...پست اختصاصی یعنی پستی که نوشته هاش هیچ کجا و هیچ سایتی نباشه..قیمت هم کم کم هر پست 3 تا 10 هزار تومان بسته به سختی کار هست..
پست نیمه اختصاصی یعنی نصف بنویسه نصف کپی کنه قیمت کمی پایینتر هست مثلا 1500 به بالا هر پست..پست کاملا کپی هم داریم 500 تا 700 متغییر..

قیمت شما اگر نویسنده اختصاصی بود سایت زدن کاری نداره همه میزدند یه چند تا نویسنده اختصاصی هم مینداختن پاش!

میگید کاری نداره از نظر شما کاری نداره انی که پست میخواد بزنه اختصاصی باید وقتشو بزاره پای سایتتون کم کم 2 - 3 ساعت...شما خودت حاضری روزی 2 - 3 ساعت کار کنی اخر سر برای دستمزد یه چیپس بدیم دستت؟

Farid Saadat
December 7th, 2017, 11:12
من منظورتون رو از اختصاصی متوجه نمی شم، تعداد پست ها مشکلی نیست، اما اختصاصی بودنش هم چیز گنده ای نیست، آخه شما طوری دارید صحبت می کنید که انگار طرف می خواد اسکریپت رو خودش تولید کنه و به اشتراک بزاره ...
من منظورم از اختصاصی اینه که نمونه داخلی (فارسی) اون توی سایت های دالی وجود نداشته باشه (اگه باشه کپی تلقی میشه)

اگه بتونید نمونه کارهای نویسنده ها هم پست کپی و هم پست اختصاصی رو بهم نشون بدید ممنون میشم، شاید دید من نسبت به مطلب زیاد باز نیست، ممنون می شم از دوستانی هم چون شما مکم بگیرم.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ما اینجا داریم گفتمان می کنیم بر سر یک مسئله مشخص، بنده آدمی نیستم که با گفتن مسائل اینچنینی بهم بر خوره و ...
اگه واقعاً قیمتم کم هست، باید خروجی کار طرفین رو ببینم اگه دیدم خروجی مناسبی داره با کمال میل قبول می کنم، اما فعلاً قیمتم همین هست.
شما نمونه کارهاتون رو برام بنده ارسال کنید تا خروجی کارتون رو ببینم، بعد در مورد قیمت با هم کنار میایم.
سلام،
پ.خ در ارتباط باشید براتون توضیح و تفاوت + انواع قیمت ها رو براتون ارسال کنم.

با احترام.

Hoomanf
December 8th, 2017, 00:06

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

عزیز کی با 5 تومن اسکریپت مینویسه؟! 600 تومن رو کسی میگیره که بدون هیچ عکس یا اپلود و دانلودی یه پست رو کپی و پیست میکنه و ارسال! پست اختصاصی که نیاز به ترجمه داشته باشه به صورت کلمه ای معمولا محاسبه میشه و بسته به سطح سایت از 12 13 تومن به ازای هر کلمه شروع میشه و در سایت های معتبر حتی به کلمه ای 50 تومن هم میرسه. پس فکر اینکه با این هینه ها ( به قول دوستان پول یه چیپس ) کسی میاد سایتتون رو میاره پیج یک گوگل رو از سرتون بیرون کنید!