PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل و حداکثر تعداد مشتریان قابل پشتیبانی

mohammad2232
November 28th, 2017, 19:37
سلام وقتتون بخیر
لطفا دوستانی که تخصص دارند بفرمایید روی سرور با مشخصات زیر حداقل و حداکثر چند مشتری رو میتونم پشتیبانی کنم ؟
1 gb ram
1 core
storage 30 gb
bandwidth 2 tb
پیشاپیش از وقتتون ممنونم

mshoja
November 28th, 2017, 20:04
سلام وقتتون بخیر
لطفا دوستانی که تخصص دارند بفرمایید روی سرور با مشخصات زیر حداقل و حداکثر چند مشتری رو میتونم پشتیبانی کنم ؟
1 gb ram
1 core
storage 30 gb
bandwidth 2 tb
پیشاپیش از وقتتون ممنونم

سلام
در صورتی که برای هاستینگ و میزبانی سایت میخاهید
دوست عزیز فقط حدود 2 گیگ رم برای کنترل پنل نیاز دارید
برای هارد هم اگر بخاید centos نصب کنید حدود 80 گیگ لازمه برای پارتیشن ها و سی پنل
تعداد مشتریان هم نمیشه دقیق گفت و عدد دقیقی وجود نداره چون بستگی به برنامه نویسی سایت و بازدید کنندگان داره

a1994n1373
November 28th, 2017, 20:10
سلام وقتتون بخیر
1 gb ram
1 core
storage 30 gb
bandwidth 2 tb
پیشاپیش از وقتتون ممنونم

سلام دوست عزیز .
مورد استفاده چی هست ؟

mohammad2232
November 28th, 2017, 21:41
ممنونم از دو دوست گرامی
با این پیش فرض که نیازی به نصب نرم افزاری نداشته باشم و فقط بخوام سایتهای مشتریانم رو مدیریت کنم به نحوی که اونها دسترسی هاست ندارند و فقط از وبسایت استفاده میکنند
در کلود سروری که با مشخصات فوق دارم
میخوام بدونم شرکت های هاستینگ که هاست های اشتراکی واگذار میکنند یک هاست با این مشخصات که عرض کردم رو با چند نفر به اشتراک میگذارند ؟با فرض هر مشتری حداکثر 500 مگ فضا
با تشکر

vpgroup
November 28th, 2017, 21:45
ممنونم از دو دوست گرامی
با این پیش فرض که نیازی به نصب نرم افزاری نداشته باشم و فقط بخوام سایتهای مشتریانم رو مدیریت کنم به نحوی که اونها دسترسی هاست ندارند و فقط از وبسایت استفاده میکنند
در کلود سروری که با مشخصات فوق دارم
میخوام بدونم شرکت های هاستینگ که هاست های اشتراکی واگذار میکنند یک هاست با این مشخصات که عرض کردم رو با چند نفر به اشتراک میگذارند ؟با فرض هر مشتری حداکثر 500 مگ فضا
با تشکر

با سلام و احترام

بله همین طور که دوست عزیز فرموند ابتدا باید سایت ها + بازدید ها و منابع موردنیاز آن ها بررسی شود تا بتوانیم ذکر کنیم ولی در این رابطه مطمئنا با چنین سروری کم خواهید اورد و کرش منابع خواهید داشت

حداقل منابعی برای سرور که یک فایرفال هم نصب شود 2 الی 4 گیگ میباشد. از این مبحث خارج شویم سرور مدیریت هم نیاز دارید.

موفق باشید

mohammad2232
November 28th, 2017, 21:55
ممنونم از جوابتون
ولی در هاست های اشتراکی بالاخره یک پیش فرضی وجود دارد درسته؟

Farid Saadat
November 28th, 2017, 21:58
ممنونم از جوابتون
سلام،
خیر.

با احترام.

mshoja
November 28th, 2017, 22:33
ممنونم از جوابتون

دوست عزیز دقیقا هدف شما چیست ؟
میزبانی سایت ؟ یا صرفا برای اطلاع و یادگیری؟
اگر برای میزبانی هست که سعی کنید دانش فنی خودتون رو افزایش بدید و با نمایندگی های هاست کار کنید متوجه خیلی از مسائل می شوید

fadak
November 29th, 2017, 08:28
سلام وقتتون بخیر
1 gb ram
1 core
storage 30 gb
bandwidth 2 tb
پیشاپیش از وقتتون ممنونمسلام
دوست عزیز تعداد بازدید کننده ها رو نمیشه صرفا با منابع مشخص کرد
(هر چند منابعی که گفتید نسبتا پایین هست و نمیشه انتظار بالایی از ان داشت)
از طرفی هم تعداد بازدید به بهینه بودن کد ها - کش کردن یا نکردن صفحات - کانفیگ بودن وب سرویس و نوع آن و خیلی موارد دیگه بستگی داره
شما اگر میخواهید کار میزبانی انجام بدید باید روی کانفیگ سرور کار کنید (هر چند منابع اعلام شده برای شروع میزبانی هم کم هست)

bakuryu
November 29th, 2017, 09:46
ببینید به پروسس سرورتون مربوط هست ،
در واقع وقتی یوزر میاد براتون ، بخشی از منابع صرف این موضوع میشه

بخشی دیگه مربوط به ساختار کلی سایتتون ، پلاگین ها و ... هست

بفرمایید سایت مربوطه دقیقا چی هست تا راهنمایی های بیشتری انجام شود

365web.online
November 29th, 2017, 17:18
من برای اولین بار حدود شش سال پیش برای میزبانی حدود 10 سایت از یه وی پی اس استفاده کردم با رم دو گیگ . دایرکت ادمین نصب کردم و ...
تقریبا روزی یکی دو بار لود سرور میرفت بالای 100

شاید این یه معیاری به دستتون بده

AfranetServer
November 30th, 2017, 11:54
سلام وقتتون بخیر
1 gb ram
1 core
storage 30 gb
bandwidth 2 tb
پیشاپیش از وقتتون ممنونم

با سلام و عرض احترام خدمت شما

این منابعی که شما فرمودید اصلا بدرد فعالیت های هاستینگ نمیخورد
اگر میخواید مجموعه هاستینگ راه اندازی کنید باید منابع سرورتون رو ارتقا دهید.

موفق باشید