ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در زمینه خرید vps

lkmew
December 1st, 2017, 01:20
ما دو تا سایت می خوایم راه اندازی کنیم که سرعت و پایداری اونها برامون خیلی مهمه. برا همین می خوایم رو یه vps اختصاصی راه اندازیش کنیم. یازدیدهای روزانه هر سایت هم احتمالا بیشتر از 1000 تا نخواهد بود.
می خواستم دوستانی که ذستشون تو کاره نقش عواملی که نام می برم رو تو سرعت بارگزاری سایت به ترتیب اولویت شماره گزاری کنند:

محل سرور ایران باشه - هارد NVMe - رم بالا (مثلا دو گیگ) - دیتاسنتر - ابری بودن سرور مجازی - نوع مجازی ساز - پورت اتصال - cpu

لطفا آفر ندین فقط مشاوره می خوام. می خوام ببینم تاثیر هر کدوم از عوامل بالا تو بالا بودن سرعت لود سایت چقدره. اینم می دونم که سرعت سایت به عوامل دیگه ای هم بستگی داره ولی نظور من فقط بخش هاستینگشه.

Aria90
December 1st, 2017, 01:34
درود
همونطور که گفتید عوامل متعددی از جمله بهینه بودن اسکریپت روی سرعت تاثیر داره اما از نظر خودم بخوام فاکتور های رو به ترتیب اولویت بیان کنم:

هارد NVMe
پردازنده اختصاص داده شده
دیتاسنتر
لوکیشن مخاطبین سایت شما/اگر مخاطبین شما ایرانین طبعا سرور ایران میتونه پینگ رو کاهش بده/اگر بین المللی هستند طبعا سرور خارج بهتره اگر تلفیقی بازم سرور خارج بهتره
تعداد سرور مجازی شده روی سرور اختصاصی(هرچه تعداد سرور ها بیشتر باشه طبعا منابع مخصوصا سرعت هارد کمتر و کارایی کمتر میشه) و نوع کاربرد سرورهای مجازی شده روی سرور مورد نظر مثلا به جز شما
یک سرور مجازی هم باشه مخصوص هاستینگ و تعداد زیادی سایت روی اون باشه!
وب سرور استفاده شده و کانفیگ مناسب وب سرور
سیستم کش استفاده شده روی وب سرور
پورت اختصاص داده شده به سرور مجازی شما
رم
///////////////
البته اینو بگم این بحث خیلی مفصله و از ابعاد مختلفی میشه بحث کرد روش همینطور هر شخصی بر اساس نظر خودش هر کدام از فاکتور های بالا رو ترتیب
بندی میکنه و بستگی به روش مدیریت سرور هر شخص داره

a1994n1373
December 1st, 2017, 01:38
با سلام و احترام .

علاوه بر رم / هارد / سی پی یو / کانفیگ حرفه ای رو هم اضافه کنید که تاثیر خیلی چشمگیری داره .

lkmew
December 1st, 2017, 01:43
درود
همونطور که گفتید عوامل متعددی از جمله بهینه بودن اسکریپت روی سرعت تاثیر داره اما از نظر خودم بخوام فاکتور های رو به ترتیب اولویت بیان کنم:

هارد NVMe
پردازنده اختصاص داده شده
دیتاسنتر
لوکیشن مخاطبین سایت شما/اگر مخاطبین شما ایرانین طبعا سرور ایران میتونه پینگ رو کاهش بده/اگر بین المللی هستند طبعا سرور خارج بهتره اگر تلفیقی بازم سرور خارج بهتره
تعداد سرور مجازی شده روی سرور اختصاصی(هرچه تعداد سرور ها بیشتر باشه طبعا منابع مخصوصا سرعت هارد کمتر و کارایی کمتر میشه) و نوع کاربرد سرورهای مجازی شده روی سرور مورد نظر مثلا به جز شما
یک سرور مجازی هم باشه مخصوص هاستینگ و تعداد زیادی سایت روی اون باشه!
وب سرور استفاده شده و کانفیگ مناسب وب سرور
سیستم کش استفاده شده روی وب سرور
پورت اختصاص داده شده به سرور مجازی شما
رم
///////////////
البته اینو بگم این بحث خیلی مفصله و از ابعاد مختلفی میشه بحث کرد روش همینطور هر شخصی بر اساس نظر خودش هر کدام از فاکتور های بالا رو ترتیب
بندی میکنه و بستگی به روش مدیریت سرور هر شخص داره

ممنون از پاسختون دوست عزیز
مخاطبین سایت اکثرا داخل ایران هستند. با این اوصاف بنظر شما بازم هارد NVMe و دیتاسنتر مهمتر از سرور داخلی هست؟
چطور میشه این مواردی که فرمودین رو قبل از خرید تست کرد؟ مثلا تعداد سرور مجازی شده رو سرور اصلی و کاربرد اونهارو؟
از بین دیتاسنترهای خارجی با توصیفاتی که فرمودین سرورهای مجازی کدوم دیتاسنتر رو توصیه می کنید؟

Aria90
December 1st, 2017, 02:03
مخاطبین سایت اکثرا داخل ایران هستند. با این اوصاف بنظر شما بازم هارد NVMe و دیتاسنتر مهمتر از سرور داخلی هست؟
بله هارد NVME بسیار مهمه توی سرعت و تا 4 برابر SSD معمولی از نظر تئوری طرعت بیشتری داره حتی مهمتر از سرور داخلی هست قطعا!!

چطور میشه این مواردی که فرمودین رو قبل از خرید تست کرد؟مثلا تعداد سرور مجازی شده رو سرور اصلی و کاربرد اونهارو؟
اگه بگم نمیشه واقعا و باید به صداقت فروشنده امیدوار بود و اوورسل نکردن سرور دروغ نگفتم
بهترین راهش اعتماد به صداقت فروشنده و سوالات قبل از خرید هست .در مورد کاربرد سرورها خود فروشنده هم ممکنه ندونه.یک مشتری ازش یه سرور مجازی میخره مثلا دانلود /آپلود مداوم هست کارش مدیر سرور نمیتونه دقیقا کاربرد مشتریش رو بفهمه مگه خود مشتری اعلام کنه بهش برای چه منظوری میخواد سرور رو .

از بین دیتاسنترهای خارجی با توصیفاتی که فرمودین سرورهای مجازی کدوم دیتاسنتر رو توصیه می کنید؟
من هتزنر آلمان رو توصیه میکنم چون با توجه به ارائه سرور با هارد های NVME قیمت مناسب تریم داره میده اگرنه میتونید هزینه کنید OVH یا Redstation توصیه من هست ولی گرانتر هستن

lkmew
December 1st, 2017, 09:36
حتی اگه نوع مجازی ساز openvz نباشه و vmware یا kvm باشه بازم نوع استفاده های سایر سرور مجازی های روی سرور اصلی روی کارکرد سرور مجازی ما تاثیر میذارن؟

RoobinaServer
December 1st, 2017, 09:53
حتی اگه نوع مجازی ساز openvz نباشه و vmware یا kvm باشه بازم نوع استفاده های سایر سرور مجازی های روی سرور اصلی روی کارکرد سرور مجازی ما تاثیر میذارن؟

با سلام

فرقی در مجازی ساز ها برای مورد ذکر شده نیست. سرور های مجازی دیگر ممکن هست روی کار شما در شبکه اصلی سرور یا سخت افزار اثر گذار باشند.

به عنوان مثال یک هارد nvme که مشترک زیادی روی آن باشد طبیعتا سرعت آن کمتر از یک هارد ساتای معمولی که فقط یک یا دو مشترک هست خواهد بود.

البته میزان فشار مشترکین نیز بسیار مهم خواهد بود که همه این ها به مدیریت سرور توسط میزبان شما بر میگردد که چه کارهایی انجام بدهند و مانیتورینگ به موقع داشته باشد و بسیاری از کارهای دیگر تا بتواند یک سرویس خوب به شما ارائه نماید.

زیاد حساسیتی روی این نام ها نداشته باشید بیشتر سعی کنید یک میزبان خوب پیدا نمائید و به وی اعتماد نمائید و از خودشان بخواهید سرویسی که مناسب کار شما هست را پیشنهاد دهند.

باتشکر

ParsWebIT
December 1st, 2017, 15:33
اگر سرور اختصاصی نگیرید
پس کیفیت سرویس کاملا به انصاف و حرفه ای بودن میزبان شما ربط داره
حتی اگر کلیه موارد مد نظر شما رو داشته باشه.

هارد دیسک NVMe برای پردازش سریع دیتابیسها و همچنین وب سرور خیلی مهم هست.
رم بستگی به مصرف سایت شما و همچنین موارد دیگه روی vps شماست.
مثلا برای نصب سیستم عامل centos باید رم منطقی داشته باشید همچنین اگر سی پنل نصب کنید
حداقل 1.5 تا 3 گیگ رو باید برای اطمینان از کارکرد صحیح سی پنل کنار در نظر بگیرید (و مانیتور کنید در طی زمان)

پورت اتصال و cpu رو بستگی به فروشنده داره که واقعا اختصاصی رزرو کنه روی مجازی سازش یا خیر. هم روی VMware هم KVM میشه اختصاصی داد به مشتری.

بعد خرید VPS و نصب کنترل پنل می رسید به مرحله اصلی کانفیگ و بهینه سازی و امنیت سرویسهاتون و اگه این رو هم خوب انجام بدین و سرویس دهنده قابلی پیدا کنید تا مدتها خیالتون راحت هست.
برای نصب و کانفیگ کنترل پنل و سرویسها پیشنهاد اکید من این هست که اگر خودتون زیاد وارد نبودید حتما کار رو به یک فرد مطمئن نه هر کسی به جهت قیمت کم بسپرید.
اگر اطلاعاتی از نوع سایتتون بگزارید درباره وب سرور و کنترل پنل میشه بیشتر صحبت کرد.

Farid Saadat
December 1st, 2017, 16:14
سلام،
اگر مشاوره درست میخوایید، پیشنهاد نمیشه برید روی سرور مجازی چون شما هیچوقت نمیتونید هاست حرفه ای رو در سرور مجازی با کانفیگ اسما حرفه ای هاستینگ ها داشته باشید! پیشنهاد من استفاده از هاست اشتراکی از یک برند معتبر هست نه سرور مجازی به دلایل متعدد که از گفتنشون در تاپیک معذورم چون مخالفان زیادی داره :) تصمیم با شماست، پیشنهاد بنده به شما استفاده از هاست حرفه ای هست تا سرور مجازی. جایی که هاست خریدید و راضی بودید بعد ها که لازم بشه خودش براتون سرور مجازی یا اختصاصی تهیه می کنه و با کانفیگ درست تحویلتون میده، دیتا هاتون رو هم خودش انتقال میده.

با احترام.

kool
December 1st, 2017, 16:34
ما دو تا سایت می خوایم راه اندازی کنیم که سرعت و پایداری اونها برامون خیلی مهمه. برا همین می خوایم رو یه vps اختصاصی راه اندازیش کنیم. یازدیدهای روزانه هر سایت هم احتمالا بیشتر از 1000 تا نخواهد بود.
می خواستم دوستانی که ذستشون تو کاره نقش عواملی که نام می برم رو تو سرعت بارگزاری سایت به ترتیب اولویت شماره گزاری کنند:

محل سرور ایران باشه - هارد NVMe - رم بالا (مثلا دو گیگ) - دیتاسنتر - ابری بودن سرور مجازی - نوع مجازی ساز - پورت اتصال - cpu

لطفا آفر ندین فقط مشاوره می خوام. می خوام ببینم تاثیر هر کدوم از عوامل بالا تو بالا بودن سرعت لود سایت چقدره. اینم می دونم که سرعت سایت به عوامل دیگه ای هم بستگی داره ولی نظور من فقط بخش هاستینگشه.

موارد متعددی دخیل هست و باید در تمامی موارد حساس باشید.
مهم تر از همه خود دیتاسنتر مخصوصا اگر ایران باشه باید بسیار تحقیق کنید که پهنای باند و پایداری شبکه اش واقعا در چه حد و وضعیتی می باشد!
بعد نحوه فروش و مدیریت هاستینگ انتخابی هست که اور سل نکنه و هوشمندانه سرویس ارائه بده و همه کاربران رو در نظر بگیره (خود مجازی ساز زیاد مهم نیست چون در نهایت روی همه میشه اورسل کرد!)
نوع هارد و میزان پردازنده و رم هم به نوبه خوب مهم هست.
کانفیگ و بهینه بودن سایت ها هم تاثیر داره.

lkmew
December 2nd, 2017, 10:33
این مشکلاتی که گفتید تو ریسلری هم هست؟

Farid Saadat
December 2nd, 2017, 10:49
این مشکلاتی که گفتید تو ریسلری هم هست؟
سلام،
اگر سوال شما خطاب به بنده بود، باید عرض کنم خیر ولی اصولا مفهوم ریسلر چیز دیگری هست... ریسلر 5-10 گیگابایت اصلا اصولی نیست ( نظر شخصی ) چون ریسلر به معنی نمایندگی فروش هست... دادن نمایندگی هم باید یک سری شرایط داشته باشه که به نظر من حداقل شرط برای این مورد، این هست که کاربری که قصد خرید داره، یک مینیموم دیتایی داشته باشه... وگرنه برای 5 گیگابایت مثلا ریسلر دادن به نظر شخصی من حرفه ای نیست ( نه اینکه مشکلی پیش بیاره، فقط حرفه ای نیست ).
علت اصلی مشکلاتی که بنده گفتم، برمیگرده به پورت سرور + کانفیگ سرور ( پورت سرور مخصوصا سرور هاستینگ در جاهای معتبر 10 گیگابیت هست به جای یک گیگابیت + کانفیگ سرور های جاهای معتبر بسیار حرفه ای تر از سایر هاستینگ ها هست )...

با احترام.

bakuryu
December 4th, 2017, 10:26
بله هارد NVME بسیار مهمه توی سرعت و تا 4 برابر SSD معمولی از نظر تئوری طرعت بیشتری داره حتی مهمتر از سرور داخلی هست قطعا!!

اصلاح باید شود که هارد NVMe تا پنج برابر سرعت SSD را دارد

و جدا از قطعات ، کانفیگ و طراحی و پلاگین های استفاده شده خیلی خیلی مهم هستند قربان