PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سایت بعد از ریستور شدن بکاپ

refigh
November 21st, 2017, 10:39
سلام
دیشب از جای هاست خریدم به ادمین سرور گفتم بکاپ ریستور کند
بکاپ چون از قدیم داشتم دیگه دامین دامین اصلی بکاپ استفاده نمیکنم دامین جدید روش اد کرده‌ بودم

بکاپ ادمین جدید ریستور کرده بعد ریستور الان بالا نمیاد ارور میده
ادمین سرور میگه چون بکاپ مال دامین دیگه است الان میخواهید رو یک دامین دیگه ریستور کنید مشکل داریم ولی بنظرم این مسخره است من سرور ندارم ولی میدونم بکاپ وقتی ریستور کند تمامی دامین های پارک شده هم باهاش ریستور میشه و به راحتی با همه دامین های اد شده قابل اجرا است

الان نمیدونم اصل مشکل از کجاست ممنون میشم رهنمای کنید

- - - Updated - - -

این ارور میده
SORRY!If you are the owner of this website, please contact your hosting provider: webmaster@cccame.top

It is possible you have reached this page because:

اینم دامین
cccame.top

majid rostami
November 21st, 2017, 10:57
به نظر میاد هاستتون مسدود شده !

365web.online
November 21st, 2017, 11:20
آیا آدرس سایتتون هم تغییر کرده ‌؟‌

refigh
November 21st, 2017, 11:44
آیا آدرس سایتتون هم تغییر کرده ‌؟‌

ببینید من چند سال قبل یه دامین بنام aaa.com داشتم بعد از مدتی چون دامین ***** شد دیگه دامین تمدید نکردم و دامین bbb. Com روش پارک کردم از آن زمان چندین بار هاست جابجا کردم اصلا مشکلی نبوده
الان اینجا بکاپ جدید گرفتم و دادم ریستور کردن و چون هاست با دامین aaa.com ثبت شده بود الان با دامین bbb.caom بالا نمیاد و دامین اصلی aaa.com هم در دسترس نیست
واقعا این سرور که نمیخوام اسم ازشون ببرم اسم حرفه ای بودن یدک می کشن

کسی است رهنمای کنه خودم درستش کنم؟؟

365web.online
November 21st, 2017, 11:47
ببینید من چند سال قبل یه دامین بنام aaa.com داشتم بعد از مدتی چون دامین ***** شد دیگه دامین تمدید نکردم و دامین bbb. Com روش پارک کردم از آن زمان چندین بار هاست جابجا کردم اصلا مشکلی نبوده
الان اینجا بکاپ جدید گرفتم و دادم ریستور کردن و چون هاست با دامین aaa.com ثبت شده بود الان با دامین bbb.caom بالا نمیاد و دامین اصلی aaa.com هم در دسترس نیست
واقعا این سرور که نمیخوام اسم ازشون ببرم اسم حرفه ای بودن یدک می کشن

کسی است رهنمای کنه خودم درستش کنم؟؟

به نظرم بهترین راه استفاده از دامینی که میخواید استفاده کنید به عنوان دامنه اصلی هست. یعنی bbbb.com
چرا ؟ چون پارک کردن اثر منفی روی سرچ گوگل میگذاره.
نمیدونم سیستم مدیریت محتوای سایت چیه ولی فرقی هم نمیکنه . دیتابیس اون رو پیدا کنید و با phpmyadmin آدرس سایت رو ادیت کنید. اگر وردپرس باشه که توی جدول wp-option دیتابیس هست

meysam021
November 21st, 2017, 12:00
بله هاستینگ مربوطه بگید httpd سرور سی پنل رو یک ریست بکنه ، نگاه کنید :
http://cccame.top/test

سایت شما اوکی هست ، بعضی وقتا عدم کانفیگ درست لایت اسپید روی سی پنل باعث این مورد میشه که موقع ریستور بک آپ این مشکل پیش میاد که حتما نیاز به یک ری استارت دستی httpd سرور اصلی از داخل whm هست.
بعد کش مرورگر رو پاک کنید تست کنید سایت رو
موفق باشید.

blueserver
November 21st, 2017, 12:13
سلام بر شما عزیز
البته خطای شما باید بررسی بشه ولی طبق مواردی که داشتم و دقیقا همین مشکل برای سی پنل بوده ، از داخل پنل whm مدیر سرور ، باید از بخش reset dns یکبار dns های شمارو reset کنه.

refigh
November 21st, 2017, 14:08
تشکر دوستان اطلاع میدم به ادمین سرور

TeraServerCo
November 22nd, 2017, 23:50
تشکر دوستان اطلاع میدم به ادمین سرور

با سلام در صورت عدم حل مشکل با ما در ارتباط باشید تا راهنمایی کنیم

refigh
November 25th, 2017, 10:30
با سلام در صورت عدم حل مشکل با ما در ارتباط باشید تا راهنمایی کنیم

سلام
قرار شد پول برگشت بزنن