PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی قالب وردپرس با شرایط ویژه فقط +18 بیان

taranoome
November 23rd, 2017, 18:58
با عرض سلام و خسته نباشید
نیازمند طراح قالب وردپرس برای سایت خبری و تفریحی
دوستانی که سنشون +18 هست لطفاً پیام بدهند و همچنین افرادی که کپی کننده قالب و کلاً کارشون طراحی نیست پیام ندن پارازیت هم ندن.
دوستان عزیز برای یک سایت سرگرمی و تفریحی قالب نیاز دارم
نمونه سایت هم بیتوته و جهانی ها (http://www.windesign.ir/projects/26_jahaniha_large.jpg)
قالب طراحی شده کاملا اختصاصی باشد و تا حد امکان قیمت مناسب
اگر خودتون هم قالب دارید اماده مشکلی نیست فقط ترجمه و تغییر داده شده نباشد قالب ایرانی باشد.
شرایط هم اول مبلغی پرداخت نمیشود و در صورتی که دمو قالب پسند شد بیانه پرداخت میشود برای ادامه کار
دوستانی هم که قدیم باهاشون کار کردیم و نمونه عکس و psd گرفتند برای انجام طراحی هم پیام ندند.
همونایی که چیزی که میخای در بیاری عکس یا اگر بلدی psd شو بده بعد از اینکه کدنویسی میکنند قیمت میلیونی میدن و میگن اگر نمیخای طرح رو بفروشم:x:x:x

sh_k_design
November 23rd, 2017, 21:52
سلام خسته نباشید
راه های ارتباطی را بزارید

mey.sam
November 23rd, 2017, 23:53
سلام خسته نباشید
راه های ارتباطی را بزارید
باز سر و کله این ثامن بنر پیدا شد :| شاهو کریمی هستی شما؟
سایتتو واگذار کردی؟

topwebhost
November 23rd, 2017, 23:59
سلام و عرض ادب
بنده با داشتن تمام شرایطی که بالا عرض کردید درخدمتم
نمونه کار هم به حد کافی داریم اگر مایل به دیدن بودید در ارتباط باشید تا ارسال کنیم.
شرایط کاری نیز به شرح زیر میباشد :

مطرح نمودن دقیق نیاز ها و سلیقه خود برای طراحی
واریز ۱ سوم اول از هزینه توافقی و شروع کار طراحی PSD قالب توسط ما
ارسال طرح ، طراحی شده توسط ما و بررسی آن توسط شما و ویرایش عیب ایرادات آن توسط ما
واریز ۱ سوم دوم از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب توسط ما
ارائه دمو بصورت html و تایید نهایی شما از کدنویسی قالب
واریز ۱ سوم آخر از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب برای سی ام اس مد نظر شما و تحویل آن

تلگرام بنده : @pastt

fox999
November 24th, 2017, 00:19
حالا چرا این قالب؟ بابا مال عهد بوق هست که ... یه چیز جدیدتر و بروز تر بده طراحی کنند...پیشنهاد میکنم یه کم راجب به ویژگی‌های که قالب ها باید داشته باشن تحقیق کنید...قالب ایرانی و خارجی که معنی نداره...الان همه از فریم ورک ها استفاده میکنند ...این چپ چین هست اون راست چین....مسجد که نیست میگید ایرانی :x ...

بعد یک نصیحت کسی که برنامه نویس یا طراح قابل باشه هیچ وقت حاضر به شروع کار مفتی نیست...چون هم وقتش براش مهم هست نه وقتش داره...بجاش بهتره یک قرارداد بنویسید..خواسته هات دقیق بگید و دمو رو ببینید ..اگه مطابق درخواست شما نبود و کوتاهی کرده بود مبلغ سپس مبلغ پس بگیرید...

kiavaco
November 24th, 2017, 00:20
در ارتباط باشید

taranoome
November 24th, 2017, 02:37
حالا چرا این قالب؟ بابا مال عهد بوق هست که ... یه چیز جدیدتر و بروز تر بده طراحی کنند...پیشنهاد میکنم یه کم راجب به ویژگی‌های که قالب ها باید داشته باشن تحقیق کنید...قالب ایرانی و خارجی که معنی نداره...الان همه از فریم ورک ها استفاده میکنند ...این چپ چین هست اون راست چین....مسجد که نیست میگید ایرانی :x ...

بعد یک نصیحت کسی که برنامه نویس یا طراح قابل باشه هیچ وقت حاضر به شروع کار مفتی نیست...چون هم وقتش براش مهم هست نه وقتش داره...بجاش بهتره یک قرارداد بنویسید..خواسته هات دقیق بگید و دمو رو ببینید ..اگه مطابق درخواست شما نبود و کوتاهی کرده بود مبلغ سپس مبلغ پس بگیرید...

سلام دوست عزیز خوبه نوشتم پارازیت ندید
بعد دوست عزیز شما که در جریان نیستید راجب قالب ایرانی و خارجی لطفاً نظر ندید:53:

- - - Updated - - -

سلام و عرض ادب
بنده با داشتن تمام شرایطی که بالا عرض کردید درخدمتم
نمونه کار هم به حد کافی داریم اگر مایل به دیدن بودید در ارتباط باشید تا ارسال کنیم.
شرایط کاری نیز به شرح زیر میباشد :

مطرح نمودن دقیق نیاز ها و سلیقه خود برای طراحی
واریز ۱ سوم اول از هزینه توافقی و شروع کار طراحی PSD قالب توسط ما
ارسال طرح ، طراحی شده توسط ما و بررسی آن توسط شما و ویرایش عیب ایرادات آن توسط ما
واریز ۱ سوم دوم از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب توسط ما
ارائه دمو بصورت html و تایید نهایی شما از کدنویسی قالب
واریز ۱ سوم آخر از هزینه توافقی و شروع کدنویسی قالب برای سی ام اس مد نظر شما و تحویل آن

تلگرام بنده : @pastt

با سلام دوست عزیز
در وب سایت شما نمونه کاری ندیدم
و یک پیشنهاد براتون دارم بجای نصب این همه افزونه روی سایتتون که هنوز هم بهینه نشده کمی روی بهینه سازی کدهای قالبتون یک تجدید نظر کنید.
ممنون

- - - Updated - - -

در ارتباط باشید

سلام رو سایت شما هم نمونه کار ندیدم

topwebhost
November 24th, 2017, 03:07
سلام مجدد
ضمن رعایت ادب بنده فقط خواستم‌ عرض کنم که اگر طراحی خاصی مد نظرتون بود انجام میدیم و اگر از این مورد که سایت بنده تخریب میشه و در‌ مورد سایت ما قضاوت میشه اطلاع داشتم در تاپیک شرکت نمیکردم. فقط بنده موندم طراحی قالب به استفاده از افزونه‌ چه ارتباطی داره . شما بهتره بجای بازدید از افزونه های سایت از درصد خطاهای کدنویسی قالب و ... دیدن کنید نه موارد مربوط به سئو !
۲. سایت طراحی ما کلا یه سایت دیگه ای هست و این سایتی که شما مشاهده کردید اصولا خدمات میزبانی میباشد.
۳. اکر‌ توجه‌ کنید بنده عرض کردم اگر‌نمونه کار میخواهید با بنده در ارتباط باشید و‌ ننوشتم نمونه کار داخل سایت هست ! هرچند نمونه کار‌داخل سایت مربوط به امر طراحی ما‌ قرار گرفته است!

موفق باشید

taranoome
November 24th, 2017, 14:02
سلام مجدد
ضمن رعایت ادب بنده فقط خواستم‌ عرض کنم که اگر طراحی خاصی مد نظرتون بود انجام میدیم و اگر از این مورد که سایت بنده تخریب میشه و در‌ مورد سایت ما قضاوت میشه اطلاع داشتم در تاپیک شرکت نمیکردم. فقط بنده موندم طراحی قالب به استفاده از افزونه‌ چه ارتباطی داره . شما بهتره بجای بازدید از افزونه های سایت از درصد خطاهای کدنویسی قالب و ... دیدن کنید نه موارد مربوط به سئو !
۲. سایت طراحی ما کلا یه سایت دیگه ای هست و این سایتی که شما مشاهده کردید اصولا خدمات میزبانی میباشد.
۳. اکر‌ توجه‌ کنید بنده عرض کردم اگر‌نمونه کار میخواهید با بنده در ارتباط باشید و‌ ننوشتم نمونه کار داخل سایت هست ! هرچند نمونه کار‌داخل سایت مربوط به امر طراحی ما‌ قرار گرفته است!

موفق باشید

با سلامی دوباره
دوست عزیز من قصد تخریب شما رو نداشتم و اگر به شما برخورده پوزش میخوام
الان خیلی از وب سایت ها هستند که بجای نصب افزونه های متعدد از قالب های بهینه تری استفاده میکنند خودتون بهتر میدونید که برای بهینه سازی قالب خیلی روش های بهتر هست تا نصب چند افزونه
بازم پوزش میخوام دوستان کسی نیست

GoldinHost.IR
November 24th, 2017, 15:16
با عرض سلام و خسته نباشید
نیازمند طراح قالب وردپرس برای سایت خبری و تفریحی
دوستانی که سنشون +18 هست لطفاً پیام بدهند و همچنین افرادی که کپی کننده قالب و کلاً کارشون طراحی نیست پیام ندن پارازیت هم ندن.
دوستان عزیز برای یک سایت سرگرمی و تفریحی قالب نیاز دارم
نمونه سایت هم بیتوته و جهانی ها (http://www.windesign.ir/projects/26_jahaniha_large.jpg)
قالب طراحی شده کاملا اختصاصی باشد و تا حد امکان قیمت مناسب
اگر خودتون هم قالب دارید اماده مشکلی نیست فقط ترجمه و تغییر داده شده نباشد قالب ایرانی باشد.
شرایط هم اول مبلغی پرداخت نمیشود و در صورتی که دمو قالب پسند شد بیانه پرداخت میشود برای ادامه کار
دوستانی هم که قدیم باهاشون کار کردیم و نمونه عکس و psd گرفتند برای انجام طراحی هم پیام ندند.
همونایی که چیزی که میخای در بیاری عکس یا اگر بلدی psd شو بده بعد از اینکه کدنویسی میکنند قیمت میلیونی میدن و میگن اگر نمیخای طرح رو بفروشم:x:x:x

با سلام.

با طراحی تو توسعه ui / ux صفحات وب با 4 سال سابقه کاری مطمعن در خدمت شما هستیم.

*** در صورت رضایت نداشتن از طرح بدون هیچ کسری قیمت مبلغ نیز برگشت داده خواهد شد ( این هم نهایت تضمین بنده برای شما)***

تلگرام اطلاعات بیشتر از امکانات بفرستید:

@anovaco

توجه هم داشته باشید که طراح و برنامه نویس حرفه ای بدون پیش پرداخت کاری را شروع نمیکنند . چه تیم ما چه مجموعه های معتبر دیگر...

کلیه نمونه کار های در دسترس تاکنون رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید:

http://www.novastudio.co/portfolio

در خدمتتون هستم.

fanix
November 25th, 2017, 09:46
پ.خ بدید در خدمتتون هستم