توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریدایرکت سی پنل
refigh
November 20th, 2017, 14:14
سلام
بنده هاست سی پنل دارم وردپرس نصب کردم روش
دامین جدید گذاشتم تو مدیریت ورد پرس دامین جدید تعریف کردم الان میخوام وقتی از گوگل رو دامین قبلی من کلیک میشه باید تمام صفحات سایت به دامین جدید منتقل بشه اما متاسفانه اینطور نیست فقط صفحه اصلی می رو دامین جدید سایر بخش ها اگه با لیننک دامین قدیمی روش کلیک بشه با دامین قبلی بالا میاد
من میخوام همه چیز بیاد رو دامین جدید
کد چیزی وجود داره ؟
هزینه هم داشته باشه پرداخت میشه
از کد واید کارت ستفاده کردم متاسفانه بازم جواب نگرفتم
کد خاص چیزی است که بشه تمامی صفحات منتقل کرد به دامین جدید
البته اینو باید عرض کنم نمیخوام لینک های دامین قدیمی که تو گوگل ثبت شده از بین بره چون خیلی خوب رشد کرده صفحه اول گوگل هستم بدلایلی مجبورم دامین منتقل کنم رو دامین جدید
farhadhelix
November 20th, 2017, 14:43
سلام
باید .htaccess ـعریف کنید با مقادیز زیر برای دامنه که تمامی ترافیک رو به دامنه جدید منتقل کنه
الان باید همه آدرس ها با دامین top باید بالا بیاد لینک زیر که میارم مشاهده کنید بازم با دامین old باز میشه
http://ultraservers.xyz/support/
میخوام وقتی رو آدرس بالا کلیک میشه اینجوری باز بشه
http://ultraseevers.top/support/
- - - Updated - - -
البته یکی از دوستان بهم گفت دامین جدید رو هاست جدید بزن بعد صفحات یکی یکی ریدایرکت کن
نمیدونم جواب میده این روش یا نه
و اگه صفحات به هاست دیگه منتقل بشه اونوقت دامین قدیمی رتبه سو و جایگاه گوگل که از دست نمیده؟؟
farhadhelix
November 20th, 2017, 15:23
دوست عزیز فرمت رو اشتباه زدید
کاملا فقط جای دامنه ها عوض شود
WiseHost
November 20th, 2017, 15:49
از داخل خود سیپنل بخش ریدایرک میتونید این کار را انجام بدید. فقط کافیه Wild Card Redirect فعال کنید
refigh
November 20th, 2017, 16:01
دوست عزیز فرمت رو اشتباه زدید
کاملا فقط جای دامنه ها عوض شود
جدا ؟
بنظرم درسته چون من میخوام دامین xyz رو top منتقل بشه
تو کد شما هم فکر کنم همینه خط بالا دامین قدیمی و خط پایین دامین جدید
اگر فکر میکنید اشتباه است جابجا کنم
- - - Updated - - -
از داخل خود سیپنل بخش ریدایرک میتونید این کار را انجام بدید. فقط کافیه Wild Card Redirect فعال کنید
زدم اتفاقا اول این کارو کردم ولی کامل منتقل نمیکنه فقط صفحه اصلی منتقل میشه
من میخوام صفحات هم با دامین جدید باز بشه