ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرگیجه بابت جایگاهم در گوگل

behtash007
November 25th, 2017, 01:58
با درود خدمت دوستان .
همانطور در عنوان نوشتم واقعا سرگیجه گرفتم بابت رتبه ام در گوگل ، داستان از این قرار که به فاصله کوتاهی از گوگل محو میشوم دوباره یه ساعتی خاص در گوگل با همان کلمه کلیدی خاص در صفحه سوم قرار میگیرم ، این ماجرا هروز تکرار میشود هی محو میشوم و دوباره در صفحه سوم قرار میگیرم ، واقعا مشکل از کجاست !!!

m0rt3za
November 25th, 2017, 02:02
با درود خدمت دوستان .
همانطور در عنوان نوشتم واقعا سرگیجه گرفتم بابت رتبه ام در گوگل ، داستان از این قرار که به فاصله کوتاهی از گوگل محو میشوم دوباره یه ساعتی خاص در گوگل با همان کلمه کلیدی خاص در صفحه سوم قرار میگیرم ، این ماجرا هروز تکرار میشود هی محو میشوم و دوباره در صفحه سوم قرار میگیرم ، واقعا مشکل از کجاست !!!
سلام
با آی پی یکسان؟

behtash007
November 25th, 2017, 02:05
بله با ای پی یکسان هست حتی با مروگر های مختلف تست میکنم ، و حتی با ای پی های مختلف هم چک میکنم ان زمانی تو لیست هستم هست و ولی زمانی که از لیست محو میشوم با ای پی های مختلف تنزل ربته پیدا میکند

bestirani2
November 25th, 2017, 07:24
سلام
یک موردی هست به عنوان رقص گوگل
جایگاه سایت را تغییر میده تا نتایح را بررسی کنه. بعد از یک مدت این مشکل حل میشه و یک جایگاه برای شمار در نظر گرفته میشه.

AHFgroup
November 25th, 2017, 08:56
ما هم این مشکلو داریم...

بعضی زمان ها صفحه اول هستیم و رتبه اول اما بعی زمان ها خیر
با یه متخصص سئو صحبت کردم گفت عادی این مورد
عادی هست واقعا؟
منم با یک ای پی

behtash007
November 25th, 2017, 10:34
سایت من بیش از ۶ سال هست که فعالیت میکنه هنوز گوگل جایگاه منو تشخیص نداده !

bestirani2
November 25th, 2017, 10:39

ربطی به سابقه نداره.
الگوریتم های خاص خودش را داره.
معمولا بعد از آپدیت الگوریتم های گوگل این اتفاق زیاد میوفته و ممکن هست جایگاهتون رو از دست بدید یا به جایگاه بالاتری برسید.

artaitgroup
November 25th, 2017, 15:25

سلام این مورد طبیعی نیست > ادرس سایتتون چیه ؟؟؟

behtash007
November 25th, 2017, 16:28
[QUOTE=artaitgroup;1721374]سلام این مورد طبیعی نیست > ادرس سایتتون چیه ؟؟؟[/QUOTE

http://iransafe.net
به جراعت میتونم بگم روزی سه یا چهار بار این حالت برای من پیش میاد ، گاهی مواقع شب تا صبح ...

aliasbahi
November 25th, 2017, 17:28
ربطی به سابقه نداره.
الگوریتم های خاص خودش را داره.
معمولا بعد از آپدیت الگوریتم های گوگل این اتفاق زیاد میوفته و ممکن هست جایگاهتون رو از دست بدید یا به جایگاه بالاتری برسید.

با این دوستمون کاملا موافقم و این موضوع مسئله است که سایتهای کپی و اسپم باید بترسند نه سایتهایی که درست و اصولی و طبق تایید و استاندارد گوگل پیش رفتن
نگرانی در این مورد نباشید درست میشه
بنشینید بخش بلاگ سایتتون یک مطلب کاملا اختصاصی بنویسید و بزارید

سیدرضا بازیار
November 25th, 2017, 19:59
من یه بررسی کوچک کردم
سایت شما واسه من لود نشد... پس با این وجود واسه موتور جستجوگر هم نباید لود بشه...
شما هنوز رتبه نیاوردید رفتید بک لینک غیر مرتبط هم گرفتید که همین باعث افت اعتبار سایت در گوگل شده

AfranetServer
November 25th, 2017, 20:18
با درود خدمت دوستان .

سلام

این موارد در گوگل طبیعی هست
که به مرور باید حل بشه

موفق باشید

bakuryu
November 25th, 2017, 21:42
برای اطمینان از سیستم هایی که برای این کار هستند استفاده کنید
یعنی کلمه کلیدی را در سایت هایی که مربوط به رتبه سایت هستند چک کنید

:Hamed:
January 3rd, 2018, 23:24
سلام ؛ وقت بخیر
این مورد خودش حل میشه