PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید دامنه

iranpars
December 1st, 2017, 22:42
باسلام و احترام

یک دامنه orgمی خواستم تمدید کنم ولی سایت مورد نظر جواب تیکت نمی دهد لطفا کسی هست دامنه مورد نظر من ثبت کند ممنون

iwpanel
December 1st, 2017, 23:22
باسلام و احترام

یک دامنه orgمی خواستم تمدید کنم ولی سایت مورد نظر جواب تیکت نمی دهد لطفا کسی هست دامنه مورد نظر من ثبت کند ممنون
اگر دسترسی به پنل اصلی یا کد انتقال دامین داشته باشید میتونید به راحتی دامین منتقل کنید به شرکت جدید که تمدید هم بشه اگر هم دسترسی به هیچی ندارید باید رجیستر اصلی پیدا کنید باهاشون مکاتبه کنید

m0rt3za
December 2nd, 2017, 01:51
باسلام و احترام

سلام
به پنل دسترسی دارید؟

nimafire
December 2nd, 2017, 08:32
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی فعالیت میکند و هزاران دامنه تا این لحظه ثبت کرده است.

+ ثبت و تمدید آنی دامنه
+ شرکت ثبت شده
+ دارای نماد اعتماد ملی از وزارت صنعت و معدن
+ پرداخت آنلاین بانک سامان
+ ارایه کنترل پنل مدیریتی کامل برای دامنه ها به کاربران
+ مالکیت کامل برای کاربر
+ امکان مخفی سازی اطلاعات هویز دامنه
+ ثبت دامنه در اکثر رجیستار ها - رجیستار اصلی 1api
+ امنیت کامل دامنه بدون نگرانی از تحریم و غیر فعال شدن دامنه

لیست قیمت ها را میتوانید از طریق لینک زیر بررسی فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/domainchecker.php

a1994n1373
December 2nd, 2017, 13:07
سلام . تلگرام در ارتباط باشید .

k-h
December 2nd, 2017, 23:50
درود
باید کد انتقال یا پنل داشته باشید تا بشه با یک شرکت دیگه منتقل و تمدید کنید .اگر کد انتقال ندارید با رجیسترار در ارتباط باشید تا به شما کد انتقال بدهند.

mizban97
December 3rd, 2017, 00:11
باسلام و احترام

با سلام
تلگرام در تماس باشید براتون منتقل کنیم.
09039126726

AfranetServer
December 8th, 2017, 18:03
سلام

اگر دسترسی به کنترل پنل دامین دارید میتونید کد انتقال را دریافت و به پشتیبانی ما تیکت (https://portal.afranetserver.ir/submitticket.php) ارسال کنید تا با هزینه 48 هزار تومان براتون انتقال و تمدید انجام شه.
کنترل پنل هم در اختیارتون داده میشه.

موفق باشید