توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی پورت شبکه soyoustart.com
mahdi20
November 19th, 2017, 15:49
سلام
به تازگی یک سرور خریدم از soyoustart.com و از لحاظ کیفیت قطعات رضایت دارم .
از لحاظ پورت شبکه تست هایی زدم و از داخل اروپا کشور های: انگلیس-هلند-آلمان و سایر کشور های اروپایی سرعت دانلود خوب دارد. البته پورت سرور های مقصد خلوت بوده و جهت تست بوده
یه عکس ضمیمه می کنم جهت تست که انجام شده و کیفیت پورت جهت دانلود بسیار خوب است.
تحقیقی کردم همکاران به من گفتن که کیفیت پورت سرور تا 4 ماه اول به صورت ثابت همین مقدار فعلی است و بعد ماه 5 به بعد کیفیت پورت افت می کند.
آیا واقعیت امر همینجور است؟
37132
shetabanhost
November 19th, 2017, 16:02
سلام
از لحاظ پورت شبکه تست هایی زدم و از داخل اروپا کشور های: انگلیس-هلند-آلمان و سایر کشور های اروپایی سرعت دانلود خوب دارد. البته پورت سرور های مقصد خلوت بوده و جهت تست بوده
تحقیقی کردم همکاران به من گفتن که کیفیت پورت سرور تا 4 ماه اول به صورت ثابت همین مقدار فعلی است و بعد ماه 5 به بعد کیفیت پورت افت می کند.
37132
سلام
در کل انتظار نداشته باشید همیشه این سرعت پورت رو داشته باشید در سویواستارت
قطعا در آینده افت خواهد کرد ...
پورت گارانتی شده 250 مگابیت هست و در هر زمانی میتونه افت سرعت داشته باشه .
mahdi20
November 19th, 2017, 16:06
سلام
در کل انتظار نداشته باشید همیشه این سرعت پورت رو داشته باشید در سویواستارت
قطعا در آینده افت خواهد کرد ...
پورت گارانتی شده 250 مگابیت هست و در هر زمانی میتونه افت سرعت داشته باشه .
افت سرعت به صورت اوتوماتیک و سیستمی هست؟
a1994n1373
November 19th, 2017, 16:20
سلام . ما بهترین سرعت رو بدون افت خوشبختانه از هتزنر داشتیم .
shetabanhost
November 19th, 2017, 16:22
افت سرعت به صورت اوتوماتیک و سیستمی هست؟
خیر بصورت خودکار و سیستمی نیست
بنده افت سرعت رو محدود به زمان نمی کنم
فقط منظورم این هست که پورت گارانتی شده پایین هست و گاها میتونه سرعت افت کنه و نباید انتظار داشته باشید که همیشه با همین سرعت دانلود کنید ...
zigma4000
November 19th, 2017, 20:05
میزان گازانتی شده ۲۵۰ مگابیت هست البته این محدودیت اعمال نمیشه و حتی تا گیگابیت هم سرعت میرسه اما وقتی یک بار به یک میزان تبادل در ماه رسیدید( که دقیقا نمیدونم چند ترابایت در ماه هست ولی کافیه یک بار اون میزان رو رد کنید) برای باقی مدت محدودیت اعمال میشه و روی ۲۵۰ مگابیت فیکس میشه که اون هم معمولا بیشتر از ۲۵۰ مگابیت یعنی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ مگابیت متغیر خواهد بود. یعنی تا موقعی که سرور تمدید کنید سرعت همین حواهد بود مگر اینکه سرور رو تعویض کنید.
ما ماکسیممی که برای یک سرور تست کردیم در حالت محدود شده حدود ۱۰۰ ترابایت بوده
mahdi20
November 19th, 2017, 20:09
میزان گازانتی شده ۲۵۰ مگابیت هست البته این محدودیت اعمال نمیشه و حتی تا گیگابیت هم سرعت میرسه اما وقتی یک بار به یک میزان تبادل در ماه رسیدید( که دقیقا نمیدونم چند ترابایت در ماه هست ولی کافیه یک بار اون میزان رو رد کنید) برای باقی مدت محدودیت اعمال میشه و روی ۲۵۰ مگابیت فیکس میشه که اون هم معمولا بیشتر از ۲۵۰ مگابیت یعنی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ مگابیت متغیر خواهد بود. یعنی تا موقعی که سرور تمدید کنید سرعت همین حواهد بود مگر اینکه سرور رو تعویض کنید.
ما ماکسیممی که برای یک سرور تست کردیم در حالت محدود شده حدود ۱۰۰ ترابایت بوده
100 ترابایت ترافیک مصرف 1ماهتون بود و سپس لیمیت شدین؟
zigma4000
November 19th, 2017, 20:11
100 ترابایت ترافیک مصرف 1ماهتون بود و سپس لیمیت شدین؟
خیر میزانی رو که رد کردیم و لیمیت شدیم رو نمیدونم ولی بعد از لیمیت شدن پورت الان حدود ماهی ۱۰۰ ترابایت ترانسقر داریم! با پورت محدود شده حدود ۱۰۰ ترابایت ترانسفر داشتیم
salar123-user8
November 20th, 2017, 13:51
سلام
37132
پورت بین 250 مگ الی 1 گیگ هست بستگی به مصرف شما داره. من تاحالا سرورم بالای 10 ترا دانلود نداشته یکی از دوستانم داشت گفت محدودم کردن.
شبکش ثبات نداره شاید کمتر کسی متوجه بشه من تو سرور ویندوز هرتزم vm به صورت 24 ساعته بازه. هر ماه 5 بار reconect میشه. که علتش شبکه هست.
با نرم افزار تست که مبناش چک هر 15 دقیقه هست هر 40 روز 1 قطعی ثبت میکنه ولی به طور کلی مشخص نمیشه .
در کل دیتاسنتر خوبی هست نسبت به قیمت هاش. مخصوصا 16 تا ای پی که 1 بار پرداخت میده
zigma4000
November 20th, 2017, 14:00
این مورد رو اضافه کنم اگر مصرفتون خیلی بالاست و سرعت پورت براتون مهم هست از برند اصلی ovh تهیه کنید یه آپشن برای پورت پرسرعت گارانتی شده داره در ازای دریافت هزینه بیشتر البته
AfranetServer
November 20th, 2017, 21:38
سلام
37132
سلام
سرعت پورت سرورتون در اویل خوبه اما در آینده امکان افت هم وجود داره
دیتاسنتر
soyoustart یک بدی که داره اینه که گارانتی سرعت پورت 250 mb گذاشته.
و امکان داره هر موقعی شاهد افت سرعت شده باشید
در کل نباید از این دیتاسنتر انتظار خاصی داشت.
موفق باشید
mohammad8711
November 20th, 2017, 23:39
دوست عزیز شما باید سرعت آپلود رو در نظر بگیرید
سرعت آپلود سرورهای soyoustart روی 250 مگابیت لیمیت شده و سرعت دانلود 1 گیگابیت هست و هیچ وقت محدود نخواهد شد
Davar.Online
November 21st, 2017, 20:58
سلام
دو سالی هست که سرور دارم ، هر چه از اول هست کیفیت تغییر نکرده است.
bakuryu
November 21st, 2017, 22:46
دقیقا بستگی به نوع مصرفتون داره قربان
من سروری داشتم مدت های زیادی مشکلی نداشته و افت نداشته اصلا
ولی سرور هم بوده که افت کرده