برای فارسی و راست چین سازی چند قالب به یه طراح حرفه ای وردپرس که تو این زمینه تجربه داشته باشه ، نیاز داریم . لازم به ذکره که قالب ها بعضی هاشون دارای فایل rtl.css هستن پس عملا نیازی به راست چین سازی ندارن . برای بعضی قالب باید درگاه پرداخت هم تعبیه بشه که البته فکر میکنم چون ووکامرس رو پشتیبانی میکنن ، مشکلی از این بابت وجود نداشته باشه ( از بابت رایگان بودنش عرض کردم! ) . در نهایت هم یک بسته نصب آسان به ما تحویل بدن که بتونیم راحت عملیات نصب رو انجام بدیم ...
همچنین نیاز به مشاوره هم داریم قبل از سفارش که بتونیم درست تصمیم بگیریم و طراح رو هم در جریان روند کاری قرار بدیم.
لطفا حدود قیمت و زمان انجام پروژه ها رو بفرستید .
با تشکر
negarnovin
November 21st, 2017, 10:44
فارسی سازی کامل قالب های وردپرس به صورت حرفه ای در کمترین زمان ممکن و قیمت مناسب و ارائه یک فایل نصبی آسان
در خدمتتون هستیم!
ldda company
November 21st, 2017, 10:50
فارسی سازی کامل قالب های وردپرس به صورت حرفه ای در کمترین زمان ممکن و قیمت مناسب و ارائه یک فایل نصبی آسان
در خدمتتون هستیم!
ضمن تشکر بابت شرکت در تاپیک ، تیکت ارسال بشه یا از طریق تماس تلفنی پیگیری های بعدی انجام بشه ؟
almandata
November 21st, 2017, 11:35
سلام عزیز
در خدمتیم
تلگرام در ارتباط باشید
@pardazmizban
ldda company
November 21st, 2017, 14:12
سلام عزیز
در خدمتیم
تلگرام در ارتباط باشید
@pardazmizban
ضمن تشکر بابت شرکت در تاپیک ، توضیحات و اطلاعات پروژه براتون ارسال شد.
fadak
November 21st, 2017, 15:00
به نام خداوند بخشنده مهربان
برای فارسی و راست چین سازی چند قالب به یه طراح حرفه ای وردپرس که تو این زمینه تجربه داشته باشه ، نیاز داریم . لازم به ذکره که قالب ها بعضی هاشون دارای فایل rtl.css هستن پس عملا نیازی به راست چین سازی ندارن . برای بعضی قالب باید درگاه پرداخت هم تعبیه بشه که البته فکر میکنم چون ووکامرس رو پشتیبانی میکنن ، مشکلی از این بابت وجود نداشته باشه ( از بابت رایگان بودنش عرض کردم! ) . در نهایت هم یک بسته نصب آسان به ما تحویل بدن که بتونیم راحت عملیات نصب رو انجام بدیم ...
همچنین نیاز به مشاوره هم داریم قبل از سفارش که بتونیم درست تصمیم بگیریم و طراح رو هم در جریان روند کاری قرار بدیم.
لطفا حدود قیمت و زمان انجام پروژه ها رو بفرستید .
با تشکر
سلام
وقت بخیر
درخواست شما قابل انجام هست
براورد زمان و هزینه بستگی به تعداد و خود قالبها داره
ممنون میشم اطلاعات تکمیلی رو با تلگرام ارسال کنید.
در صورت تمایل با تلگرام در ارتباط باشید
تلگرام: @fadakteam_admin
پیروز باشید
ldda company
November 21st, 2017, 15:03
سلام
وقت بخیر
براورد زمان و هزینه بستگی به تعداد و خود قالبها داره
ممنون میشم اطلاعات تکمیلی رو با تلگرام ارسال کنید.
در صورت تمایل با تلگرام در ارتباط باشید
تلگرام: @fadakteam_admin
پیروز باشید
codfather
November 21st, 2017, 16:12
درود
t.me/codfather
ldda company
November 21st, 2017, 16:13
درود
t.me/codfather
foxy
November 21st, 2017, 16:21
درود و خسته نباشید برای اربتباط میتوانید از طریق این لینک :https://telegram.me/cyberfoo0o0x
در ارتباط باشید .
ldda company
November 21st, 2017, 16:37
درود و خسته نباشید برای اربتباط میتوانید از طریق این لینک :https://telegram.me/cyberfoo0o0x
در ارتباط باشید .
fanix
November 25th, 2017, 09:51
لطفا اطلاعات تکمیلی رو برای بنده هم ارسال کنید
ldda company
December 3rd, 2017, 18:24
سلام مجدد ، ابتدا از تمامی دوستانی که در تاپیک شرکت به عمل آوردن ، تشکر و قدردانی میکنم
در مورد این تاپیک و پروژه ای که مد نظر ماست ، حدودا همون 10 روز قبل که تاپیک رو ایجاد کردیم ، قرار شد سه نفر/گروه که در حوزه طراحی وب فعالیت داشتن ، پروژه ها رو برای ما پیش ببرن اما هر کدوم به یک دلیل ( مسافرت ، سرشون بیش از حد شلوغه و ...! ) کار رو نیمه تمام رها کردن (فقط دو نکته مهم : 1 - بخاطر احترام متقابل به حقوق این دوستان از نام بردن معذوریم ، 2 - از حق هم نباید گذشت ، تمام مبلغی که گرفته بودن رو هم کامل برگردوندن ) اما خب این وسط وقت و زمان طلایی ما مهم بود که به این شکل از دست رفت و فرصت طلایی به اتمام رسوندن پروژه ها و رسیدن به اهدافی که داشتیم رو از دست دادیم.
البته یه نکته دیگه هم عرض کنم که جمعی از عزیزان هم بودن که میخواستن بالای یه فارسی سازی ، هزینه چند میلیونی طراحی یه سایت کامل رو از ما بگیرن که در نوع خودش عجیب و شگفت انگیز بود!
حالا این تاپیک رو بالا آوردم تا از دیگر دوستانی که به عنوان "طراح حرفه ای و فوق حرفه ای وردپرس و دیگر اسکریپت ها" مطرح هستن هم خواهش کنم اگر کسی توانایی انجام داره ، اعلام حضور کنه و صد البته کار رو هم به دلایل مختلف نیمه تمام رها نکنن . اگر قرار هست اینطور بشه ، پس پیام ندید ، ممنون میشم :)
با تشکر
.Hamed.
December 3rd, 2017, 18:31
سلام ؛ وقت بخیر
زمان و هزینه بستگی به قالب ها داره
اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید
@coderwb
با احترام.
ldda company
December 3rd, 2017, 18:49
سلام ؛ وقت بخیر
زمان و هزینه بستگی به قالب ها داره
اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید
@coderwb
با احترام.
ضمن تشکر ، اطلاعات تکمیلی پروژه براتون ارسال شد.
fanix
December 4th, 2017, 11:42
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
ldda company
December 4th, 2017, 12:05
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
ضمن تشکر ، جعبه پیام خصوصی خودتون رو چک کنید.