ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست توضیح در خصوص سرورهای مارکتی هتزنر

iroo
December 4th, 2017, 13:28
سلام و خسته نباشید
من لیست سرورهای مارکتی رو توی هتزنر دیدم، واقعا قیمت هاش خوب بود، اینو میدونم سرورهای دست دوم رو استفاده میکنه

هزینه ستاپ اولیه دارن؟
در صورت برخورد به مشکلی از جمله مشکل قطعات سخت افزاری تعویض می کنند؟

تفاوتشون دیگه توی چی هست؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر

a1994n1373
December 4th, 2017, 13:36
سلام .

خیر ستاپ ندارند .

بعضی وقتا واقعا آفر های خوبی میذاره .

یه مدل مناقصه هست دیگه .

تفاوت خاصی ندارن با بقیه و هر مشکلی پیش بیاد رسیدگی می کنن .

Z.eus
December 4th, 2017, 13:48
درود

سرور های مارکتی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و شبکه کاملا استیبل و پایدار است. خصوصا استفاده از دیسک های اینترپرایز Ultrastar واقعا شرایط این سرور ها رو تغییر داده است. عملا سخت افزار عالی در کنار پایداری خوب و قیمت مناسب را خواهید داشت.

با تشکر.

.Hamed.
December 4th, 2017, 16:42
سلام ؛ وقت بخیر
خیر هزینه ستاپ ندارند
به نظر خودتون چیزی که کار کرده باشه بهتره یا نو !
اگر مشکل بودجه ندارید بهتره سرور با ستاپ تهیه کنید
با احترام

iroo
December 4th, 2017, 16:54
سلام ؛ وقت بخیر
خیر هزینه ستاپ ندارند
به نظر خودتون چیزی که کار کرده باشه بهتره یا نو !
اگر مشکل بودجه ندارید بهتره سرور با ستاپ تهیه کنید
با احترام

بله خوب، من برای هاستینگ نمی خواستم که بخوام 1000 تا سایت روش بالا بیارم، برای استفاده شخصی بود، قیمت هاش مناسبه و نظرمو جلب کرد... اما من زیاد توجه کردم بیشتر سرور های مارکتی cpu ضعیفی دارند و بیشتر 4 هسته ای هستند و بالاتر نداره
و یک مشکل اساسی هست، برای عضویت توی سایت هتزنر باید پول پرداخت کنیم؟ چجوریاست من نتونستم عضو بشم، آخرش پرداخت میخواست

mshoja
December 4th, 2017, 17:14
بله خوب، من برای هاستینگ نمی خواستم که بخوام 1000 تا سایت روش بالا بیارم، برای استفاده شخصی بود، قیمت هاش مناسبه و نظرمو جلب کرد... اما من زیاد توجه کردم بیشتر سرور های مارکتی cpu ضعیفی دارند و بیشتر 4 هسته ای هستند و بالاتر نداره
و یک مشکل اساسی هست، برای عضویت توی سایت هتزنر باید پول پرداخت کنیم؟ چجوریاست من نتونستم عضو بشم، آخرش پرداخت میخواست

سلام
برای عضویت مشکلی نیست عوض میشید و سفارش میدین ازتون مدارک شناسایی میخان براشون ایمیل میکنید و 21 ام ماه اگر اشتباه نکنم فاکتور براتون صادر میشه وباید حتما پرداخت کنید
و اینطور که من از دوستان با تجربه تر شنیدم سرور های ستاپ دار هم نو نیستند ! اما سرور های ستاپ دار وضعیت بهتری از نظر سخت افزاری دارن اگر مارکتی سفارش میدین حتما هارد اینترپرایز باشه

.Hamed.
December 4th, 2017, 17:19

سلام ؛ وقت بخیر
سرور ستاپ فقط برای 1000 تا سایت نیست
کیفیت مهم ترین الویته حتی برای یک سایت
اما برای خیلی ها الویت قیمته :)
برای عضویت نیاز به پرداخت هزینه نیست
با احترام

iroo
December 4th, 2017, 17:27
سلام
برای عضویت مشکلی نیست عوض میشید و سفارش میدین ازتون مدارک شناسایی میخان براشون ایمیل میکنید و 21 ام ماه اگر اشتباه نکنم فاکتور براتون صادر میشه وباید حتما پرداخت کنید
و اینطور که من از دوستان با تجربه تر شنیدم سرور های ستاپ دار هم نو نیستند ! اما سرور های ستاپ دار وضعیت بهتری از نظر سخت افزاری دارن اگر مارکتی سفارش میدین حتما هارد اینترپرایز باشه

عجب قوانین سختی داره، مدارک ایران هم حتما قبول نمیکنه؟ نه؟

mshoja
December 4th, 2017, 17:33

مدارک ایرانی قبول میکنه (پاسپورت ) ولی اگر با پاسپورت ایرانی سرویس گرفتید احتمال تحریم هست و اینکه سعی کنید به مشکل نخورید پرداخت معتبر انجام بدید
و اینکه اسم ایرانی ها خراب نشه برای دیتاسنتر بعضی ها سرور گرفتن ولی پرداخت نکردن متاسفانه

iroo
December 4th, 2017, 17:35
مدارک ایرانی قبول میکنه (پاسپورت ) ولی اگر با پاسپورت ایرانی سرویس گرفتید احتمال تحریم هست و اینکه سعی کنید به مشکل نخورید پرداخت معتبر انجام بدید
و اینکه اسم ایرانی ها خراب نشه برای دیتاسنتر بعضی ها سرور گرفتن ولی پرداخت نکردن متاسفانه

درسته، پس این دیتاسنتر هم با ایرانی ها مشکل داره، کلا به نظرم سرویسی که درش ایرانی ها تحریم باشن خریدنش رای خودمون خوب نیست...

.Hamed.
December 4th, 2017, 17:39

سلام ؛ وقت بخیر
مدارک ایرانی قبول میکنند ولی بهتره ریسک نکنید
هيچ شركتي خارجي با ايراني ها كار نمي كنه و ميگن ايران جزو شركت هاي ليست تحريمه
حتی يک شركت
حتی شركت هاي كوچيک
اگرم اين كارو كنند بعدا ...
پيشنهاد مي كنم خريد هارو با ادرس verify شده انجام بديد وگرنه بكند بيزنست كلا روي يک گلسه كه هر روز ممكنه از بين بره
با احترام

iroo
December 4th, 2017, 17:40
سلام ؛ وقت بخیر
مدارک ایرانی قبول میکنند ولی بهتره ریسک نکنید
هيچ شركتي خارجي با ايراني ها كار نمي كنه و ميگن ايران جزو شركت هاي ليست تحريمه
حتی يک شركت
حتی شركت هاي كوچيک
اگرم اين كارو كنند بعدا ...
پيشنهاد مي كنم خريد هارو با ادرس verify شده انجام بديد وگرنه بكند بيزنست كلا روي يک گلسه كه هر روز ممكنه از بين بره
با احترام

بله کاملا بیاناتتون منطقی هست
سرورهای ایرانی اگر قیمت رقابتی و ارزونی داشتند، این همه هاستینگ از ایران تهیه میکردن و خیال همه راحت میشد...

mshoja
December 4th, 2017, 17:44
درسته، پس این دیتاسنتر هم با ایرانی ها مشکل داره، کلا به نظرم سرویسی که درش ایرانی ها تحریم باشن خریدنش رای خودمون خوب نیست...

مدارک ایرانی قبول میکنن من خودم دو تا پنل یکی ایرانی و یکی با ادرس خارج کشور دارم ولی خب چون پنل ایرانی ممکنه تحریم بشه و بسته بشه سرور رو از پنل خارجی گرفتم

iroo
December 4th, 2017, 17:45
مدارک ایرانی قبول میکنن من خودم دو تا پنل یکی ایرانی و یکی با ادرس خارج کشور دارم ولی خب چون پنل ایرانی ممکنه تحریم بشه و بسته بشه سرور رو از پنل خارجی گرفتم

برای پنل خارجتون مدارک خارجی ارسال کردین؟

mshoja
December 4th, 2017, 17:49
برای پنل خارجتون مدارک خارجی ارسال کردین؟

بله
دوستی دارم در کشور دبی که از مدارک و ادرس و تلفن ایشون استفاده کردم

برای گرفتن مدارک و پنل خارجی حتما از جای معتبر تهیه کنید

Aria90
December 4th, 2017, 22:30
سلام
سرور های مارکتی مشخصات مناسبی دارن و حداقل برای امور شخصی مناسن
سرور های دارای ست آپ نو محسوب نمیشن!! بلکه مثلا 1 سال یا کمتر هست که دارن استفاده میشن تصور نو رو نداشته باشید اصلا
مارکتی یعنی بیشتر از یکسال هست که داره استفاده میشه و از مدل پردازنده ام میشه تقریبا فهمید سرور برای چند وقت پیشه عموما سرور مارکتی بالای 1 سال از عمرش میگذره مثلا سروری که پردازنده اش v2 هست
من شخصا سعی میکنم نگیرم مثلا 1245v2 چون برای سال 2012 تولید شده و مشخص نیست دقیقا از چه سالی توی سرور کار گرفته البته این نظر شخصی من هست
یا هارد اینترپرایس و.. هم مد نظر هست.ضمنا سرور مارکتی حالت شروع کار داره یعنی شما تازه شروع کردی و لزومی نداره هزینه ست اپ و سرور گرانتر بدی و این عالیه
-------------
در مورد خرید مستقیم بله با هویت واقعی و پاس ایرانی میتونید بخرید و مشکلی نیسن فقط ریسک تحریم در اینده هست همین و ابرو ریزی برخی دوستان عزیز ایرانی که پرداخت غیر معتبر داشتن بد حسابی کردن و...
توصیه میکنم از سایت هایی مثل paymenr24 که ادرس پروف خارجی میدن 25 هزار ادرس تهیه کنید و یا از دوستانی ک ادرس خارج میدن و با ای پی ایران هم وارد پنل نشید اصلا!
یا اینکه از واسطه های ایران خرید کنید بدون دردسر پنل و...

AfranetServer
December 6th, 2017, 14:55
سلام و خسته نباشید
من لیست سرورهای مارکتی رو توی هتزنر دیدم، واقعا قیمت هاش خوب بود، اینو میدونم سرورهای دست دوم رو استفاده میکنه

هزینه ستاپ اولیه دارن؟
در صورت برخورد به مشکلی از جمله مشکل قطعات سخت افزاری تعویض می کنند؟

تفاوتشون دیگه توی چی هست؟

ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر

سلام

هزینه اولیه ستاپ ندارند.
و در صورت بروز مشکلی در سرور حتما پشتیبانیشون رسیدگی میکنند و پاسگو هستند.
کیفیت و استیبل خوبی دارند.
و سعی کنید سرور هایی که با هارد اینترپرایز هستند رو تهیه کنید.

موفق باشید

iroo
December 6th, 2017, 15:14
سلام

هزینه اولیه ستاپ ندارند.
و در صورت بروز مشکلی در سرور حتما پشتیبانیشون رسیدگی میکنند و پاسگو هستند.
کیفیت و استیبل خوبی دارند.
و سعی کنید سرور هایی که با هارد اینترپرایز هستند رو تهیه کنید.

موفق باشید

خوبه ، ولی ظاهرا خرید ازشون خیلی سخته، چون مدارک رسمی میخوان و ....
بهتره از سرویس دهنده های داخلی تهیه بشه، راه آسانی برای خرید ازشون هست؟

.Hamed.
December 6th, 2017, 15:19
خوبه ، ولی ظاهرا خرید ازشون خیلی سخته، چون مدارک رسمی میخوان و ....
بهتره از سرویس دهنده های داخلی تهیه بشه، راه آسانی برای خرید ازشون هست؟

سلام ؛ وقت بخیر
توصیه میکنم از سرویس دهنده های داخلی تهیه کنید
خیلی هم سخت نیست خرید ازشون ، مدارک هم قابل تهیه هست
با احترام.

iroo
December 6th, 2017, 15:20
سلام ؛ وقت بخیر
توصیه میکنم از سرویس دهنده های داخلی تهیه کنید
خیلی هم سخت نیست خرید ازشون ، مدارک هم قابل تهیه هست
با احترام.
مدارک چطوری قابل تهیه هست؟

.Hamed.
December 6th, 2017, 15:35
مدارک چطوری قابل تهیه هست؟

سلام ؛ وقت بخیر
از دوستان در همین انجمن میتونید تهیه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=190505
با احترام

Davar.Online
December 12th, 2017, 21:35
سلام هیچ فرقی با سرور های نرمال ندارند ، در صورت بروز هر مشکلی براتون حل می کنند و هزینه ستاپ نداره.

persiangulf
December 14th, 2017, 14:41
سلام خدمت شما دوست عزیز.
خیر هزینه ستاپ ندارند.
بله تمامس مشکلات رو رفع میکنن و از نظر پشتیبانی هیچ فرقی با سرور های نو ندارند.

تفاوت سرور های مارکتی با سرور های نو فقط در میزان کار کرد سرور میباشد و ممکن است سرور های مارکتی کیفیت جالبی نسبت به سرور های نو نداشته باشد.

iroo
December 16th, 2017, 10:11
پس تهیه سرور مارکتی به صلاح نیست و دوستان تائید نمی کنند
اونایی که تجربه کاری داشتند خیلی خوب میشد تجربیاتشون رو میذاشتن