PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره دو سایت

amirreza0
November 22nd, 2017, 14:40
سلام دوستان روز بخیر
دوستان من دو سایت هم موضوع دارم سایت های x , y
حالا اگر بخواهم دامنه سایت y را ریدایرکت کنم روی دامنه سایت x و سایت y را ببندم تمامی ورودی های گوگل سایت y به سایت x منتقل میشوند؟
و همچنین با بستن سایت y لینک هایی که در نتایج بالای گوگل داشته از دست میرود؟
و سوال مهم ایا با انجام این کار تاثیر منفی سئو برای سایت x بوجود نمیاید؟
دوستان و اساتید محترم لطفا همه نظراتشون رو اعلام کنن
ممنون

sh_k_design
November 22nd, 2017, 14:48
سلام شما ریدایرکت کنید دیگه مشکلی نداره تمام بازدید ها میاد براتون + ورودی گوگل
اما از نظر سئو فکر کنم تاثیر بزاره

ldda company
November 22nd, 2017, 14:55
سلام :
1 - منظورتوت از اینکه سایت y رو ببندید چیه دقیقا ؟ یعنی دیگه فعالیتی روش صورت نمیگیره ؟ اگر اینطوره ، بله بعد از ریدایرکت تمامی بازدید هایی که روی دامنه سایت y وارد میشه ، به دامنه سایت x منتقل میشه.
2 - خب بله! وقتی شما سایتی رو غیر فعال میکنید و میبندیدش ، خب طبیعتا دیگه چیزی از اون سایت هم در موتورهای جستجو باقی نمیمونه ، البته اگر جفت سایت ها " دقیقا " مثل همدیگه باشه ، بخاطر اینکه ریدایرکت کردید ، بعد از مدتی بخاطر افزایش بازدید ، سرعت ایندکس شدن مطالب سایت x هم میتونه افزایش پیدا کنه.
3 - به طور کلی ، گوگل و دیگر موتور های جستجو ، پایداری رو بیشتر از تحرکات و تغییرات اینچنینی در دامنه و آدرس های سایت ها میپسندن . اما در خصوص سوالتون ، اگر هم تاثیر منفی بخواد داشته باشه ، مربوط به سایت y میشه نه x . چون سایت x صرفا داره بازدید جذب میکنه اما این سایت y هست که بخاطر غیر فعال شدن ، بازدید و رتبه رو از دست میده.

یه پیشنهاد مهم براتون دارم اونم اینکه سایت ها رو در گوگل وبمستر و بینگ وبمستر تولز ثبت کنید و مدام هر روز چک کنید . گزازش های گوگل بعضی اوقات شامل همه چیز میشه!

farhadhelix
November 22nd, 2017, 15:05
سلام دوستان روز بخیر
حالا اگر بخواهم دامنه سایت y را ریدایرکت کنم روی دامنه سایت x و سایت y را ببندم تمامی ورودی های گوگل سایت y به سایت x منتقل میشوند؟
ممنون

تماما ریدایرکت میشن به سایت جدید اما رتبه ی سایت دوم قطعا مثل سایت اول نیست و ممکنه طول بکشه

amirreza0
November 22nd, 2017, 15:15
سلام :
1 - منظورتوت از اینکه سایت y رو ببندید چیه دقیقا ؟ یعنی دیگه فعالیتی روش صورت نمیگیره ؟ اگر اینطوره ، بله بعد از ریدایرکت تمامی بازدید هایی که روی دامنه سایت y وارد میشه ، به دامنه سایت x منتقل میشه.
2 - خب بله! وقتی شما سایتی رو غیر فعال میکنید و میبندیدش ، خب طبیعتا دیگه چیزی از اون سایت هم در موتورهای جستجو باقی نمیمونه ، البته اگر جفت سایت ها " دقیقا " مثل همدیگه باشه ، بخاطر اینکه ریدایرکت کردید ، بعد از مدتی بخاطر افزایش بازدید ، سرعت ایندکس شدن مطالب سایت x هم میتونه افزایش پیدا کنه.
3 - به طور کلی ، گوگل و دیگر موتور های جستجو ، پایداری رو بیشتر از تحرکات و تغییرات اینچنینی در دامنه و آدرس های سایت ها میپسندن . اما در خصوص سوالتون ، اگر هم تاثیر منفی بخواد داشته باشه ، مربوط به سایت y میشه نه x . چون سایت x صرفا داره بازدید جذب میکنه اما این سایت y هست که بخاطر غیر فعال شدن ، بازدید و رتبه رو از دست میده.

یه پیشنهاد مهم براتون دارم اونم اینکه سایت ها رو در گوگل وبمستر و بینگ وبمستر تولز ثبت کنید و مدام هر روز چک کنید . گزازش های گوگل بعضی اوقات شامل همه چیز میشه!

ممنون از راهنمایی شما
1. منظورم از بستن اینه که کلا هاست رو تمدید نکنم و سایت از دسترس خارج بشه. البته تا دو سه ماه هاست رو تمدید میکنم اما مطلب جدیدی در سایت y ارسال نمیکنم بعد از این مدت از دسترس خارجش میکنم
2. موضوع دو سایت یکی هست اما صرفا تمامی مطالب یکسان باشد اینطور نیست. وقتی سایت y از دسترس خارج کنم باز اون مطالبی که در نتایج داشته به سایت x منتهی میشه , اینطور نیست سایت y بعد از از دسترس خارج شدن نتایج گوگلش به جایی منتها نشه. باز باعث کاهش نتایج گوگل سایت y میشه؟

درخصوص پیشنهادتون , همین الان سایت ها ثبت هستن در گوگل , اما شما میفرمایید بعد ریدایرکت مدام وب مستر رو چک کنم؟

- - - Updated - - -

تماما ریدایرکت میشن به سایت جدید اما رتبه ی سایت دوم قطعا مثل سایت اول نیست و ممکنه طول بکشه

قربان درست متوجه بخش دوم صحبتتون نشدم "رتبه ی سایت دوم قطعا مثل سایت اول نیست و ممکنه طول بکشه" ؟ و میشه با x , y بگید متوجه بشم؟ ممنون

starting
November 22nd, 2017, 16:06
سلام دوستان روز بخیر
ممنون

فقط تا چند روز از y به ایکس بازدید دارید و گوگل سایت y رو تنبیه خواهد کرد
در عمل هیچ سودی نداره اینکارتون و فقط باعث نابودی سایت y خواهد شد

دوستان توجه کنند دو سایت یک دیتابیس ندارند و ریدایرکت کردن ایشون با انتقال یک سایت به دامنه جدید فرق میکنه (البته از متنتون این برداشت رو کردم)

amirreza0
November 22nd, 2017, 16:59
فقط تا چند روز از y به ایکس بازدید دارید و گوگل سایت y رو تنبیه خواهد کرد
در عمل هیچ سودی نداره اینکارتون و فقط باعث نابودی سایت y خواهد شد

دوستان توجه کنند دو سایت یک دیتابیس ندارند و ریدایرکت کردن ایشون با انتقال یک سایت به دامنه جدید فرق میکنه (البته از متنتون این برداشت رو کردم)

ممنون از شما
بله دو سایت دیتابیس متفاوت دارند , و موضوع انتقال سایت به دامنه جدید نیست.
فقط چون دو سایت هم موضوع دارم فقط میخواستم روی یکی (X) کار کنم و سایت y هم همینجوری غیر فعال نکنم لااقل سودی ازش برده باشم

bakuryu
November 23rd, 2017, 10:13
سلام دوست عزیز

باتوجه به پرسش و پاسخ هاتون ،
پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندید ، اصلا کار درستی نیست

AfranetServer
November 23rd, 2017, 11:44
سلام شما ریدایرکت کنید دیگه مشکلی نداره تمام بازدید ها میاد براتون + ورودی گوگل
اما از نظر سئو فکر کنم تاثیر بزاره

سلام

بله کاملا ریدایکت میشن به سایت x
ولی در رتبه زمان میبره و مانند سایت اول نیست