ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تسویه موجودی حساب ریسلو

JahanSoft
December 1st, 2017, 13:02
سلام دوستان ، من توی اکانت ریسلو ام یه مقداری موجودی دارم. با توجه به اینکه دومین هم نمیشه باهاش ثبت کرد بخاطر تحریم! راهکاری براش در نظر دارید ؟ تیکت بزنیم برگشت میدن مبلغو ؟
پیشاپیش ممنون :53:

nimafire
December 1st, 2017, 18:11
چند دلار موجودی دارید ؟

JahanSoft
December 1st, 2017, 23:43
چند دلار موجودی دارید ؟

مبلغی نیست 8 دلار هست ولی به هر حال هرچقدرم باشه اگر دست کسایی که مارو تحریم میکنن نباشه بهتره چون قطعا فقط من نیستم و این مبالغ روی هم زیاد میشه

قطعا فقط من نیستم و این مبالغ روی هم زیاد میشه

k-pax
December 2nd, 2017, 09:50
درود
منم 14 یورو توش دارم
هرچی بهشون پیام میدم پس نمیدن :-?

Kian
December 2nd, 2017, 10:57
گفتند که بیشتر از 25 یورو رو پس میدند.

majidisaloo1
December 2nd, 2017, 17:39
25 دلار باید باشه تا پس بدهند .

mizban97
December 2nd, 2017, 18:43
سلام دوستان ، من توی اکانت ریسلو ام یه مقداری موجودی دارم. با توجه به اینکه دومین هم نمیشه باهاش ثبت کرد بخاطر تحریم! راهکاری براش در نظر دارید ؟ تیکت بزنیم برگشت میدن مبلغو ؟
پیشاپیش ممنون :53:

سلام
مبالغ پایین برگشت نمیدن.
سعی کنید باهاش دامنه ثبت کنید.
کاری نمیشه کرد.

JahanSoft
December 2nd, 2017, 19:00
نمیشه حسابو شارژ کرد و بعد درخواست تسویه داد؟
و یه سوال دیگه ، اگر نمیشه حسابو شارژ کرد ، گفته بودن دامنه های قبلی با 2 برابر قیمت قابل تمدید هست (اگه اشتباه میکنم بهم بگید) پس در آینده چطور باید دامنه را تمدید کرد؟

iwpanel
December 3rd, 2017, 22:32
و یه سوال دیگه ، اگر نمیشه حسابو شارژ کرد ، گفته بودن دامنه های قبلی با 2 برابر قیمت قابل تمدید هست (اگه اشتباه میکنم بهم بگید) پس در آینده چطور باید دامنه را تمدید کرد؟
تمدید ها برای کسانی هست که شارژ دارند کسانی که ندارند حتما باید منتقل کنند جای دیگه

ertebat7
December 3rd, 2017, 23:05
متاسفانه مبالغ کم را برگشت نمی دهند
و مکاتبه هم بی فایده است
با توجه به تعداد زیاد پنلهای ایرانی مبلغ قابل توجهی میشه که برگشت نمی خورده

.Hamed.
December 4th, 2017, 00:43

سلام ؛ وقت بخیر
بهتره ریسک نکنید و افزایش موجودی بدید چون ممکنه برگشت نزنن و دستتون هیچ جا هم بند نیست به جز ثبت دامنه !
با احترام

tar.gz
December 4th, 2017, 04:08
گفتند که بیشتر از 25 یورو رو پس میدند.

من فکر کنم 50-60 دلاری دارم. چطور میشه درخواست داد؟ و اینکه حساب جدید میگیرن برای برگشت یا به همون حسابی که شارژ کرده برگشت میزنن؟

bakuryu
December 4th, 2017, 10:00
سلام دوست عزیز

یک دامنه دات کام ثبت کنید و انتقال بدید

sarwhost
December 4th, 2017, 11:36
سلام
بهترین کار اینه توی wht.com یکی بصورت کامل و اشکار این موضوع رو توضیح بده این قانون که گذاشتن خیلی سود داره براشون هم تحریم کنند هم بگن مبالغ کم برگشت نمیدن

speednet
December 4th, 2017, 13:11
سلام
بهترین کار اینه توی wht.com یکی بصورت کامل و اشکار این موضوع رو توضیح بده این قانون که گذاشتن خیلی سود داره براشون هم تحریم کنند هم بگن مبالغ کم برگشت نمیدن

والا من که مجبور شدم دامنه تمدید کنم اونم هر کدوم ۲۰ یورو

- - - Updated - - -

من فکر کنم 50-60 دلاری دارم. چطور میشه درخواست داد؟ و اینکه حساب جدید میگیرن برای برگشت یا به همون حسابی که شارژ کرده برگشت میزنن؟

من قبل اینکه تمدید بشه ۲۰ دلار تیکت زدم گفتن مشکلی نداره به هر حسابی بگین میفرستیم
بعد اینکه شد ۲۰ یورو گفتن فقط به حسابی که ازش پرداخت شده برمیگردونیم

AfaghHost
January 7th, 2018, 10:26
به نظر من حتی اگر مبلغ اعتبار 1 دلار باشه موظف هستن اون رو برگشت بزنن!!
اگر یک نفر رو بصورت معتمد می تونید انتخاب کنید اینم یه پیشنهاده که از ریسلو بخواید اعتبار حسابتون رو به اون اکانت دیگه اضافه کنه و در نهایت فقط اعتبار اون یک اکانت رو برگشت بزنه بعد هرکس بر حسب مبلغی که در حسابش داشته با صاحب اکانت تسویه کنه.

AfranetServer
January 7th, 2018, 17:46
مبلغی نیست 8 دلار هست ولی به هر حال هرچقدرم باشه اگر دست کسایی که مارو تحریم میکنن نباشه بهتره چون قطعا فقط من نیستم و این مبالغ روی هم زیاد میشه

قطعا فقط من نیستم و این مبالغ روی هم زیاد میشه

با سلام و عرض احترام

متاسفانه مبلغ موجودی شما کم هست و شرکت ریسلو هم مبالغ کم رو برگشت نمیده.

موفق باشید

Cr0w
January 7th, 2018, 18:04
واقعا باعث تاسفه . کلی از ایرانیان از این شرکت دامنه داشتن و 80 درصد ترافیک کل این سایت از ایران بود .

منم دو یا سه تا دامنه روش دارم . این امکان هست که بشه دامنه هارو دوباره شارژ کرد ؟

k-pax
January 7th, 2018, 18:09
واقعا باعث تاسفه . کلی از ایرانیان از این شرکت دامنه داشتن و 80 درصد ترافیک کل این سایت از ایران بود .

منم دو یا سه تا دامنه روش دارم . این امکان هست که بشه دامنه هارو دوباره شارژ کرد ؟

نه دوست عزیز باید دامنه هات منتقل کنید

تا زمان پایانش میتونه اونجا ابشه یه هقته قبل از انقضا منتقل کنید

منم 12 یورو داشتم اما پس نمیدن
نمیشه دامنه ثبت کرد و نمیشه تمدید کرد

Cr0w
January 7th, 2018, 18:24
نه دوست عزیز باید دامنه هات منتقل کنید

تا زمان پایانش میتونه اونجا ابشه یه هقته قبل از انقضا منتقل کنید

منم 12 یورو داشتم اما پس نمیدن
نمیشه دامنه ثبت کرد و نمیشه تمدید کرد
اخوی شما چه شرکتی را به جهت انتقال پیشنهاد میکنید که با ایرانی ها هیچ مشکلی نداشته باشند و بتونیم از ادرس واقعی درش استفاده کنیم ؟
منظور اطلاعات فیک ثبت نکنیم .
مثل نام شرکت و ...

NicCloud
January 7th, 2018, 19:56
اخوی شما چه شرکتی را به جهت انتقال پیشنهاد میکنید که با ایرانی ها هیچ مشکلی نداشته باشند و بتونیم از ادرس واقعی درش استفاده کنیم ؟
منظور اطلاعات فیک ثبت نکنیم .
مثل نام شرکت و ...
من یه شرکت رو سراغ داشتم ادرسش رو فراموش کردم
پیدا کنم براتون ارسال میکنم
اگر شرکتی هم باشه مشکلی نداشته باشه قیمت هاشون بالا هست