PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ

TheFive
November 27th, 2017, 18:30
سلام
بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
بدترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
بهترین قطعا منظور خدمات, کیفیت سخت افزار, کیفیت پورت و نداشتن مشکل با کشور ایران هست و قیمت گزینه اخر توی این رده بندی قرار دارد
ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشون رو در اختیار بنده بزارند
+
سرعت بارگذاری سایت ها روی هارد های sata - sas -ssd و ssd nvme قطعا متفاوت هست ولی ایا این تفاوت به قدری هست که کاربر نهایی این تفاوت رو احساس کنه یا خیر

bakuryu
November 27th, 2017, 19:08
رد استیشن انگلستان و او وی اچ فرانسه ، هتزنر بترتیب بهترین انتخاب ها هستند ، باتوجه به کیفیت سرور ها و پشتیبانیشون
بله هارد تاثیر زیادی در این مورد دارد

Farid Saadat
November 27th, 2017, 21:03
سلام،
خوب ها از نظر من: redstation, leaseweb, zare, ovh, softlayer
نامناسب ها: hetzner, icecolo و بسیاری دیگر که تا فردا صبح میشه نام برد!
از نظر نداشتن مشکل با ایران، از همه بهتر redstation و zare. بعد از این ها hetzner.
تفاوت بین ساتا و ساس شاید خیلی حس نشه اگر سرور اختصاصی خرید کنید. هم چنین ssd و ssd nvme هم برای کاربر نهایی اگر روی سرور اختصاصی میزبانی کنید چندان مشهود نخواهد بود. همه این موارد برای سرور اختصاصی هستن. سرور مجازی ۱۰۰‎٪ بستگی به سرویس دهنده شما داره که چقدر سرور مجازی روی سرور فروخته باشن.

با احترام.

2JZ
November 27th, 2017, 21:36
سلام،
خوب ها از نظر من: redstation, leaseweb, zare, ovh, softlayer
نامناسب ها: hetzner, icecolo و بسیاری دیگر که تا فردا صبح میشه نام برد!
از نظر نداشتن مشکل با ایران، از همه بهتر redstation و zare. بعد از این ها hetzner.
تفاوت بین ساتا و ساس شاید خیلی حس نشه اگر سرور اختصاصی خرید کنید. هم چنین ssd و ssd nvme هم برای کاربر نهایی اگر روی سرور اختصاصی میزبانی کنید چندان مشهود نخواهد بود. همه این موارد برای سرور اختصاصی هستن. سرور مجازی ۱۰۰‎٪ بستگی به سرویس دهنده شما داره که چقدر سرور مجازی روی سرور فروخته باشن.

با احترام.

دلیلتون برای اینکه هتزنر نا مناسب هست چیه ؟
صرفا نظر شخصی ؟

شرکت های معتبر خیلی زیادی تو ایران هستند که سرویس پایدار و مطمئنی ار همین دیتابیسنتر برای میزبانی سرورهای هاست اشتراک استفاده می کنند و تقریبا همه هم بازخورد مثبتی دارند.

farhadhelix
November 27th, 2017, 21:46
برای هاستینگ hetzner و برای هاست دانلود Ovh

Farid Saadat
November 28th, 2017, 00:25
صرفا نظر شخصی ؟

شرکت های معتبر خیلی زیادی تو ایران هستند که سرویس پایدار و مطمئنی ار همین دیتابیسنتر برای میزبانی سرورهای هاست اشتراک استفاده می کنند و تقریبا همه هم بازخورد مثبتی دارند.
سلام،
کیفیت سخت افزار پایین، پورت آناستیبل اصلی ترین دلایل.
بله نظر شخصی هست و البته نظر شخصی کاملا در این تاپیک نرماله.
شرکت های معتبر رو میتونم بپرسم؟ لطفا شرکتی نام ببرید که تخصص در هاست داره، نمونه طلاهاست که تخصص دامین داره نمونه خوبی نخواهد بود. سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
کلا دلیل برای رد کردن هتزنر زیاد هست اما چون ۹۹‎٪ هاستینگ های ایرانی از این دیتاسنتر سرویس میدن، ترجیح میدم بیشتر باز نکنم بحث رو چون مطمئنا همه دشمن من خواهند شد. اما مطمئنا کاربری که یک سرویس خوب و یک سرویس هتزنر رو تجربه کنه متوجه تفاوت میشه.
هتزنر از نظر بنده حقیر فقط یک پوینت مثبت داره اون هم قیمت مناسب هست.

با احترام.

k-h
November 28th, 2017, 00:47
سلام،
شرکت های معتبر رو میتونم بپرسم؟ لطفا شرکتی نام ببرید که تخصص در هاست داره، نمونه طلاهاست که تخصص دامین داره نمونه خوبی نخواهد بود. سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
کلا دلیل برای رد کردن هتزنر زیاد هست اما چون ۹۹‎٪ هاستینگ های ایرانی از این دیتاسنتر سرویس میدن، ترجیح میدم بیشتر باز نکنم بحث رو چون مطمئنا همه دشمن من خواهند شد. اما مطمئنا کاربری که یک سرویس خوب و یک سرویس هتزنر رو تجربه کنه متوجه تفاوت میشه.

با احترام.

درود
بانظر شما کاملا موافقم .
البته دیتا سنتر های هلند فکر کنم فراموش شد در این لیستتون.

در کل میشه گفت دیتاسنتر هایی که با شرکت های قوی پرووایدر کار میکنند و سخت افزار خوبی استفاده میکنند مناسب هستند.

a1994n1373
November 28th, 2017, 00:51
سلام . از هتزنر سرویس داریم و از همه چیشون راضی هستیم . دلیل خاصی داره که از هتزنر ناراضی هستین و اونو در آخر قرار دادین ؟

TheFive
November 28th, 2017, 10:37
نظر سایر دوستان چیه؟

k-h
November 28th, 2017, 11:01
سلام . از هتزنر سرویس داریم و از همه چیشون راضی هستیم . دلیل خاصی داره که از هتزنر ناراضی هستین و اونو در آخر قرار دادین ؟

با دیتا سنتر خوب کار کنید دلیلشو کاملا متوجه میشید.
البته هزینه بیشتری باید پرداخت کنید.
هتزنر نسبت به قیمتش خوبه فقط

negarnovin
November 28th, 2017, 11:15
به نظر بنده hetzner - redstation - ovh

365web.online
November 28th, 2017, 11:46
به نظر من داستان هتزنر به اون شوری که بعضی دوستان میگن نیست ولی در هر حال قطعا به لیزوب و او وی اچ نمی رسه

shetabanhost
November 28th, 2017, 12:01
سلام،

با احترام.
سلام

دوست گرامی اینکه برخی شرکت ها با هتزنر کار نمی کنند دلیل نمیشه شمایی که چند سال پیش یک سرور مارکتی هتزنر تهیه کردید و ازش راضی نبودید الآن هم این دیتاسنتر رو تخریب کنید
همین الآن با هزینه ستاپ هتزنر اگر یک سرور ستاپ دار تهیه کنید و با سروری که از دیتاسنتری که شما نمایندگیش رو دارید تست بزنید متوجه میشید که با توجه به تفاوت قیمتی زیادی که دارند کیفیت چندان پایین نیست و حتی ممکن هست بهتر هم باشد !

صحبت از پورت کردید، اما قطعا زمانی تست داشتید که هتزنر گارانتی 1 گیگابیت نداشته !
اخیرا در گروه تلگرامی مشاهده می کردیم که دوستان با شخص شما در رابطه با پورت سرویسی که از شما تهیه شده بود بحث می کردند و جالب هست که شما در اینجا پورت هتزنر رو تخریب می کنید .

mhiizadi
November 28th, 2017, 12:03
سلام
بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
بدترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
بهترین قطعا منظور خدمات, کیفیت سخت افزار, کیفیت پورت و نداشتن مشکل با کشور ایران هست و قیمت گزینه اخر توی این رده بندی قرار دارد
ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشون رو در اختیار بنده بزارند
+
سرعت بارگذاری سایت ها روی هارد های sata - sas -ssd و ssd nvme قطعا متفاوت هست ولی ایا این تفاوت به قدری هست که کاربر نهایی این تفاوت رو احساس کنه یا خیر

لیز وب هلند گزینه بسیار مناسبی است .

nevergotme
November 28th, 2017, 13:06
پورت آناستیبل

انصافا من اینو قبول ندارم ، تا الان هر سروری گرفتم خداییش نشده حتی یه بار سرعتم مثلا 124 مگ بشه 120 شما شاید قدیما خاطره بد داشته باشید ولی انصافا الان خیلی خوبه پورت شون.

ColdWorld
November 28th, 2017, 14:04
از نظر من بهترین ها به ترتیب زیر هستند:

Leaseweb (کیفیت قطعات عالی و پورت بی نظیر)
OVH (کیفیت عالی قطعات + فایروال سخت افزاری)
Redstation (کیفیت عالی قطعات + قیمت بالا)
Hetzner (قیمت مناسب و قطعات و شبکه با کیفیت.بعضی ها بی دلیل اغراق میکنن سرورهای استوک و نوی هتزنر کیفیتشون خیلی بالاست)

iraniam2000
November 28th, 2017, 15:16
سلام،
.

سلام
الان پی سی ورلد که بزرگ ترین انجمن ایرانی را داره و روی هتزنر میزبانی میشه سایت کوچک هست ؟
فقط خواستم نمونه خدمت شما ارائه کنم و البته مدتها نت افراز که کلی سایت پربازدید را روی پلن الماس دو خودش میزبانی میکرد از هتزنر استفاده میکرد و دلیل کوچش به ovh هم نه کیفیت که مشکلات قضایی بود
راستی یعنی تز نظر شما کیفیت دیتاسنترهای ایرانی از هتزنر بهتر هست ؟ چون مطابق گفته شما اکثر سایت های بزرگ ایرانی در خود ایران میزبانی میشن و با منطق شما پس چون سایت های بزرگ ایرانی در مثلا آسیاتک هستند پس کیفیت آسیاتک از تمام دیتاسنترهای دنیا بهتر هست

Farid Saadat
November 28th, 2017, 15:59
سلام،
در پاسخ به تمامی دوستان، بنده وقت توجیح شما رو ندارم. از هتزنر استفاده کنید و انشالله موفق و پیروز باشید. من وظیفه خودم دونستم چیزی که باید رو به استارتر اعلام کنم! حالا شما میخوایید بگید نه؟ نظرتون محترم هست حداقل برای شخص بنده. گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
در مورد دیتاسنتر های ایرانی که فرمودن یکی از دوستان، در جواب فقط میتونم بگم عدم اطلاعات ایشون کاملا مشهود هست :) سایت های ایرانی که از سرور ایران استفاده می کنند برای کیفیت بالاست؟ :) لابد هست ما خبر نداریم ولی تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از سرور ایران صرفا برای پینگ تایم کم و در نتیجه سرعت بالاتر ( برای کاربران ایرانی ) هست نه کیفیت :) سایت های بزرگی که میزبانی شون بر روی سرور های خارج هست کاملا مشخصه.
در مورد انجمن نام برده شده، اگر به دنبال استثنا ها هستید بنده طبق معمول بحث رو خاتمه میدم.
بنده هم خدمت همه اساتید ارجمند عرض ادب دارم، همونطور که گفتم همه دوستان جبهه گیری خواهند کرد درحالیکه نظر فقط شخصی هست و هدف من راهنمایی استارتر هست.

در انتها تعدادی از نظرات کاربران خارجی درباره این دیتاسنتر بزرگ و با کیفیت:
https://hostadvice.com/hosting-company/hetzner-online-reviews/
http://www.whtop.com/review/hetzner.de

فکر میکنم کفایت کنه. لینک دوم از همه جالب تره چون ملیت نظر دهنده ها مشخصه :) تنها نظرات مثبت درباره این دیتاسنتر از کشور های ایران و آلمان و یک کشور دیگر بود که تب رو بستم فراموش کردم نامش رو :) باز هم شاید من اشتباه می کنم اما سعیم اینه که همیشه مستند صحبت کنم نه صرفا بگم من خریدم مشکلی نداشتم :) به هر حال امیدوارم همه دوستان پیروز باشند و همیشه این دیتاسنتر براتون رضایت بخش باشه.

ضمنا یکی از دوستان فرمودن کسی با ما مشکل پورت داشته، عرض کنم خدمتتون شما سعی کنید از یک کتاب فقط یک جمله رو برداشت نکنید. در نهایت هم مشخص شد که مشکل از سمت چه کسی بوده در همون گروه و همه مشاهده کردند. سعی کنید همه چیز رو کامل بخونید.

بنده زین پس پاسخی در این تاپیک ارسال نخواهم کرد چون فقط باعث بحث بیهوده و گرفتن وقت می شود. هر کسی با نظر بنده مخالفه بنده احترام به نظر ایشون خواهم گذاشت و میگم با حرف همین دوست مخالف پیش بروید استارتر عزیز.

با احترام.

iraniam2000
November 28th, 2017, 16:26
سلام،
در پاسخ به تمامی دوستان، بنده وقت توجیح شما رو ندارم. از هتزنر استفاده کنید و انشالله موفق و پیروز باشید. من وظیفه خودم دونستم چیزی که باید رو به استارتر اعلام کنم! حالا شما میخوایید بگید نه؟ نظرتون محترم هست حداقل برای شخص بنده. گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
در مورد دیتاسنتر های ایرانی که فرمودن یکی از دوستان، در جواب فقط میتونم بگم عدم اطلاعات ایشون کاملا مشهود هست :) سایت های ایرانی که از سرور ایران استفاده می کنند برای کیفیت بالاست؟ :) لابد هست ما خبر نداریم ولی تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از سرور ایران صرفا برای پینگ تایم کم و در نتیجه سرعت بالاتر ( برای کاربران ایرانی ) هست نه کیفیت :) سایت های بزرگی که میزبانی شون بر روی سرور های خارج هست کاملا مشخصه.
در مورد انجمن نام برده شده، اگر به دنبال استثنا ها هستید بنده طبق معمول بحث رو خاتمه میدم.
بنده هم خدمت همه اساتید ارجمند عرض ادب دارم، همونطور که گفتم همه دوستان جبهه گیری خواهند کرد درحالیکه نظر فقط شخصی هست و هدف من راهنمایی استارتر هست.

در انتها تعدادی از نظرات کاربران خارجی درباره این دیتاسنتر بزرگ و با کیفیت:
https://hostadvice.com/hosting-company/hetzner-online-reviews/
http://www.whtop.com/review/hetzner.de

فکر میکنم کفایت کنه. لینک دوم از همه جالب تره چون ملیت نظر دهنده ها مشخصه :) تنها نظرات مثبت درباره این دیتاسنتر از کشور های ایران و آلمان و یک کشور دیگر بود که تب رو بستم فراموش کردم نامش رو :) باز هم شاید من اشتباه می کنم اما سعیم اینه که همیشه مستند صحبت کنم نه صرفا بگم من خریدم مشکلی نداشتم :) به هر حال امیدوارم همه دوستان پیروز باشند و همیشه این دیتاسنتر براتون رضایت بخش باشه.

ضمنا یکی از دوستان فرمودن کسی با ما مشکل پورت داشته، عرض کنم خدمتتون شما سعی کنید از یک کتاب فقط یک جمله رو برداشت نکنید. در نهایت هم مشخص شد که مشکل از سمت چه کسی بوده در همون گروه و همه مشاهده کردند. سعی کنید همه چیز رو کامل بخونید.

بنده زین پس پاسخی در این تاپیک ارسال نخواهم کرد چون فقط باعث بحث بیهوده و گرفتن وقت می شود. هر کسی با نظر بنده مخالفه بنده احترام به نظر ایشون خواهم گذاشت و میگم با حرف همین دوست مخالف پیش بروید استارتر عزیز.

با احترام.

نه دوست عزیز بنده اطلاع دارم برای چی استفاده میکنند ولی دلیل عدم کیفیت را شما استفاده سایت های بزرگ ایرانی از سرورهای ایران اعلام کردید و جالبه که بدانید استثنا کم نیست چون زمانی که میهن دانلود رتبه 20 ایران را در آلکسا داشت از هتزنر استفاده میکرد و بعد به همان دلیل که شما گفتید به سرورهای ایرانی و البته اسپانسری آسیاتک منتقل شد و حالا چون روی هتزنر نیست شما میگید این دیتاسنتر میزبان سایت های بزرگ نیست !
حالا شما ندیدید دلیل نبودن نیست
منطق های شما در پاسخ به استارتر

سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
خوب حالا که دیدید با وجود اطلاعات زیاد شما ، خدا را شکر هست و مطمئنا هم سایت های معتبر و با ارزش هستند ، گفتید ندید من هم نمونه آوردم و میتونم دهها نمونه دیگه هم بیارم
راستی دو سایتی که قرار دادید هم جالب بود
کاش نظرات در مورد ovh که شما تو پست خودتان بهتر دانستید را هم قرار میدادید تا درصدهای مخالف را با هتزنر مقایسه میکردن
https://hostadvice.com/hosting-company/ovh-com-reviews/

لااقل در مورد هتزنر بیش از نیمی از شرکت کنندگان نظر مثبت داشتن ولی در مورد ovh جالب بود که بیش از نیمی از افراد ناراضی بودن
از نظر امتیاز هم هتزنر 7.2 بود ولی ovh فقط 4.1 امتیاز گرفته
یا دلیل منطقی بیارید یا مثل همان جمله آخر بگید نظر من هست و تمام

من یک خواهش دارم و اون اینکه شما از ندیده ها نگید و بفرمایید کدام سایت بزرگ که روی هتزنر بوده از بین رفته ؟
سایت بزرگ منظورم هست نه سایت داغون که مدیرش رفته سرور مجازی خریده که فروشنده 20 تا سرور مجازی روی سرور مارکتی بالا آورده را نام ببرید

shetabanhost
November 28th, 2017, 16:47
نه دوست عزیز بنده اطلاع دارم برای چی استفاده میکنند ولی دلیل عدم کیفیت را شما استفاده سایت های بزرگ ایرانی از سرورهای ایران اعلام کردید و جالبه که بدانید استثنا کم نیست چون زمانی که میهن دانلود رتبه 20 ایران را در آلکسا داشت از هتزنر استفاده میکرد و بعد به همان دلیل که شما گفتید به سرورهای ایرانی و البته اسپانسری آسیاتک منتقل شد
حالا شما ندیدید دلیل نبودن نیست
منطق های شما در پاسخ به استارتر

خوب حالا که دیدید با وجود اطلاعات زیاد شما ، خدا را شکر هست و مطمئنا هم سایت های معتبر و با ارزش هستند ، گفتید ندید من هم نمونه آوردم و میتونم دهها نمونه دیگه هم بیارم
راستی دو سایتی که قرار دادید هم جالب بود
کاش نظرات در مورد ovh که شما تو پست خودتان بهتر دانستید را هم قرار میدادید تا درصدهای مخالف را با هتزنر مقایسه میکردن
https://hostadvice.com/hosting-company/ovh-com-reviews/

لااقل در مورد هتزنر بیش از نیمی از شرکت کنندگان نظر مثبت داشتن ولی در مورد ovh جالب بود که بیش از نیمی از افراد ناراضی بودن
از نظر امتیاز هم هتزنر 7.2 بود ولی ovh فقط 4.1 امتیاز گرفته
یا دلیل منطقی بیارید یا مثل همان جمله آخر بگید نظر من هست و تمام
ایشون گفتند هتزنر پورت خوبی نداره، و ادعا دارند صحبتشون با مدرک هست، اما بنده مدرکی در این رابطه مشاهده نمی کنم و همانطور که گفتم بله شاید زمانی که هتزنر پورت 1 گیگابیت گارانتی نمیکرده ایشون خرید کردن و رضایت نداشتد
دوست و همکار عزیز ما هدفمون این نیست که نشون بدیم هتزنری که ما ازش سرویس میدیم خوبه و رداستیشن و ... دیتاسنتر های بدی هستن اما ما حق رو ناحق نمی کنیم عزیز، و دلایل غیر منطقی برای انتخاب یک دیتاسنتر نداریم ( اگر منطق انتخاب اینگونه باشد که چون سایت های بزرگ ایران از یک دیتاسنتر سرویس نمیگیرند همه باید بگن که لیزوب کیفیتی نداره، درصورتی که برعکسش رو مشاهده می کنید. )
از استارتر تاپیک بابت پاسخ هایی که شاید در تصمیم گیریشون کمکی بهشون نمی کنه عذرخواهی می کنم.
موفق و پیروز باشید .

k-h
November 28th, 2017, 21:08
من هتزنر تا الان یک سرور هم برای خودم نگرفتم برای مشتری گرفتم اما واسه خودم اصلا.
من به نظرم دیتا سنتر هتزنر هزینه هاشون یک مقدار ببره بالاتر ببینم این همه تعریفی که الان میکنند باز هم میکنند از این دیتاسنتر !؟!

دوستان اگر هزینه ها 30 درصد افزایش بده این دیتا سنتر آیا حاضرید تمدید کنید سرور هاتون ؟

M.Abooali
November 29th, 2017, 13:57
داشتن یا نداشتن رضایت و مشکل با یک دیتاسنتر حتی برای متخصص ترین همکاران اصلا مبنا درستی برای قضاوت دیتاسنترها نیست مگر این موضوع فراگیر باشد (در قالب نمره به بخش پشتیبانی یا ساختار) .

پیرو یک پروژه ای که داریم چند سالی هست که 5 کلاس مختلف برای دیتانستر ها قائل شدیم در مجموعه خودمان. این کلاس بندی بر مبنا فاکتورهای مشخصی هست که در صورت تمایل دوستان قابل تشریح هست. البته معمولا افراد حوصله مطالعه مباحث خیلی علمی و مفصل را ندارند.

اما همین قدر بس که فهرست زیر بر اساس رضایت شخصی یا مشتری نیست و یک فهرست با الگو مشخص و رگولار شده است. من فقط دیتاهای نام برده شده در این تاپیک رو نمره می دم چون قرار نیست ماحصل زحمات را اینجا یکهو عرضه کنم.

RedStation >> B

LeaseWeb>> C
Hetzner >> C

OVH >> D
Zare >> D

SoftLayer >> C هر چند جزو اروپایی ها حسابش نمی کنیم.
icecolo >> ? اصلا تحلیلش نکردیم.

در مجموع حرفه ای ترین دیتاسنتر اروپا رداستیشن هست. هرچند اقدامات اشتباه برخی همکاران در داخل کشور در خصوص این دیتاسنتر، باعث سقوط نمره اش از A به B در لیست ما شد. عملا باعث ما ایرانی ها خوب بلدیم هر نظمی را خراب کنیم. شاید تنها دیتانستر خارج از آمریکا که کلاس A بود در گذشته همین رداستیشن بود. اما به هر حال با استقبال کم نظیر هموطنان و اقدامات یک سری فروشندگان که اینجا اصلا موضوع صحبت ما نیست این دیتاسنتر هم تو برخی فاکتورها افتاد اشت که ماحصلش سقوط به کلاس B در لیست ما شد.

البته شما باید موضوع کاری و بودجه را بسنجید همواره، شاید شما قرار نیست از حرفه ای ترین برای هر منظوری استفاده کنید. برای هاستینگ من آخرین پیشنهادم رداستیشن هست.

به نظر شخصی من کلا راه اندازی هاستینگ کار اشتباهی هست مگر واقعا مسلط به دانش فنی باشید. دانش فنی که یک مدیر هاست احتیاج داره هم بعد فنی هم بعد اقتصادی منظور هست.

اگر هم برای سایت پر بازدید و خاص هست، باز هم برید سراغ افراد متخصص و هاست مدیریت شده / هاست حرفه ای / هاست پربازدید یا هر نامی که روش میزارن اما منظور این هست که یک تیم متخصص پشت کار مدیریت هاست شما قرار بگیرد نه خودتان بخواهید از الف تا نون را برید جلو.

AfranetServer
November 29th, 2017, 21:39
درود

بهترین دیتاسنتر ها از نظر من: Hetzner - Restation - OVH
قطعا کاربر سرعت و کیفیت را با هارد SSD احساس میکند

موفق باشید

deltamusic
November 30th, 2017, 01:23
صرفا نظر شخصی ؟

همین که خیلی شرکت ها هتزنرن مشخصه ک هاستینگ نامناسبیه(.تمام افرادی هم که سمت این دیتاسنترن به دلیل ارزان بودن نسبت به مابقی دیتاسنترهاس
خیلی هاهم که سودشون تو این دیتاسنتره و کله سرویساشون از این دیتاسنتره بایدم متوجه حرف صحیح نشن!