توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت رادیو اینترنتی
MojiOS
January 9th, 2011, 18:41
سلام !!
ما قصد داریم یه رادیو اینترنتی بسازیم! Vps هم داریم! فقط نمی دونم چی کار باید بکنیم! چه جوری میشه به صورت آنلاین برنامه ها رو اجرا کرد؟! ممنون میشم کمک کنید!
s.w.a.t
January 9th, 2011, 18:45
باید یه برنامه به اسم whmsonic برخرید و نصب کنید
اگر هم بخوایید ما میتونیم براتون بخریم.
ماهانه : 6500تومان
سالانه: 35000تومان
مادالعمر: 131000تومان
vPsPersia.COM
January 9th, 2011, 18:47
WHMSONIC فکر کنم روی cPAnel نصب میشه ، یک Plug-IN برای cPAnel هست
پس لایسنس cPAnel رو هم اضافه کنید + سرور باید لینوکس باشه
s.w.a.t
January 9th, 2011, 18:59
یکی دیگه هم هست به اسم Cast-Control
Cast-Control :: Home (http://www.cast-control.net/)
reza115
January 9th, 2011, 19:13
سلام !!
ما قصد داریم یه رادیو اینترنتی بسازیم! Vps هم داریم! فقط نمی دونم چی کار باید بکنیم! چه جوری میشه به صورت آنلاین برنامه ها رو اجرا کرد؟! ممنون میشم کمک کنید!
سلام
آموزش راه اندازی کامل و مدیریت ==> 50 هزار تومان
قزوین هاست
January 9th, 2011, 21:00
سیستم های رایگان هم وجود دارد
کافیست در گوگل سرچ کنید
MojiOS
January 9th, 2011, 22:26
سیستم های رایگان هم وجود دارد
کافیست در گوگل سرچ کنید
شما سراغ داری؟! اسمی چیزی؟!
AliGhaemia
January 12th, 2011, 13:06
VLC media player
akbari
January 12th, 2011, 13:25
شما سراغ داری؟! اسمی چیزی؟!
vps ویندوز هست یا لینوکس ؟
اگر لینوکس هست برنامه های اوپن سورس زیاد هست که با یک جستجو کوچک میتونی پیدا کنی
اگر ویندوز هست به راحتی با خوده سی دی ویندوز میتونی برنامه ها را نصب کنی[COLOR="Silver"]
من یه مدل رایگان و خیلی عالی بدون وی پی اس میشناسم که از روی سیستم خودتون میتوینن صحبت کنین.
خواستین خودم براتون راه اندازیش میکنم ولی هزینه داره اگه دوست داشتید بگید تا بگم چه جوریه.
با این چیزی که من میگم میتونین یک ایستگاه رادیویی در منزل داشته باشید و دیگران با دریافت یک فایل تمامی صحبتهای شما و یا موزیکهای شما رو بشنوند.
اگر هم 24 ساعته میخواید با همون وی پی استون هم یمشه این کار رو کرد
برنامه ها رو تنظیم میکنید به ترتیب پخش میشه.
پ .خ بدید جزییات رو میگم.
alavi71
January 12th, 2011, 13:58
Whmsonic چيز خوبي هست
من اين را پيشنهاد ميكنم
birjandiya
July 18th, 2011, 13:36
دوستان عزیز - خواهشا تبلیغ نکنید
توضیح بدید - تا یاد بگیریم
بهترین راه چیه ؟ (با آموزش )
soroushhost
July 18th, 2011, 13:40
Whmsonicبهترین راه هست، ولی از اونجایی که پشتیبانیشون تعطیله و اینجوری که بنظر میاد دیگه ورژن جدید هم نمی دن از یک شرکتی که این سرویس رو ارائه می دهد تهیه کنیم یا ازشون خواهش کنین براتون نصب و کانفیگ کنن
birjandiya
July 18th, 2011, 13:42
خیلی از پاسختون ممنونم
Whmsonic رو باید رو هاست نصب کرد ؟؟ وی پی اس ؟؟ یا خود پی سی ؟؟
soroushhost
July 18th, 2011, 13:46
خیلی از پاسختون ممنونم
Whmsonic رو باید رو هاست نصب کرد ؟؟ وی پی اس ؟؟ یا خود پی سی ؟؟
روی وی پی اس Cpanel، دقت داشته باشین منابع نسبتا زیادی نیاز داره رادیو اینترنتی و پیشنهاد میشه به هیچ وجه روی یک سروری که روش سایت بالا میارین رادیو اینترنتی نصب و راه اندازی نکنید (میشه محدودش کرد که مشکلی پیش نیاد ولی کسی که بلد باشه این کار رو انجام بده کم وجود داره)، برای این که وصل بشین بهش هم نیاز به winamp روی سیستم خودتون دارین
birjandiya
July 18th, 2011, 14:08
ببینید وی پی اس سی پنل مگه داریم ؟؟؟
مگه وی پی اس > ویندوز و لینوکس نیست ؟؟؟
soroushhost
July 18th, 2011, 14:13
ببینید وی پی اس سی پنل مگه داریم ؟؟؟
مگه وی پی اس > ویندوز و لینوکس نیست ؟؟؟
لینوکس، که روی لینوکس Cpanel نصب می شود
birjandiya
July 18th, 2011, 14:19
پس همون هاسته ؟؟؟
خوب حالا هاستش باید چه امکاناتی داشته باشه ؟؟؟؟
--------------------
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم - وقتتونو میگرم
soroushhost
July 18th, 2011, 14:59
پس همون هاسته ؟؟؟
خوب حالا هاستش باید چه امکاناتی داشته باشه ؟؟؟؟
--------------------
شرمنده من اینقدر سوال میپرسم - وقتتونو میگرم
یک جورایی هاسته، ولی شما نیاز به دسترسی Root دارین که بتونین اینو نصب کنین
سرور معمولی
birjandiya
July 18th, 2011, 15:06
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون
خوب حالا من چکار کنم ؟؟؟
یعنی با هاست معمولی و رسیلر نمیشه ؟؟
چکار باید کرد ؟
soroushhost
July 18th, 2011, 15:15
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون
خوب حالا من چکار کنم ؟؟؟
یعنی با هاست معمولی و رسیلر نمیشه ؟؟
چکار باید کرد ؟
خیر متاسفانه، یا باید VPS، Cpanel و WHMSonic تهیه کنید، یا از هاستینگ هایی رادیو می فروشن و سابقه دارند استفاده کنید
birjandiya
July 18th, 2011, 15:27
اوکی
آقا شما هاست ، وی پی اس و یا چیزی که این امکانو داشته باشه رو دارید ؟
birjandiya
July 18th, 2011, 15:40
بدون وی پی اس و چیزی و روی خود پی سی من نمیشه راه اندازی کنید ؟؟؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
آقا این آنلاینه دیگه -- یعنی منظورم اینه که میشه مستقیم هم پخش کرد و هم من صحبت کنم ؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
آقا این آنلاینه دیگه -- یعنی منظورم اینه که میشه مستقیم هم پخش کرد و هم من صحبت کنم ؟
soroushhost
July 18th, 2011, 15:43
بدون وی پی اس و چیزی و روی خود پی سی من نمیشه راه اندازی کنید ؟؟؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
سیستم خودتون هم باید سخت افزار خوبی داشته باشه هم Internet access خوبی
بله، شما می تونین انلاین Talk show داشته باشین
vps-cpanel
July 18th, 2011, 18:53
کلا چه قدر خرج یه رادیو اینترنی میشه ؟
alirezase
January 9th, 2012, 15:35
سلام
من چند روزه دارم زیر و رو میکنم تا یه رادیو اینترنتی بدون ***** گیر بیارم, یه اپ گیر آوردم که رو ایفون نصب میشه و طبق چیزی که شما تنظیم کنید رادیوی اینترنتی شما رو میخونه, الان دارم سعی میکنم با وینمپ رو سرور خودم یه رادیو اینترنتی راه بندازم تا فقط اون برنامه رو تست کنم!
اینم طرز ساخت رادیوی اینترنتی برای کسایی که دنبال این موضوع بودن, البته میدونم این موضوع قدیمیه و دیگه کسی نمیخونه اینجا رو
رادیــــــــــــــو - آموزش ساخت رادیوی اینترنتی در 10 دقیقه (http://www.iribbojnourd.blogfa.com/post-38.aspx)
vps-baran.ir
January 9th, 2012, 16:02
اینجا رو هم ببینید
ساخت رادیو
http://www.webhostingtalk.ir/f42/38111/
mela1
January 18th, 2012, 22:36
تو گوگل بگرد آموزش رو پیدا میکنی من خودم ساختم.برای این کار بجز winamp دو تا برنامه دیگه لازم داری که می تونید از لینک های زیر برنامه های رو دانلود کنید.
Icecast 2 (http://appdownload.ir/31-icecast2-win32_2-3-2.html)
Oddcastv3 (http://appdownload.ir/11-دانلود-پلاگين-oddcastv3-winamp-3-1.html)
Winamp 5.623 (http://appdownload.ir/30-winamp5-623-full-برنامه-ای-برای-پخش-انواع-فایل-های-صوتی-و-تصویری.html)
alirezase
January 18th, 2012, 22:46
دست شما درد نکنه, اون پلاگین وینمپ چون سایت سازندش تعطیل شده خیلی نایاب شده بود, حالا میمنونه یه سوال, این سیستم امکان پخش از طریق سرور رو داره؟ یا از روی هاست میشه پخشش کرد؟؟
اگر موفق شم یه آموزش کامل ساخت با برنامه های مورد نیاز رو سایت میزارم
mela1
January 18th, 2012, 22:57
شما برای این کار فقط به یک اتصال به اینترنت دارید مثل adsl.آدرس اینترنتی رادیوی شما هم میشه آی پی آدرس اینترنت شما.یعنی در هر کامپیوتر دیگه ادرس ای پی شما رو به یه نرم افزار پخش رادیو اینترنتی وارد کنه صدای رادیوی شما رو می شنود.می تونید یک دامنه هم به ای پی اتصال بدید.
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
اگر به مشکل بر خوردید می تونید توی سایت appdownload.ir (http://appdownload.ir)عضو بشوید و بعد از قسمت حساب کاربری یک پیغام برای مدیر بفرستید تا آموزش ساخت رادیو اینترنتی با تست آن رو به صورت تصوری توی سایت قرار بدیم.