ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به حساب وریفای شده امن و بدون مشکل در دیتاسنتر

ColdWorld
December 3rd, 2017, 17:27
سلام
بنده برای خرید مستقیم از دیتاسنتر online.net نیاز به حساب وریفای شده معتبر یا مدارک معتبر دارم.
دوستانی که امکانش هست مدارک معتبر بدن یا حساب وریفای شده تحویل بدن لطفاً اعلام کنند.

alborzgostar
December 6th, 2017, 19:20
احتیاج به چه مدارکی هست و چه گشوری مد نظر دارید .

اسکن پاسپورت و گواهی نامه موجود هست و فتوشاپی نیست .
قبض تلفن هم دارم ولی اینو باید یکمی تغییر داد و تاریخ بروز کرد.

majidisaloo1
December 7th, 2017, 03:50
با سلام
قابل ارایه می باشد و مشکلی ندارد
آیا پیپال هم میخواهید براش یا خیر؟
این مورد را با ما در ارتباط باشید .

ColdWorld
December 7th, 2017, 04:10
با سلام
قابل ارایه می باشد و مشکلی ندارد
آیا پیپال هم میخواهید براش یا خیر؟
این مورد را با ما در ارتباط باشید .

دوست عزیز مدارک ارائه میدید؟.
چون نیازه که توی دیتاسنترهای دیگه هم اکانت بسازم و وریفای کنم بعدش به مشکل نخورم.
دو سوال هم در صورت امکان جوابش را برام بفرستید.

1- بنده پیپال دارم از با مشخصات امارات،اما با امریکا وارد میشم و مشکلی ندارم (طبق گفته فروشنده).سوالی که هست اینه که بنده اگر حساب دیتاسنتر از کشور مثلا چین باشه میشه با این پیپال پرداخت کنم؟ یا بدم کسی دیگه ای پرداخت بکنه؟

2 - تا به حال شده دیتاسنتر ها پس از وریفای دوباره مدارک بخوان و ...؟

majidisaloo1
December 7th, 2017, 10:31
دوست عزیز مدارک ارائه میدید؟.
چون نیازه که توی دیتاسنترهای دیگه هم اکانت بسازم و وریفای کنم بعدش به مشکل نخورم.
دو سوال هم در صورت امکان جوابش را برام بفرستید.

1- بنده پیپال دارم از با مشخصات امارات،اما با امریکا وارد میشم و مشکلی ندارم (طبق گفته فروشنده).سوالی که هست اینه که بنده اگر حساب دیتاسنتر از کشور مثلا چین باشه میشه با این پیپال پرداخت کنم؟ یا بدم کسی دیگه ای پرداخت بکنه؟

2 - تا به حال شده دیتاسنتر ها پس از وریفای دوباره مدارک بخوان و ...؟

مدارک ارائه میشه مشکلی نیست اما هدف باید مشخص باشه برای کجا کجا ها میخواهید استفاده بکنید

در مورد شماره یک میتوانید خودتان پرداخت بکنید مشکلی از این بابت وجود ندارد
در مورد سوال دوم شما ، بله این مورد ممکن است با اینکه خیلی درصدش ضعیفه اما در جایی مثل ovh به کرات این مورد را دیده ایم .

ColdWorld
December 10th, 2017, 00:00
مدارک ارائه میشه مشکلی نیست اما هدف باید مشخص باشه برای کجا کجا ها میخواهید استفاده بکنید

در مورد شماره یک میتوانید خودتان پرداخت بکنید مشکلی از این بابت وجود ندارد
در مورد سوال دوم شما ، بله این مورد ممکن است با اینکه خیلی درصدش ضعیفه اما در جایی مثل ovh به کرات این مورد را دیده ایم .

براتون 3 روز پیش خصوصی فرستادم مواردی که گفتید را.ولی هنوز جواب ندادید.

kiavaco
December 10th, 2017, 00:02
در ارتباط باشید

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=190505&page=2

offgij
December 10th, 2017, 00:10
سلام این سایت و سایت های زیر مجموعه
onliine.net
scaleway.com
کار کردیم باهاشون و نیاز به کریدیت کارت همراه با ویزا دارند و کریدیت کارت prepaid قبول نمیکنند، مدارک به تنهایی کافی نیست دی:
نسبت به ایران هم فوق العاده حساسن

ColdWorld
December 10th, 2017, 00:13
سلام این سایت و سایت های زیر مجموعه
onliine.net
scaleway.com
کار کردیم باهاشون و نیاز به کریدیت کارت همراه با ویزا دارند و کریدیت کارت prepaid قبول نمیکنند، مدارک به تنهایی کافی نیست دی:
نسبت به ایران هم فوق العاده حساسن
مشکلی جهت پرداختی هام ندارم.پی پال موجود هست.اگر هم نشد میدم شخصی معتبر فاکتورها رو پرداخت کنه.بیشتر مدارک معتبر مورد نیازم هست که دچار مشکل نشم.بعداً اگر مدارک خواستن براشون بفرستم.

speednet
December 10th, 2017, 13:27
مشکلی جهت پرداختی هام ندارم.پی پال موجود هست.اگر هم نشد میدم شخصی معتبر فاکتورها رو پرداخت کنه.بیشتر مدارک معتبر مورد نیازم هست که دچار مشکل نشم.بعداً اگر مدارک خواستن براشون بفرستم.

سلام
خدمت شما دوست عزیز
مدارک موجود می باشد به همراه ویزا کارت ۳ ساله
که با همین ویزا کارت از scaleway خرید شده وپنل فعال شده است
برای اطلاعات بیشتر با تلگرام https://t.me/hostGTX در ارتباط باشید

majidisaloo1
December 11th, 2017, 11:49
براتون 3 روز پیش خصوصی فرستادم مواردی که گفتید را.ولی هنوز جواب ندادید.

پاسخ به پیغام خصوصی شما مشکل دارد و تنها مربوط به شما بوده خواستید تیم بدم بیایید ببینید واسه خودمم خیلی جالبه که چند بار جواب دادم و همش خطا میخوره