توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوگل ادز
rezapj2
November 24th, 2017, 16:14
نیاز به شرکت معتبر با قیمت های مناسب برای تبلیغات گوگل دارم
وجه بصورت ارزی پی پال آماده دارم و میخام از اون وجه استفاده کنم .دوستانی که اطلاعاتی دارن ارسال کنن ممنون میشم
----
یورو پی پال هم موجوده کسی خواست اطلاع بده
شهر گیفت
November 24th, 2017, 16:31
وجه بصورت ارزی پی پال آماده دارم و میخام از اون وجه استفاده کنم .دوستانی که اطلاعاتی دارن ارسال کنن ممنون میشم
----
سلام
شرکت های مختلف هستن، باید باهاشون صحبت کنی
از جمله من برای سایت خودم http://www.shahrgift.com چند بار تبلیغات لازم داشتم با این سایت ها کار کردیم خوب بودن :
farbit.net
ashadata
November 24th, 2017, 17:00
----
باسلام
توی گوگل سرچ کن ؛ باهاشون مطرح کن که وجه ارزی هم داری ؛
در ضمن این رو هم حتما مد نظر بگیر وجه ارزی هم از خودت باشه به صورت کلی 30% کارمزد میگیرن برای کمپین ؛ اگه 1000 دلاری استارت کنی باید 300 دلار هم کارمزد بدی
asanads
November 24th, 2017, 20:55
با سلام بنده میتونم در خدمتتون باشم
آدرس سایت : https://www.asanads.net
M.D.A
November 24th, 2017, 21:01
سلام
شما که ارز دارین چرا خودتون اقدام نمیکنین؟!
rezapj2
November 25th, 2017, 00:45
سلام
شما که ارز دارین چرا خودتون اقدام نمیکنین؟!
سلام چون اکانت پی پل وریفای خریدم و برام از گرجستان اطلاعات زدن و برای گوگل هم اقدام کردم دیدم نیاز ب اطلاعات شخصی خارجی داره و نیاز ب وریفای
و اینکه اصلا باهاش اشنا نیستم و سیستم پرداختش از credit cart و من داخل پی پل دارم ن کارت بانکیم
M.D.A
November 25th, 2017, 00:51
سلام چون اکانت پی پل وریفای خریدم و برام از گرجستان اطلاعات زدن و برای گوگل هم اقدام کردم دیدم نیاز ب اطلاعات شخصی خارجی داره و نیاز ب وریفای
و اینکه اصلا باهاش اشنا نیستم و سیستم پرداختش از credit cart و من داخل پی پل دارم ن کارت بانکیم
اکی،ما میتونیم واستون انجام بدیم
برای دریافت اطلاعات بیشتر و میزان تعداد کلیک با مبلغ مورد نظر شما و... از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید.
باتشکر
alborzgostar
November 27th, 2017, 18:32
میتونم براتون اکانت وریفای گوگل ادوردز یا گوگل ادسنس رجیستر کنم و همچنین چند پیشنهاد خوب براتون دارم.
شما که خودتون پیپال دارید و برای پرداخت فاکتور مشکلی ندارید از 0 تا 100 گوگل ادوردز رو آموزش می دم و
اول هیچ هزینه ای نمی گیرم وقتی تبلیغ فعال شد برای من پرداخت کنید بعد اطلاعات اکانت رو تحویل می دم .
برای دریافت اطلاعات بیشتر با تلگرام تماس بگیرید. :101::101:
Telegram : @Adwordsfa