توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گیری در وردپرس
delshad
November 29th, 2017, 10:03
سلام ببخشید من من یه قالب خریدم این قالب بسته نصبی داره میگن وقتی نصب کنم همه مطالب حذف میشه - راهی هست قالبو نصب کنم و مطالب حذف نشه یا بتونم بعدا مطالب رو روی همون قالب بازگدارنی کنم بدون اینکه چیزی حذف بشه
Shiraz_Host
November 29th, 2017, 11:06
سلام ، قکر نمیکنم قالب های وردپرس تغییری توی محتوا ایجاد کنه چون فقط یک پوسته هستن که مربوط به ظاهر وب سایتتون میشن.
farhadhelix
November 30th, 2017, 02:29
سلام ببخشید من من یه قالب خریدم این قالب بسته نصبی داره میگن وقتی نصب کنم همه مطالب حذف میشه - راهی هست قالبو نصب کنم و مطالب حذف نشه یا بتونم بعدا مطالب رو روی همون قالب بازگدارنی کنم بدون اینکه چیزی حذف بشه
حذفی در کار نیست قالب فقط تغییر ظاهر سایت هست نه محتوا
احتمال زیاد مطالب شما داخل تنظیمات پنل روی قالب قبلی ست شدند
قالب جدید رو ست کنید و داخل تنظیمات پنل تشریف ببرید و چک کنید مطالب رو
Reza G
November 30th, 2017, 09:43
سلام. بله اگر به صورت بسته نصبی باشد کلیه محتوای شما پاک خواهد شد چون از نو یک وردپرس نصب میشه براتون به صورت خودکار.
شما میتونید پوشه مربوط به پوسته رو پیدا کنید و فقط همون رو آپلود کنید. در این حالت به صورت دستی باید همه تنظیمات پوسته رو انجام بدید.
راه دیگه ای که دارید اینه که روی آدرس دیگه یا لوکال هاست نصب کنید و از درون ریزی برای انتقال ابزارکها، تنظیمات پوسته و ... به محل دلخواه استفاده کنید.
pardazit.net
November 30th, 2017, 09:54
سلام. بله اگر به صورت بسته نصبی باشد کلیه محتوای شما پاک خواهد شد چون از نو یک وردپرس نصب میشه براتون به صورت خودکار.
شما میتونید پوشه مربوط به پوسته رو پیدا کنید و فقط همون رو آپلود کنید. در این حالت به صورت دستی باید همه تنظیمات پوسته رو انجام بدید.
راه دیگه ای که دارید اینه که روی آدرس دیگه یا لوکال هاست نصب کنید و از درون ریزی برای انتقال ابزارکها، تنظیمات پوسته و ... به محل دلخواه استفاده کنید.
این پاسخ کاملترین پاسخ بود
میتوانید از اطلاعات و محتوا بک آپ یا برون ریزی بگیرید و پس از نصب قالب محتوا را روی قالب درون ریزی کنید
هر دو ممکن هست
Farid Saadat
November 30th, 2017, 10:18
سلام،
دوستان منظور ایشون فکر کنم اینه که قالبشون فایل اسکیوال داره. برای این کار فایل حاوی عکس های پست ها + تیبل های مربوط به پست هارو استخراج کنید و بعد از نصب قالب ایمپورت کنید.
با احترام.
arminkit1
November 30th, 2017, 10:44
میتونید از محتوای اطلاعاتتون برون ریزی وردپرس کنید و فایل xml دریافت کنید و در صورت بروز مشکل مجددا این ها رو به پستهای بعد اضافه کنید.
داشتن یک فول بک آپ برای محتوای رسانه ایتون هم فکر بدی نیست
موفق باشید