توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا تلگرام فی لتر خواهد شد؟
به گزارش زومیت، امیر خوراکیان با احتمال بسته شدن برخی از پیامرسانها، اعلام کرد که حمایت از پیام رسانهای داخلی و تبیین آثار استفاده از برخی پیامرسانها در حوزههای مختلف اولویت است.خوراکیان در حاشیه نشست خبری نخستین جشنواره رسانههای دیجیتال بسیج گفت: آنچه که در شرایط فعلی مهم است فراتر از بسته بودن یا باز بودن تمام و کمال پیام رسانها است و آنچه که اهمیت بیشتری دارد تبیین ابعاد حضور در پیام رسانهای گوناگون است.خوراکیان افزود: «مردم باید از پیام رسانهایی که استفاده میکنند، اطمینان داشته باشند که در هر عرصهای صلاحیت استفاده درست از آن پیام رسان وجود داشته باشد.»بر اساس گزارش معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی، با این توضیح ممکن است یک پیام رسان برای ارتباطات در حوزه خاصی مناسب باشد، اما برای فعالیتهای اقتصادی سالم مناسب نباشد.پوی همچنین اعلام کرد که در نتیجه صرف نظر از بسته بودن یا باز بودن برخی از پیام رسانها اینکه از هر پیام رسان در چه حوزهای میتوانیم استفاده کنیم نیازمند فرهنگ سازی است.خوراکیان گفت: «بهطور طبیعی تصمیمگیری در حوزه کلان کشور هم متناسب با این صلاحیتها به شمار میرود، ممکن است این سیاست گذاری اتفاق بیفتد که در برخی از حوزهها در پیام رسان امکان استفاده فراهم باشد و در برخی از حوزه فراهم نباشد.»وی افزود: حمایت از پیام رسانهای داخلی اهمیت زیادی دارد به طوری که مردم بتوانند با حضور در این پیام رسانها در چارچوب ضوابط استفاده درستی را داشته باشند.البته در این گزارش به پیامرسان خاصی اشاره نشده، اما از مدتها پیش بیشتر تمرکز مسئولان ذیربط روی تلگرام بوده است. حالا مشخص نیست که فردا چه اتفاقی خواهد افتاد. آیا تلگرام هم در لیست پیامرسانهایی قرار میگیرد که فردا بسته خواند شد یا خیر.
منبع :آیا تلگرام ***** خواهد شد؟ (http://www.alef.ir/news/3960906060.html)
سیدرضا بازیار
November 27th, 2017, 17:32
خیر:-b
شاید اینستاگرام یا واتس اپ بشه اما تلگرام رو بعید میدونم
AhrimanSefid
November 27th, 2017, 17:46
سلام
با صحبتهای انجام شده بدون شک ... خواهد شد و از الان هم جای گزین هم مشخص شده است.
شروط دولت در این مذاکره که با شرکت "wispi " انجام شده است، انتقال 50 درصد از داده ها و سرور آن به داخل کشور، ایجاد تماس تلفنی رایگان، تعهد برای دادن اشراف صد در صدی به ارگان های دولتی برای رصد فعالان، ادمین کانال ها و گروهای تشکیل شده در این نرم افزار و دسترسی های نامحدود به چت های افراد تاثیر گذار در این فضا بوده است.
دولت برای اثبات حسننیت خود، 80میلیارد تومان به عنوان پیش پرداخت به شرکت سازنده این نرم افزار پرداخت کرده و با توجه به مبلغ قرار داد، می توان از آن به عنوان تصمیم جدی دولت در این زمینه یاد کرد.
https://t.me/MyAsriran/54231
- - - Updated - - -
سلام
با صحبتهای انجام شده بدون شک ... خواهد شد و از الان هم جای گزین هم مشخص شده است.
شروط دولت در این مذاکره که با شرکت "wispi " انجام شده است، انتقال 50 درصد از داده ها و سرور آن به داخل کشور، ایجاد تماس تلفنی رایگان، تعهد برای دادن اشراف صد در صدی به ارگان های دولتی برای رصد فعالان، ادمین کانال ها و گروهای تشکیل شده در این نرم افزار و دسترسی های نامحدود به چت های افراد تاثیر گذار در این فضا بوده است.
🔹 دولت برای اثبات حسننیت خود، 80میلیارد تومان به عنوان پیش پرداخت به شرکت سازنده این نرم افزار پرداخت کرده و با توجه به مبلغ قرار داد، می توان از آن به عنوان تصمیم جدی دولت در این زمینه یاد کرد.
https://t.me/MyAsriran/54231
viasky
November 27th, 2017, 18:06
متاسفانه ببنید ما چقدر عقب هستیم که دغدغه سران کشور میشه مثل ***** کردن یا نکردن تلگرام
armincity
November 28th, 2017, 02:25
امیدوارم بشه چون اومدن یه برنامه جدید خیلی خوبه (البته برنامه خارجی نه سروش )
saeed1988m
November 28th, 2017, 02:38
امیدوارم بشه چون اومدن یه برنامه جدید خیلی خوبه (البته برنامه خارجی نه سروش )
شما در جریان هستید چه گردش مالی ایجاد کرده و چقدر شغل ایجاد شده و خیلی ها درآمدشون همین تلگرام هست و نون زن و بچشون رو درمیارن
صرفا بخاطر یک کانال آم.د نی.وز دارن خشک و تر رو با هم میسوزنن همیشه همین بوده متاسفانه و به جای اینکه اصولی و ریشه ای به فکر باشن با اجبار زور و ... حرف رو میخوان به کرسی بنشونن
واقعا جای تاسف داره و باز به این حرف میرسیم از ماست که بر ماست
biiztak
November 28th, 2017, 02:43
چه فایده ای داره ***** کردن . مگه مسنجرای قبلی ***** شدن چه تغییری کرد که با ***** شدن تلگرام بخواد تغییر کنه !
saeed1988m
November 28th, 2017, 02:45
متاسفانه ببنید ما چقدر عقب هستیم که دغدغه سران کشور میشه مثل ***** کردن یا نکردن تلگرام
دغدغه مهمی پیش آمده نمیدونم در جریان کانال آم.د.نی.وز هستید یا خیر
مشکل اینها پو.رن اینا نیست چون خود تلگرام هم مخالف اینها هست مشکل از این کانال فوق هست که با دیدنش کاملا به دلنگرانی عالی جنابان پی خواهید برد
Reza G
November 28th, 2017, 08:38
شما در جریان هستید چه گردش مالی ایجاد کرده و چقدر شغل ایجاد شده و خیلی ها درآمدشون همین تلگرام هست و نون زن و بچشون رو درمیارن
اخوی خب ممکنه عده ای هم از راه ***ی و انواع خلافها نون زن و بچه شون رو در بیارن. دلیل نمیشه چون دارن نون در میارن، بهشون اجازه داده بشه.
شما در جریان هستید همین تلگرام چقدر زندگیها رو خراب کرده؟
چقدر شایعه در جامعه نشر داده؟
چقدر باعث کاهش سرانه مطالعه در جامعه شده؟
کلی آدم هست که الان مرجع استنادشون کانالهای تلگرام هست. این خودش یه نوع انحطاطه
به جای این کارها باید یه فکر اصولی بشه که فرهنگ استفاده از پیام رسانها در جامعه رواج داده بشه. یکی از راه حلهاش به نظر من آموزش صحیح و غیر مغرضانه خانواده هاست.
این همه جامعه شناس و انسان شناس تو این مملکت داریم. باید از پتانسیل ها و علم اینا استفاده شه که ببینیم کجای راهو داریم اشتباه میریم.
هر چیزی که وارد ایران شد، متاسفانه فرهنگش همراهش نیومد. ماهواره، تلفن همراه، اینترنت، پیام رسان، شبکه اجتماعی و ...
armin.rf
November 28th, 2017, 08:45
دلیل اصلی به گفته خودشون کانالی بنام آمد نیوز هستش که 850 هزار عضو داره
انشالله که ***** نمیشه چون بعد از *****ی واقعا مسخره بازی میشه ... هر کی رو از تو یه مسنجر باید پیدا کنی :-&
365web.online
November 28th, 2017, 10:33
الان تمام نهادهای دولتی هم دارن از تلگرام استفاده میکنن. به نظر من به زودی تمام اینها منتقل خواهد شد به یه اپ دیگه و بعد فی.لتر خواهند کرد. اصل فی.لتر قطعیه زمانش نه
saeed1988m
November 28th, 2017, 11:53
اخوی خب ممکنه عده ای هم از راه ***ی و انواع خلافها نون زن و بچه شون رو در بیارن. دلیل نمیشه چون دارن نون در میارن، بهشون اجازه داده بشه.
به جای این کارها باید یه فکر اصولی بشه که فرهنگ استفاده از پیام رسانها در جامعه رواج داده بشه. یکی از راه حلهاش به نظر من آموزش صحیح و غیر مغرضانه خانواده هاست.
این همه جامعه شناس و انسان شناس تو این مملکت داریم. باید از پتانسیل ها و علم اینا استفاده شه که ببینیم کجای راهو داریم اشتباه میریم.
هر چیزی که وارد ایران شد، متاسفانه فرهنگش همراهش نیومد. ماهواره، تلفن همراه، اینترنت، پیام رسان، شبکه اجتماعی و ...
دوست من هر صنعتی ممکنه جنبه منفی داشته باشه و ممکن هست در اون تخلفاتی صورت بگیره
به نظر شما چرا تلگرام شده منبع همه مواردی که در بالا اشاره کردید ؟ (عدم صداقت)
چرا زندگی ها ممکنه خراب بشه؟ (فرهنگش رو نداریم مشکل پیام رسان نیست)
چرا سرانه مطالعه کم هست؟(درگیری و مشغله زیاد کسی که صبح تا شب فکر پرداخت قسط و بدهی و ... هست به نظرتون میرسه به مطالعه حتی فکر کنه که اینم از برکات عالی جنابان هست طی این سالها)
چرا شده منبع شایعه؟ (عدم صداقت مشکل پیام رسان نیست - فرهنگ سازی)
در پایان به عنوان یک دوست میگم خدمت شما ورود و حذف یک پیام رسان همگی از قبل در دستور کار بوده ما از خیلی چیز ها بی اطلاعیم...
مشکل این مدیران دلسوز دی: پور.ن ، انحطاط خانواده و خیلی چیزهای دیگه که شماره اشاره کردید و اشاره نکردید نیست دوست من مشکل همان بود که دربالا عرض کردم ولاغیر
nevergotme
November 28th, 2017, 13:15
نمونه تفکر یه ادم پیر و 100 ساله پیش
بنده خدا بنظرت توی فیسبوک یا توییتر یا هر مسنجر غربی دیگه ینی خداییش این چیزایی که تو گفتی اتفاق نیفتاده ؟ ینی اونا هم باید تا این اتفاقات افتاد بیان درشو تخته کنن ؟ متاسفم واقعا.
OMIDTU5
November 28th, 2017, 15:46
تلگرام خیلی وقته قابلیت P r o x y اضافه کرده و فی لترشکن داخلی خودشو داره هیچ راه حلی برای مسدود کردن تلگرام وجود نداره
در ضمن برخلاف دیگر App ها که کاربرانشون گلوبال هست و هیچ کاری در برابر ف ی لترینگ ایران نکردن اکثر کاربران تلگرام ایرانی هستن و این App هم دلش نمیخواد کاربرانش رو از دست بده . خیلی راحت یه سرور V P N فعال میکنه و یه اپدیت میده که در اون اپدیت بصورت پیشفرض از V P N استفاده شده باشه . به همین سادگی
iraniam2000
November 28th, 2017, 16:02
سلام
دوستان این بحث ها از زمانی شدت گرفت که تو اخبار غیر رسمی از اعلام دستور وحید حقانیان برای فی/لتر تلگرام اخباری منتشر شد وگرنه با بحث های زیادی که تو تلگرام راجع به جاسوسی دختر یکی از سران قوه قضاییه منتشر شده مدتهاست قوه قضاییه دنبال فیل/تر تلگرام هست ( صحت این اخبار هم جای بحث داره و معلوم نیست درست هستند یا نه ؟)
اما خوب تلگرام مال برادران کمونیست روس هست و تو ایران کمونیست ها حالا چه چینی ، چه روسی و چه کره شمالی باشند امنیت کامل دارند و هر کاری اونها بخوان نباید نه براش آورده بشه وگرنه داداش پونین ما را نمیبخشه اونوقت یهو دیدید دیگه تو طبس هم طوفان نشد
اما در مورد اینکه تلگرام باعث مشکلات اخلاقی و خلاف شده و باید فیل/تر بشه ، خوب دوستانی که این عقیده را دارند پس باید به بسته شدن کل نت هم راضی باشند چون کلی سایت کلاه/بردار و د/زد و غیراخلاقی هست و هر روز هم دامنه عوض میکنند و کلی فیل/ترشکن که راحت میشه اونها که دامنه عوض نمیکنند هم در دسترس باشند .... پس کلا نت را تعطیل کنید
تو این مملکت همه فکر خودشان هستند ، فروشنده هاست میگه وجود تلگرام باعث کسادی و کم شدن فروش هاست شده ، مدیر کانال تلگرامی هم به وجود این همه سایت و خبرگزاری معترض هست و ....
هر کسی بنا به منافع خودش عقاید خودش را داره و عقیده ها وابسته به منافع افراد هستند
نمیتونیم بیایم بگیم کلیدسازها را جمع کنید چون ممکنه فردا دز/دها از اونها یاد بگیرند قفل خانه ما را باز کنند
اخبار و اطلاع رسانی تو تمام دنیا وجود داره و الان هم تعداد زیادی از افراد جامع که بیکار هستند با اندک سرمایه خود روی همین تلگرام کمی روزی برای خودشان جور کردن ، کلی هزینه و وقت برای کانال یا ربات خودشان گذاشتن و چون فلان مسئول امنیت شغلی خودش را در خطر دیده اومده گفته فیل/تر کنید چون بودن تلگرام و اطلاع رسانی هیچ سودی به دهها حساب ایشان که تو مجلس هم نماینده ها به اون معترض بودن نداره ولی در نبودش هم خودش هم دخترش هم داداش های دالتونش (https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%AF% D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%88%D9%86) راحت تر میتونند به کار خودشان ادامه بدن ولی اون بدبختی که با هزار مکافات یک ربات تو تلگرام داده درست کردن چی ؟
nevergotme
November 28th, 2017, 16:22
تلگرام خیلی وقته قابلیت P r o x y اضافه کرده و فی لترشکن داخلی خودشو داره هیچ راه حلی برای مسدود کردن تلگرام وجود نداره
در ضمن برخلاف دیگر App ها که کاربرانشون گلوبال هست و هیچ کاری در برابر ف ی لترینگ ایران نکردن اکثر کاربران تلگرام ایرانی هستن و این App هم دلش نمیخواد کاربرانش رو از دست بده . خیلی راحت یه سرور V P N فعال میکنه و یه اپدیت میده که در اون اپدیت بصورت پیشفرض از V P N استفاده شده باشه . به همین سادگی
این قابلیت پـروکسی که میگین تو نسخه اندروید فقط ؟ من چیزی رو نسخه دسکتاپ ندیدم.
کاری با دولت مردان و .... ندارم چون رسما تعطیل هستن و هنوز انقدی نشدن که بشه درموردشون نظر داد چون بیسواد تشریف دارن
وقتی دانش ها کم میشه فقط از یک نظر و یک بعد نظر میدن
شاید بسته بودن یا باز بودن یک پیام رسان مخالف ها و موافقان زیادی داشته باشه ولی خوب هست برخی روشنفکران گرامی بدانند
دلیل مسدود شدن برخی پیامرسان ها در کشورهای اروپایی / اسیایی و آمریکایی چیست؟
اونا از همه نظر که ازادن دیگه چرا؟
نکنه اونا هم عقب مانده هستن؟ نکنه اوناهم تفکر 100 ساله پیش رو دارن؟ نکنه اونا هم مثل ما آخوند دارن حرام و حلال کنن؟
نه اینجوری که میفرمایید نیست منافع ملی خیلی مهمه - امریکا رسما داره سیاست های درهای بسته رو اجرا میکنه
ببنید یکم بد نیست افکار شخصی خودتون رو دور بریزین تا جامعه رو بتونید از این شرایط بدبخت مدعی تمدن وروشنفکر پاک و ترتمیز کرد و اصل کار رو داشت
متاسفانه همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن بخاطر همین سران کشور یک مشت ادم هستن که امروز حرف میزنن فردا یا میگن کی یا اصلا زیر بار نمیرن که کاری کنن
دلیلش اینکه ملت رو سما خر حساب میکنن
ایران کلا از 7 دولت ازاده و متاسفانه فکر ملتشم همینطور شده
پیشرفت با داشتن دانش واقعی خواهد بود
هرچیزی اصول داره و باید طبق اصول جلو رفت نباید فقط خوبی های دنیا رو دید باید بدی هاشم دید و مشکلات بعدشم دید
زمانی که ملت نمیخوان فرهنگ داشته باشن باید از فشار و زور و محدودیت استفاده کرد
فساد اخلاقی در تلگرام و ..... داره بیداد میکنه نمیشه اینارو ندید
ولی خب از نظر فنی و محتوا واقعا جادار به خوب بودنش اعتراف کرد
اما بهتره بیشتر برخی دوستان فکر کنن ایران رو خود ما یا پیشرفتش میکنیم یا عقب مانده میکنیم
قاجار حکومت کرد چون ملت نادان و ترسو وجود داشت و باید نگران روزی باشید که اینده گان مارو از قاجاریها بدتر بدانند :)
iraniam2000
November 28th, 2017, 17:04
درود و احترام
دلیل مسدود شدن برخی پیامرسان ها در چین / امریکا/ روسیه / کشورهای اروپایی چیست؟
لطفا پیام رسانی که تو آمریکا مسدود شده را نام ببرید تا ببینم اصلا هست ؟ و اگر هست چرا مسدود شده ؟
.
.
احتراما و جسارتا با عرض پوزش باید بگم اگر یکبار دیگه پست خودتان را مطالعه کنید حتما به این جمله خودتان بیشتر ایمان میارید
متاسفانه همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن بخاطر همین سران کشور یک مشت ادم هستن که امروز حرف میزنن فردا یا میگن کی یا اصلا زیر بار نمیرن که کاری کنن
host-net
November 28th, 2017, 17:41
لطفا پیام رسانی که تو آمریکا مسدود شده را نام ببرید تا ببینم اصلا هست ؟ و اگر هست چرا مسدود شده ؟
.
.
درود
متاسفانه اصلاحیه اخر درست نبود
بنده قصدم ایالات متحده نبود
و بابت این موضوع عذرخواهی میکنم اطلاعات غلط ارسال شد
ولی در اینده در دستور کار کنگره این موارد میره برای ف یلن ر برخی موارد
احتراما و جسارتا با عرض پوزش باید بگم اگر یکبار دیگه پست خودتان را مطالعه کنید حتما به این جمله خودتان بیشتر ایمان میارید
بنده تاجایی که صحبت کردم انتقادی صحبت کردم و بر اینکه مخالف و موافق بودن خوبه ولی درستش صحبت شد
و اکثر جملات کاملا منطقی هست مگر اینکه بخواین از نوع دیگه برداشت کنید
حتما صحبت تخصصی کردم که شما یک مورد رو پر رنگ کردین این رو خدمتت شما بگم که حرف منطقی با حرف هایی که مخالف ها و موافق های احساسی داره خیلی فرق داره و نه تخصص لازم داره نه چیزی
منطق چیز دیگه هست
از اینکه اشتباه تایپی رو هم گوش زد کردین و باعث اطلاع رسانی اشتباه نشد سپاس
iraniam2000
November 28th, 2017, 17:49
.
.
درود
متاسفانه اصلاحیه اخر درست نبود
بنده قصدم ایالات متحده نبود
و بابت این موضوع عذرخواهی میکنم اطلاعات غلط ارسال شد
ولی در اینده در دستور کار کنگره این موارد میره برای ف یلن ر برخی موارد
پس در کشور آمریکا وجود نداره دیگه ؟ اگر در کشورهای بزرگ اروپایی مانند آلمان ، فرانسه ، اسپانیا ، انگلستان ، ایتالیا ، هلند و ... هم مورد مسدود شده میشناسید اسم ببرید
اینکه دیگه ونزوبلا و .... که جهان سوم تر از ما هستند را آمریکا بدانیم بی انصافی هست ، همین الان کره شمالی و جنوبی دوتاشون هم کره هستند ولی این کجا و اون کجا ؟
در کشورهای پیشرفته و آزاد من مورد مسدود شده نشنیدم ولی اگر هم باشه باید دید چرا بستن ؟ آیا اونجا هم مثل ایران به دلیل انتشار خبر رسوایی فساد اخلاقی و مالی فلان مسئول بوده یا نه چیز دیگه ؟
مورد دوم هم مزاح بود و صد البته طنز که مثلا خود شما که تو کار اینترنت و برنامه نویسی هستید راجع به روانشناختی اجتماعی صحبت میکنید پس فلان جامعه شناس هم حق داره راجع به تخصص شما نظر بده و دقیقا همانی میشه که گفتید
همه ایرانیان توی همه چیز متخصص هستن ....
taranoome
November 28th, 2017, 17:57
با سلام
تا اونجایی که من خبر دارم دارن به قول خودشون سیستم بومی طراحی میکنند و تا تکمیل سیستم بومی تلگرام هست ولی زمانی که سیستمشون حاضر بشه و تبلیغات گسترده ای که انجام بدن میگن تلگرام برای همیشه بسته میشه فقط هم تلگرام نیست خیلی از پیام رسانها
اینا کافیه بدونند مردم دارن از یک چیزی رایگان استفاده میکنند درجا ترتیبش رو میدن و میگن حمایت داخلی
واقعاً نمیدونم چی بگم
host-net
November 28th, 2017, 18:27
پس در کشور آمریکا وجود نداره دیگه ؟ اگر در کشورهای بزرگ اروپایی مانند آلمان ، فرانسه ، اسپانیا ، انگلستان ، ایتالیا ، هلند و ... هم مورد مسدود شده میشناسید اسم ببرید
اینکه دیگه ونزوبلا و .... که جهان سوم تر از ما هستند را آمریکا بدانیم بی انصافی هست ، همین الان کره شمالی و جنوبی دوتاشون هم کره هستند ولی این کجا و اون کجا ؟
در کشورهای پیشرفته و آزاد من مورد مسدود شده نشنیدم ولی اگر هم باشه باید دید چرا بستن ؟ آیا اونجا هم مثل ایران به دلیل انتشار خبر رسوایی فساد اخلاقی و مالی فلان مسئول بوده یا نه چیز دیگه ؟
مورد دوم هم مزاح بود و صد البته طنز که مثلا خود شما که تو کار اینترنت و برنامه نویسی هستید راجع به روانشناختی اجتماعی صحبت میکنید پس فلان جامعه شناس هم حق داره راجع به تخصص شما نظر بده و دقیقا همانی میشه که گفتید
چین / روسیه / فرانسه / انگلیس حتما یک سرچ با زمبان خارجی داشته باشید نه ایرانی
فساد در تمامی کشورها هست
زمان انتخابات امریکا هیلاری کلینتون و ترامپ از فساد های گفتن که خیلی از دوستان زیر بار نمیرفتن
اینکه کسی باور نکنه فساد در ایران هست هم مال ادم های ساده لوح هست پس فقط نمیشه برای انتشار این اخبار باشه بستن یک پیام رسان
بومی سازی و تسلط بر مردم یک گزینه بعدی هست وووووو
یک سوال هم دارم از شما دلیل ازاد بودن پیام رسان ها در اکثر کشورها چی بوده؟ یک دلیل منطقی بگید
در مورد مزاح شماو طنز عرض کنم من اصلا تخصصی صحبت نکردم با دیدن و ارتباط با دیگران و خقیقت روز صحبت میکنم چون من یک جا نیستم
بزرگ شدن کشوری مثل امریکا رو حتما مطالعه بکنید و حتما مطالعه بفرمایید کسی که اپل رو برای امریکا اورد کی بود;)
iraniam2000
November 28th, 2017, 18:37
چین / روسیه / فرانسه / انگلیس حتما یک سرچ با زمبان خارجی داشته باشید نه ایرانی
فساد در تمامی کشورها هست
زمان انتخابات امریکا هیلاری کلینتون و ترامپ از فساد های گفتن که خیلی از دوستان زیر بار نمیرفتن
اینکه کسی باور نکنه فساد در ایران هست هم مال ادم های ساده لوح هست پس فقط نمیشه برای انتشار این اخبار باشه بستن یک پیام رسان
بومی سازی و تسلط بر مردم یک گزینه بعدی هست وووووو
یک سوال هم دارم از شما دلیل ازاد بودن پیام رسان ها در اکثر کشورها چی بوده؟ یک دلیل منطقی بگید
در مورد مزاح شماو طنز عرض کنم من اصلا تخصصی صحبت نکردم با دیدن و ارتباط با دیگران و خقیقت روز صحبت میکنم چون من یک جا نیستم
بزرگ شدن کشوری مثل امریکا رو حتما مطالعه بکنید و حتما مطالعه بفرمایید کسی که اپل رو برای امریکا اورد کی بود;)
چرا لقمه را دور سر میچخونی برادر ؟ شما جستجو کن اسم اون پیام رسان را تو فرانسه و انگلیس بگو !
چین و روسیه را بیخیال چون کمونیستی هستند و تنها مجبور شدن کمی آزادی بدن وگرنه همانی هستند که بودن و دلیل نزدیکی به حکومت ایران هم همین هست
در مورد فساد تو تمام دنیا بحثی نیست و واقعیت هست ولی مردم آمریکا میتونند چهار سال دیگه ترامپ را کنار بزارند و فساد اخلاقی ایشان را هم شخصی میدانند و تا جایی که میدانم ترامپ فساد اقتصادی و مالی و رانت نداشته ، ساده بگم 68 حساب نداره که سود پول ملت توش انباشته بشه ! چهار سال بعد هم نخوانش میزارنش کنار نه اینکه نود و بوقی سال هر کاری هم بکنه تو راس امور بمانه و خدای نکرده حرفش بشه وحی ...
هر وقت خواستن میزارنش کنار و اگر درست کار کرد میمانه
ترامپ میره تو عربستان و کویت و امارات 1000 میلیارد دلار در مجموع قرارداد میبنده و رفاه مردمش بیشتر میشه ما هم تو کشورمان پول نفت و گاز را یک عده ژن برتری اختلاص و ***ی میکنند و مابقی هم خرج جنگ تو یمن ، سوریه ، لبنان ، فلسطین ، میانمار و ... میشه اونوقت زمانی که کانکس برای مردم کرمانشاه نیست و مردم تو سرما ماندن ، هلال احمق ایران اعلام میکنه ما بودجه برای کمک به مردم کرمانشاه نداریم ولی فرداش خبر میزارن میلیاردها به ابوکمال سوریه کمک شده
http://parstoday.com/fa/iran-i106005
با منطق و دلیل حرف بزنید وگرنه روی هوا بگید فلان جا و فلان جا هم همین هست فقط یک آدم ساده میتونه باور کنه
host-net
November 28th, 2017, 18:54
چرا لقمه را دور سر میچخونی برادر ؟ شما جستجو کن اسم اون پیام رسان را تو فرانسه و انگلیس بگو !
چین و روسیه را بیخیال چون کمونیستی هستند و تنها مجبور شدن کمی آزادی بدن وگرنه همانی هستند که بودن و دلیل نزدیکی به حکومت ایران هم همین هست
در مورد فساد تو تمام دنیا بحثی نیست و واقعیت هست ولی مردم آمریکا میتونند چهار سال دیگه ترامپ را کنار بزارند و فساد اخلاقی ایشان را هم شخصی میدانند و تا جایی که میدانم ترامپ فساد اقتصادی و مالی و رانت نداشته ، ساده بگم 68 حساب نداره که سود پول ملت توش انباشته بشه ! چهار سال بعد هم نخوانش میزارنش کنار نه اینکه نود و بوقی سال هر کاری هم بکنه تو راس امور بمانه و خدای نکرده حرفش بشه وحی ...
هر وقت خواستن میزارنش کنار و اگر درست کار کرد میمانه
ترامپ میره تو عربستان و کویت و امارات 1000 میلیارد دلار در مجموع قرارداد میبنده و رفاه مردمش بیشتر میشه ما هم تو کشورمان پول نفت و گاز را یک عده ژن برتری اختلاص و ***ی میکنند و مابقی هم خرج جنگ تو یمن ، سوریه ، لبنان ، فلسطین ، میانمار و ... میشه اونوقت زمانی که کانکس برای مردم کرمانشاه نیست و مردم تو سرما ماندن ، هلال احمق ایران اعلام میکنه ما بودجه برای کمک به مردم کرمانشاه نداریم ولی فرداش خبر میزارن میلیاردها به ابوکمال سوریه کمک شده
http://parstoday.com/fa/iran-i106005
با منطق و دلیل حرف بزنید وگرنه روی هوا بگید فلان جا و فلان جا هم همین هست فقط یک آدم ساده میتونه باور کنه
شما از جهان اولی صحبت کردید از چین و روسیه جهان اول صحبت کردیم
انگلیس رو حتما بخونید فرانسه روهم بخونید میخوام سطح تحقیقتون بالا بره چون قصد ندارین سرچ کنید:d
وات ساپ رو برید برسی کنید(:|
به نظرم بحث با شما به جایی نمیرسه
دلیلش هم اینکه بدون هیچ تحقیقی حمایت های ایران از کشورهای گفته شده بیان کردین
بهتون پیشنهاد میدم بیشتر مطالعه بفرماید
و از بعد شخصی خودتون نگاه نکنید چون قبلا گفتم من یک جا نیستم بیرونم هم سر میزنم و با خیلی ها در ارتباط هستم
یک موردم هم اضافه کنم
لطفا در مورد قوانین نظام هم یک مطالعه بفرمایید
دولت موظف به یاری ملت هستن
و نیرو های مسلح باید از کشور حفاظت کنه
دولت تدبیر و امید وظیفه داشت حمایت کنه چرا نکرد؟
کی بود که ملت رو نجات داد؟
چشماتون رو بستین یا قصد تگاه ندارید
انکار کمک های ایران نیمشم ولی دولت ها وظیفه دارن داخل ایران رو بسازن نه نیروهای مسلح
موفق باشید
nima72
November 28th, 2017, 19:07
من کاری به بحث هعای این تاپیک ندارم ولی خواستم بگم واتش آپ تو انگلیس ***** نیست و تنها نخست وزیر انگلیس طرحی را می خواست بده که طبق اون سازمان های امنیتی اگر نتونند اطلاعات را شنود کنند بعد حوادث تروریستی مانند پاریس این پیام رسانها محدود شده و در حقیقت نه برای آزادی بیان که برای جلوگیری از حملات تروریستی بود
ضمنا تصویب هم نشد و اونجا اینجوری نیست که هر کی اون بالا باشه هر کاری خواست بکنه
به گزارش گاردین، دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد برنامهای در دست دارد تا قانونی برای بلوکه کردن اپلیکیشنهایی که پیامهای رد و بدل شده را رمزگذاری میکنند تصویب کرده و به اجرا بگذارد. اگر این تصمیم عملی شود، سرویسهایی مانند واتس اپ، آی مسیج، تلگرام و غیره مجبور خواهند شد برای زنده ماندن در انگلستان، تغییراتی اساسی را در سیستمهای خود اعمال کنند. قانون مورد نظر به دولت اجازه خواهد داد تا هر سرویسی که پیامهایش را رمزگذاری میکند، مورد هدف قرار داده و بلوکه کند. رسانههای غربی نوشتهاند که پس از وقوع حملات اخیر در پاریس، کامرون در مورد استفاده گروههای تروریستی و افراد مجرم از این اپلیکیشنها نگران است و میخواهد بستری را فراهم کند که دولت در اینگونه موارد بتواند پیامها را به راحتی کنترل و شنود کند. به نظر میرسد بسیاری از سرویسهای پیامرسان مایل به برداشتن رمزگذاری از روی پیامهای رد و بدل شده نیستند و در صورت تصویب چنین قانونی توسط دولت کامرون، خدمات خود را در انگلیس تعطیل خواهند کرد (درست مثل Lavabit که سرویس ایمیل رمزگذاری شده به کاربران ارائه میداد و پس از مخالفت دولت، تعطیل شد).
رسانههای منتقد این اقدام کامرون چون TheNextWeb نوشتند که این موضوع برای انگلیسیها مهم است که بدون ترس از شنود و دیده شدن پیامهای متنی و صوتیشان در بستر اپلیکیشنها، بتوانند از نرمافزارهای انتخابی خود استفاده کنند. کامرون میتواند ادعا کند که این پلتفرمها موجب استفاده گروههای خرابکار میشود، اما این استثناء است و نه یک قاعده. آزادی اطلاعات و امنیت شخصی نباید به بهانه وجود استثناء قربانی شود. اپلیکیشنهای چت غیر متمرکز مانند واتس اپ به کاربران اجازه میدهند تا بدون ترس از شنود شدن و بصورت گمنام و پنهان به مکاتبه بپردازند، موضوعی که به معترضان هنگ کنگی در سامان دادن اعتراضشان ضد دولت کمک کرد. اما اگر شرایطی که کامرون میخواهد رخ دهد، اوضاع مثل تظاهرات اشغال وال استریت در آمریکا خواهد شد. بعد از سرکوب این تظاهرات افشا گشت که آژانسهای امنیتی آمریکا چون NSA و FBI با شنود مکالمات و مکاتبات معترضان توانستهاند به سرکوب و مقابله با آنان بپردازند.
Reza G
November 28th, 2017, 19:14
دوست من هر صنعتی ممکنه جنبه منفی داشته باشه و ممکن هست در اون تخلفاتی صورت بگیره
به نظر شما چرا تلگرام شده منبع همه مواردی که در بالا اشاره کردید ؟ (عدم صداقت)
چرا زندگی ها ممکنه خراب بشه؟ (فرهنگش رو نداریم مشکل پیام رسان نیست)
چرا سرانه مطالعه کم هست؟(درگیری و مشغله زیاد کسی که صبح تا شب فکر پرداخت قسط و بدهی و ... هست به نظرتون میرسه به مطالعه حتی فکر کنه که اینم از برکات عالی جنابان هست طی این سالها)
چرا شده منبع شایعه؟ (عدم صداقت مشکل پیام رسان نیست - فرهنگ سازی)
در پایان به عنوان یک دوست میگم خدمت شما ورود و حذف یک پیام رسان همگی از قبل در دستور کار بوده ما از خیلی چیز ها بی اطلاعیم...
مشکل این مدیران دلسوز دی: پور.ن ، انحطاط خانواده و خیلی چیزهای دیگه که شماره اشاره کردید و اشاره نکردید نیست دوست من مشکل همان بود که دربالا عرض کردم ولاغیر
عرض بنده هم همین هست که ما فرهنگ استفاده از این امور (اینترنت، پیام رسان، شبکه اجتماعی، میکروبلاگ و ...) رو نداریم.
البته بنده و امثال بنده در جایگاهی نیستیم که بخوایم ریشه های این مشکل رو واکاوی کنیم. ما هم در حد فهم محدود خودمون یه چیزی میگیم که ممکنه اصلاً علمی نباشه.
نمونه تفکر یه ادم پیر و 100 ساله پیش
بنده خدا بنظرت توی فیسبوک یا توییتر یا هر مسنجر غربی دیگه ینی خداییش این چیزایی که تو گفتی اتفاق نیفتاده ؟ ینی اونا هم باید تا این اتفاقات افتاد بیان درشو تخته کنن ؟ متاسفم واقعا.
دوست عزیز شما که شکر خدا امروزی و متجدد و جوان هستید، لطفا در خاطر داشته باشید که وقتی یه نفر حرف میزنه همه حرفشو بخونید و جواب بدید. نه اونجایی که جوابی براش دارید.
اونجا چنین اتفاقی نیفتاده چون مشکل بند دوم حرفهای من یعنی بی فرهنگی رو نداشتند. منم نگفتم راهش تخته کردن هست.
لطفا قبل از تاختن و برچسب زدن به بقیه، یه خرده با دقت و تعمق بیشتر، نظر بدید.
navid2zp
November 28th, 2017, 19:15
درود و احترام
زمانی که ملت نمیخوان فرهنگ داشته باشن باید از فشار و زور و محدودیت استفاده کرد
فساد اخلاقی در تلگرام و ..... داره بیداد میکنه نمیشه اینارو ندید
خیر جناب، محدودیت اعمال نمیشه
آموزش داده میشه، اطلاع رسانی درست انجام میشه و ...
همه ملت ها هم می خوان فرهنگ داشته باشن. مگه میشه کسی نخواد با فرهنگ باشه؟
فساد اخلاقی و خیلی از مشکلات تلگرام به دلیل ضعف عملکرد حکومت در آموزش و فرهنگ سازی هست که خود همین مورد هم از سایر قوانین نامناسب که اکثر اون ها ایجاد محدودیت هستند نشات گرفته
بعد شما باز دم از محدودیت می زنید؟
هیچ کجای دنیا که شما میگید هیچ اپی محدود نیست مگر این که اپ به صورت مستقیم در حال فعالیت در خلاف جهت قوانین کلی کشور باشه از جمله کپی رایت و ...
محدود شدن سرویس های مختلف به دلیل استفاده نامناسب کاربران فقط و فقط در ایران رخ میده (که البته بماند که برای حکومت فقط این مورد بهانه هست وگرنه مورد اصلی چیز دیگه ای هست)
و شک نکنید باز هم این محدودیت در کشور ما وجود خواهد داشت تا زمانی که شما و افراد مشابه شما اعتقاد به محدود سازی حتی در شرایط کنونی تلگرام و حتی بدتر از این رو دارند.
نکته جالب هم این هست که شما توی متنتون از ادعای متخصص بودن همه ایرانی ها مینالید و بعد در انجمنی که افراد فعال از متخصصین در زمینه های مختلف ای تی هستند چنین راه کار غیر تخصصی و تاریخ مصرف گذشته ای ارائه میدید ...
host-net
November 28th, 2017, 19:33
خیر جناب، محدودیت اعمال نمیشه
آموزش داده میشه، اطلاع رسانی درست انجام میشه و ...
همه ملت ها هم می خوان فرهنگ داشته باشن. مگه میشه کسی نخواد با فرهنگ باشه؟
فساد اخلاقی و خیلی از مشکلات تلگرام به دلیل ضعف عملکرد حکومت در آموزش و فرهنگ سازی هست که خود همین مورد هم از سایر قوانین نامناسب که اکثر اون ها ایجاد محدودیت هستند شکل گرفته
بعد شما باز دم از محدودیت می زنید؟
هیچ کجای دنیا که شما میگید هیچ اپی محدود نیست مگر این که اپ به صورت مستقیم در حال فعالیت در خلاف جهت قوانین کلی کشور هست از جمله کپی رایت و ...
محدود شدن سرویس های مختلف به دلیل استفاده نامناسب کاربران فقط و فقط در ایران رخ میده (که البته بماند که برای حکومت فقط این مورد بهانه هست وگرنه مورد اصلی چیز دیگه ای هست)
و شک نکنید باز هم این محدودیت در کشور ما وجود خواهد داشت تا زمانی که شما و افراد مشابه شما اعتقاد به محدود سازی حتی در شرایط کنونی تلگرام و حتی بدتر از این رو دارند.
نکته جالب هم این هست که شما توی متنتون از ادعای متخصص بودن همه ایرانی ها مینالید و بعد در انجمنی که افراد فعال از متخصصین در زمینه های مختلف ای تی هستند چنین راه کار غیر تخصصی و تاریخ مصرف گذشته ای ارائه میدید ...
بله کشور ایران قصد نداره فرهنگ داشته باشه به واضح مشخصه قصد نداره
بنده نگفتم از نظر من باید محدود بشه بلکه دولت مجبور میشه و بالا هم گفتم موافق به بستن چیزی نیستم
کشوری که بچه 3 سالش دستش تبلت میاد ایا قصد داره فرهنگ سازی کنه؟ مگر دولت باید خانواده هارو تربیت کنه؟ مگر دولت باید بیاد بگه عزیزم جونم درست زندگی کنید؟
مگر دولت خودش درست میشه؟
دولت رو همین ملت میسازن
البته تلگرام به گفته بزرگان مملکت کارهای جاسوسی هم میکنه البته اینو اونا میگن من ندیدم
خب چیزی که به قول اقایون جاسوسی میکنه لازم به بستنش نیست؟
من برخالف افکار شما معتقدم باید کشور ایران با کمک به جون هاش و نخبه ها کشور رو بکوبه از نوع با تکنولوژی روز جهان که هیچ تکنولوژی ایرانی حرفه ای بیاد بالا
مگر کشورهای دیگه جز برده داری از ایرانیان چیزی بیشتر دارن؟ ایرانیان هستن که توی دانشگاه های بزرگ درس میدن طراحی های ماشین میکنن تو ناسا جا خوش کردن
چراشو باید برسی کرد
همش یا میندازین تقصیر اخوندا یا نیرو های مسلح
فقط موندم دولت رو یا افریدن اینجوری یا از سقف افتاده خب خود همین مردم بودن که حمایت های نابجا میکنن
توی ایران یه ماشین بدون سوخت فسیلی اوردن دولت تدبیرو امید گفت نابودش کن :105: مگر دولت روشنفکرا نبود این؟
خانواده ها وقتی اصالتشون فراموش بشه به سمت دیگه میرن و توی ایران همین اتفاق رخ داده
اگر قراره ایران اباد بشه باید ملتش بخوان نه مسئولین
مسئولین که هر 4 سال یک بار میان جیب پر میکنن
بازم میگم ملت نمیخوان نه دولت
چون وقتی ملت چیزی رو هدف بگیرن کسی نیست بگه امسال اکی میکنم فردا بگه نه کی کو کجا
ملت وقتی حرف همو دست نمیشنون و افکار خودشون رو وسیله و حمله قرار میدن و بدون تحقیق و خوندن صحبت های دیگرون حمله میکنن انتظاری بیش از این نخواهد بود
در مورد جمله اخرتون هم باز هم برید صحبت های منو بخونید فکر نمیکنم جایی حمله نادرست کرده باشم
navid2zp
November 28th, 2017, 20:02
بله کشور ایران قصد نداره فرهنگ داشته باشه به واضح مشخصه قصد نداره
بنده نگفتم از نظر من باید محدود بشه بلکه دولت مجبور میشه و بالا هم گفتم موافق به بستن چیزی نیستم
کشوری که بچه 3 سالش دستش تبلت میاد ایا قصد داره فرهنگ سازی کنه؟ مگر دولت باید خانواده هارو تربیت کنه؟ مگر دولت باید بیاد بگه عزیزم جونم درست زندگی کنید؟
مگر دولت خودش درست میشه؟
دولت رو همین ملت میسازن
البته تلگرام به گفته بزرگان مملکت کارهای جاسوسی هم میکنه البته اینو اونا میگن من ندیدم
خب چیزی که به قول اقایون جاسوسی میکنه لازم به بستنش نیست؟
من برخالف افکار شما معتقدم باید کشور ایران با کمک به جون هاش و نخبه ها کشور رو بکوبه از نوع با تکنولوژی روز جهان که هیچ تکنولوژی ایرانی حرفه ای بیاد بالا
مگر کشورهای دیگه جز برده داری از ایرانیان چیزی بیشتر دارن؟ ایرانیان هستن که توی دانشگاه های بزرگ درس میدن طراحی های ماشین میکنن تو ناسا جا خوش کردن
چراشو باید برسی کرد
همش یا میندازین تقصیر اخوندا یا نیرو های مسلح
فقط موندم دولت رو یا افریدن اینجوری یا از سقف افتاده خب خود همین مردم بودن که حمایت های نابجا میکنن
توی ایران یه ماشین بدون سوخت فسیلی اوردن دولت تدبیرو امید گفت نابودش کن :105: مگر دولت روشنفکرا نبود این؟
خانواده ها وقتی اصالتشون فراموش بشه به سمت دیگه میرن و توی ایران همین اتفاق رخ داده
اگر قراره ایران اباد بشه باید ملتش بخوان نه مسئولین
مسئولین که هر 4 سال یک بار میان جیب پر میکنن
بازم میگم ملت نمیخوان نه دولت
چون وقتی ملت چیزی رو هدف بگیرن کسی نیست بگه امسال اکی میکنم فردا بگه نه کی کو کجا
ملت وقتی حرف همو دست نمیشنون و افکار خودشون رو وسیله و حمله قرار میدن و بدون تحقیق و خوندن صحبت های دیگرون حمله میکنن انتظاری بیش از این نخواهد بود
در مورد جمله اخرتون هم باز هم برید صحبت های منو بخونید فکر نمیکنم جایی حمله نادرست کرده باشم
صحبت هاتون خیلی سطحی هست متاسفانه
1 - تربیت خانواده یا آموزش خانواده؟
2 - نمی خوان فرهنگ داشته باشند؟ یا امکانش رو ندارند یا به سختی دارن؟
3 - دولت رو ملت میسازند؟ چند سال هست خارج از ایران هستید جناب؟
4 - تلگرام جاسوسی می کنه؟ به گفته همون بزرگانی که قصد بستنش رو دارند؟
5 - نخبه هاش؟ کدوم نخبه ها؟
6 - اصالت خانواده؟؟ اصلا یعنی چی؟
مورد 1:
در تمامی کشور های که شما خیلی بهشون علاقه دارید از جمله همون چین و روسیه، دولت وظیفه آموزش به کودکان، نوجوانان، جوانان و ... رو داره. و دلیل این که آموزش به افراد خانواده مخصوصا افرادی که باید بچه هاشون رو تربیت و تحویل جامعه بدند این هست که معمولا اختلاف نسلی بین این 2 گروه وجود داره و برای تربیت و پرورش درست و مناسب نیاز هست تا بزرگسالان اطلاعات کافی رو در مسائل روز کشور و دنیا داشته باشند که متاسفانه در کشور ما این مورد کاملا برعکس هست و بچه ها اطلاعات بیشتری دارند در نتیجه هر نوع استفاده می کنند.
این مورد وظیفه دولت هست دوست عزیز. آموزش و تربیت به خودی خود شکل نمیگیره.
کسی نمیتونه مثلا از پدر خودش انتظار داشته باشه اصول استفاده از یک سرویس مثل تلگرام رو به اون اموزش بده در صورتی که پدرش حتی اطلاعات اولیه در این مورد رو نداره. و مثال های مختلف دیگه.
مورد 2:
به حرف شما در مورد این که مردم نمی خوان فرنگ داشته باشند بسیار غیر منطقی هست. عملا با این حرف شما ذات انسان رو از آفرینش زیر سوال می برید.
بنده حس می کنم یا شوخی می کنید یا اطلاعاتتون در این زمینه بسیار ناچیز هست که در هر دو صورت بنده فکر می کنم حرفی نزنم بهتر باشه ...
مورد 3:
از کی تا حالا دولت رو مردم ساختند؟ مردم سالها پیش یک تصمیمی گرفتن که وسط این درگیری ها برای عملی کردن تصمیم یک سری اتفاق ها افتاد که یه چیز دیگه ازش در اومد و از اون موقع تا حالا هم دیگه مردم کاره ای نبودند.
و اگر منظور شما این هست مردم باید بریزن بیرون و ...، شما بهتره وضع مردم رو ببینید. درصد بسیار بالایی به حدی وضعیت اسفناکی دارند که چنین درخواستی ازشون ممکن نیست.
بعضی از اشتباهات به قدری هزینه بر هستند که به همین سادگی امکان تصحیحشون وجود نداره
مورد 4:
...
همون بزرگانی که در پی بستن این سرویس برای حفظ منافع شخصی خودشون هستند؟
همینطور جدا از این مورد که اصلا این قسمت حرفتون با بقیه قسمت ها نمی خونه (شما نقد می کنید همین بزرگان رو بعد میگید خوب اگه میگن اینطوریه باید ببندند؟ کل بحث این هست که این بزرگان کمتر از مردم بچاپن وگرنه خوب قاتل هم برای قتل یه دلیل داره.) توصیه می کنم اطلاعات بیشتری در زمینه نحوه فعالیت شرکت های بزرگ در زمینه ای تی کسب کنید.
مورد 5:
اولا لازم هست که گفته بشه کشور ایران در زمینه پرورش نخبه حتی نزدیک به سال های گذشته خودش نیست (دلایل مختلف که بحث طولانی ای هست) و در دنیا هم همچین جایگاه مناسبی در این زمینه نداره. ولی خوب ما ایرانی ها کلا دوست داریم خودمون رو خیلی خوب بدونیم.
دوما همون نخبه هایی هم که وجود دارند فقط برای مدت کوتاهی نخبه های ایران هستند. وقتی یک نخبه تصمیم به ترک کشور خودش می گیره شما نمی تونید دیگه اون فرد رو نخبه کشور اول خودش بدونید. بنده به شما تضمین خواهم داد یک نخبه از بنده و شما بهتر تصمیم گیری می کنه پس بیاید هم بنده و هم شما به تصمیم این نخبه ها احترام بگذاریم و ازشون انتظار بیجا نداشته باشیم و اول مشکلات خودمون رو حل کنیم تا این نخبه ها اول خود ما رو انتخاب کنند بعد حالا میشه ازشون انتظار کمک برای ساختن کشور داشت.
مقصر هم شک نکنید اون جوون یا نخبه نیست.
اون فرد یا گروهی هست که باعث فراری دادن این نخبه ها و نابودی اینده این جوون ها میشه. حالا شما اگر فک می کنید اون مواردی که نام بردید هیچ تاثیری در این راستا ندارند ... باز من توصیه می کنم در این صورت یک مقدار اطلاعتتون رو بالا ببرید و حداقل در جریان امورات کشور خودتون قرار بگیرید.
مورد 6:
جالب هست بدونید همین تفکر سالهاست باعث عقب موندگی کشور شده. یعنی چی اصلات خانواده؟ اصلات خانواده از نظر شما و دولت یعنی بدون تغییر در صورتی که این امر کاملا غیر ممکن هست. هیچ کشوری بدون تغییر و مخصوصا تغییر در اصالت خودشون پیشرفت نمی کنند.
خواهشا از این لغت اصالت استفاده ابزاری برای جلوگیری از پیشرفت کشور نکنید.
اصالتی که مانع از پیشرفت بشه نابودیش بهتر از حفظش هست.
و برای صحبت های تکمیلی هم باید بگم که درصد بالایی از مردم به شرایطی دچار هستند که توانایی دنبال اهداف خودشون رو ندارند.
و شما هم که اینقدر از علاقه مندان به دعوت دوستان به مطالعه هستید بنده هم از شما دعوت می کنم مطالعاتی در مورد مواردی که خودتون در موردش صحبت کردید داشته باشید.
iraniam2000
November 28th, 2017, 22:02
شما از جهان اولی صحبت کردید از چین و روسیه جهان اول صحبت کردیم
انگلیس رو حتما بخونید فرانسه روهم بخونید میخوام سطح تحقیقتون بالا بره چون قصد ندارین سرچ کنید:d
وات ساپ رو برید برسی کنید(:|
به نظرم بحث با شما به جایی نمیرسه
دلیلش هم اینکه بدون هیچ تحقیقی حمایت های ایران از کشورهای گفته شده بیان کردین
بهتون پیشنهاد میدم بیشتر مطالعه بفرماید
و از بعد شخصی خودتون نگاه نکنید چون قبلا گفتم من یک جا نیستم بیرونم هم سر میزنم و با خیلی ها در ارتباط هستم
یک موردم هم اضافه کنم
لطفا در مورد قوانین نظام هم یک مطالعه بفرمایید
دولت موظف به یاری ملت هستن
و نیرو های مسلح باید از کشور حفاظت کنه
دولت تدبیر و امید وظیفه داشت حمایت کنه چرا نکرد؟
کی بود که ملت رو نجات داد؟
چشماتون رو بستین یا قصد تگاه ندارید
انکار کمک های ایران نیمشم ولی دولت ها وظیفه دارن داخل ایران رو بسازن نه نیروهای مسلح
موفق باشید
دوست عزیز جسارتا شما فرق توسعه اقتصادی با توسعه فرهنگی و مدنی یا همان توسعه اجتماعی و آزادی بیان را نمیدانید
تا امروز هیچ جای دنیا کشورهای روسیه و چین را از لحاظ آزادی های احتماعی کشورهای توسعه یافته اسم نبردن و حتی دورف مدیر تلگرام روسیه را در ردیف کشورهایی مانند ایران قرار داد و گفت این کشور هم مانند ایران به آزادی های فردی اهمیتی نمیده و هیچگاه سرورهای تلگرام را به روسیه که وطن اصلی اون هست انتقال نخواهد داد
البته عدم درک موارد بالا را تو پست اول ذکر کردم
دوما شما همش از فیل/تر توسط دولت حرف میزنید در حالی که حتی بدترین وزیر همین دولت که وزیر ارتباطات هست با فیل/تر تلگرام و حتی سایتی مانند تاینی موویز بارها مخالفت کرده و خواهشا نظام را با همین دولت دست نشانده هم یکی نکنید ، به قول احمدی نژاد که خودش اصولگرا و برخواسته از سپاه بود : رییس جمهوری که حق نداره خودش وزیر انتخاب کنه چه جوری میشه اسمش را رییس دولت گذاشت ؟
یا خاتمی که بعد هشت سال گفت رییس جمهور تو ایران یک تدارکاتچی بیشتر نیست
دولت هیچکاره ترین هیچکاره این کشور هست
اما در مورد نظامی ها باید بگم صد در صد حق با شماست
نظامی وظیفه اش فقط و فقط حفاظت از مرزها هست ولی نظامی تو ایران کسی هست که به دولت دستور میده ! جالبه نظامی که باید دستش کنار گوشش باشه اومده به کسی که میلیون ها نفر بهش رای دادن دستور میده
به قول رییس جمهور تمام منابع مالی ، خبرگزاری ها ، قدرت و ... را یک ارگان نظامی در دست گرفته و همین ها باعث فاسد شدنش هم شده
نظامی قرار بود به دستور امام راحل تو انتخابات دخالت نکنه ولی دو خبرگزاری وابسته به همان ارگان نظامی روزها و ماهها قبل از انتخابات دولتت را با دروغ های خودشان تخریب کردن
قرار بود دخالت نکنند و این دستور بود ولی تو پادگان ها جلسه گذاشتن و دستور دادن به فلانی رای بدید و به این یکی رای ندید
عسلویه و تمام ارگان های اقتصادی را در دست گرفتن که نمونه اش چندین موسسه غیر مجاز هست که پول مردم را پس نمیدن ( میگی نه ؟ برو سپرده گذاران ثامن را ببین تا متوجه بشی )
نظامی را چه به بانکداری و کارخانه داری و دستور به بالاتر ؟
میگی کرمانشاه را فلان ارگان نظامی درست کرد ؟
ما را چی فرض کردی ؟
طرف داره موبایلش زنگ میخوره بعد توصیه به فلان کمک رسانی میکنه ، پایین گوشه تلفن همراه را نگاه بکنید تلفن زنگ میخورد جواب نمیدهد و الکی میگوید به زلزله زدگان رسیدگی بکنید
http://s8.picofile.com/file/8312954826/video%DB%B2%DB%B2.mp4.html
و البته تصویر زیر که مردم از ارتش و نه اون ارگانی که شما مدعی کمکش به مناطق زلزله زده هست ، تقدیر کردن
اسمی از اون ارگان که بالاتر فیلمش را گذاشتم نیست چون مردم اون منطقه دیدن که کی با جان و دل داره براشون دل میسوزونه و کی ریاکارانه فقط تبلیغ میکنه
توضیح اینکه فرمانده ارتش امیر حیدری چون خودش اهل همان منطقه هست بیشترین کمک را کردند
اونی که چشمهاش بسته است البته با اسکناس بسته شده و شماها هستید نه ما ....
اومدی داری میگی ملت باید کشور را درست کنند و یا تو ناسا ایرانی ها دارند کار و مدیریت میکنند ولی نمیگی چرا اونها رفتند اونجا ؟ چرا اصلا کسی از آمریکا و اروپا به ایران که اینقدر خوبه و ظلمی توش نیست پناهنده نمیشه و مهاجرت نمیکنند ؟
تا حالا شنیدید یک دانشمند آمریکایی یا آلمانی به ایران مهاجرت کنه ؟ ما که خوبیم چرا پس ؟
چرا نخبه های کشور فراری هستند ؟
چرا نمیگم یک نفر ، فقط یک نفر از دانشگاه هاروارد به ایران فرار کرده ؟
تنها دلیلش اینه که پست ها و امکانات دست یک عده بی مغز هست
تا حالا کسی شنیده پنتاگون کارخانه داری کنه ؟ شنیده بره چاههای نفت و گاز آمریکا را زور کنه ؟ شنیده فرمانده پنتاگون به رییس جمهور بگه چیکار باید بکنه ؟
تلگرام فیل/تر بشه اون بدبختی بیچاره میشه که گفتم تمام سرمایه اش را داده یک ربات فروشگاهی ساخته یا همه چیزش را گذاشته یک کانال بالا آورده و دو تا تبلیغ میگیره چون اون بدبخت 68 حساب بانکی که میلیاردها تومان سودش هست را نداره
عزت زیاد
live
November 28th, 2017, 23:36
دوباره تاپیک بی هدف
xavi6
December 11th, 2017, 12:25
سلام
دوستان...اگه با فیـلتر شدن تلگرام همه ی خطرها و مشکلاتی که هست دیگه بوجود نمیاد....برای مثال اگه با تلگرام زندگی یه نفر با تلگرام خراب میشه مثلا با م میزاحمت به یکدیگر ....اون کسی که از این کارها میکنه مزاحم میشه و یا شایعه پراکنی میکنه...مطمن باشید اگه تلگرام هم فیـلتر بشه اون کس از راه های دیگه به کار خودش ادامه میده ... و فیـلتر شدن تلگرام فایده ای نداره.....باید بجای اینکه به فکر فیـلتر کردن تلگرام باشن ...فرهنگ سازی جهت استفاده کردن از تلگرام رو اموزش بدن...به قول دوست امون اگه تلگرام فیـلتر بشه...ایران و مسولاش عقب ماندگی خودش رو ثابت میکنه...بقیه کشورها فکرشون جای دیگه است..ولی ایران دغدغه اش فیـلتر کردن یا نکردن تلگرام هست...امیدوارم فیـلتر نشه..چون تو این جامعه که بیکاری بیداد میکنه..خیلی ها از تلگرام پول در میارن......جواب اون دوست امون که گفت : ممکنه عده ای هم از راه خلافی و انواع خلافها نون زن و بچه شون رو در بیارن. دلیل نمیشه چون دارن نون در میارن، بهشون اجازه داده بشه........خب دوست عزیز اونی که از راه خلاف پول در میاره..تلگرام فیـلتر هم بشه...از یه راه دیگه خلاف میکنه....حرف اخر من بجای اینکه به فکر فیـلتر کردن تگرام باشیم...نحوه استفاده و فرهنگ سازی رو پیاده کنیم....حتما کسانی هستن که پول حلال درمیارن...اونوقت با فیـلتر کردن تلگرام حق اونایی که کسب حلال دارن ضایع میشه...پس دلیل دوستمون reza G منطقی نیست.... سپاس